Sevdiğinize kızdığınızı belli edermisiniz?

perimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
2.603
25
108
sewdiqinize bi konu yüzünden cok kızsanız belli eder misiniz ?? weya sakince hatasını anLamasını mı bekLersiniz ?? hanqisi daha mantıkLı sizce.. ?? bikac kez uyaRdıqınız haLde aynı yanlışı yapmıssa ... ??:96::96::96:

benım 3 senelık bır ılıskım var ilk 1 sene kızsamda soylıyemezdım ama bırgun gezmeye sehır dısına cıkmıstım bana kızdı sacma bıseyden bende bırsey soylemedım o kadar kırıldımkı o gunden sonra ufak bırseye kızsam bıle hemen soylerım.kızıyorum sımdıde ilk halıme ne kadarda kucuk dusmusum dıyorum

sesımı yukseltmeden laf sokmadan,duygularımı ıfade ederım..samımı bır ruha sahıbız..anlıyoruz dılımızden..kızdıysak tutmuyoruz..anı yaşayıp ertelemıyorum..biriktırmek çözümden uzaklaştırıyor..bırşey varsa o an bellı ederım..çözer devam ederız

Birşeye kızdıysam o anda sölerim, ertelemem. Çünkü dayanamam, içim içimi yer. Ama tabiki öle bağırıp çağırarak değil, güzel bir dille söylerim rahatsız olduğum şeyi.. Ama eğer birkaç kere uyardığım halde aynı şeyi yapmaya devam ederse, o zaman tabiki kimse beni tutamaz.. Fena patlarımmm :)))

tsk ederim cvp için ... en mantıkLı yoLu öyLe oLması tabi .. ama hiç hoslanmadıqın bir dawranısı sürekLİ yapan insan içinde aynı tutumu serqileyemiyosun kii :44:

Son düzenleyen: Moderatör:
ama şöle düşünürseniz defalarca kızmanıza baqırmanıza raqmen istemediqiniz seyi yapmayı dewam ettiriyosa:26: haLa kızmanıza kırıLıdıqınızı beLLi etmenize qerek warmı sizce :44:

ama şöle düşünürseniz defalarca kızmanıza baqırmanıza raqmen istemediqiniz seyi yapmayı dewam ettiriyosa:26: haLa kızmanıza kırıLıdıqınızı beLLi etmenize qerek warmı sizce :44:

isteklerınızı dıkkate almıyorsa görüşmeyın bır sure..özlesın,ulaşamasın,düşünsün..tabı "bu konuyu düşün bu sürede yoksa ben ilişkiyı gözdenn geçireceğim" ıkazını yapmış olun..en ıyı tepkı sessızlıktır..onun içi içini yer bu defa da..

hepsınden öte..nıye hala yapabılıyor..sızede katlan mesajını verıyor..katlanma arkadaşım..şimdi rahatsız eden ilerde düzelmeyecek bırşeydır unutma..izin verme..o bır kere geldıyse hayata,sende deneme sürümüne gelmedın ya..

ben genelde söylerimmm eğer onun yanındaysam susar otururum ozamnda o başlar bende özür dilemeye

eğer aşkıma kızdıysam o an belli ederim ve bu kızgın halimle hiç bişey olmamış gibi devam etmem sorunu çözer ve öle devam ederiz hayatımıza hatası varsa şunu şöle yaptın derim ağırıma gitmişse ağlarım
hatta bir kere sınıftaki arkadaşları ile bikaç kız bi kaç oğlan foto çekinmişlerdi mecbur kalmış çekininmeye be ben çok kızkanmıştım kızmıştım üzülmüştüm ve ilişkimizi gözden geçirmeye kalkmıştım oda yaptığı hatanın farkına vardı ben ağlarken oda ağladı ve beni kazanmak için elinden geleni yaptı ve beni kazandı
ama bir daha böle hata yapacağını sanmıyorum çünkü affetmem bir daha bizim ilişkimizde sadece biz varız 3. şahıslar giremez asla görüyoruz arkadaşının sevgilisini karısını elinden alan kadınları erkekleri bu yüzden kimseye güvenmiyorum sevgilimden öğrendim bunu iyiki de öğretti bana

kızdıysam ve de haklıysam yandıı. Bana açıklama yapıp ikna etmek zorunda. Sorun ortadan kalkmadan hiçbişey olmamış gibi konuşamam.

Son düzenleme:
vala zaten kızdığımı hareketlerimden ve yüz ifademden anlar. suratım asılır birden. susarım,konuşmam(yapım böyle napimm) ben bir de bir sulugözüm hemen ağlamaya başlarım sinirimden anlatırım,böyle böyle diyorsun üzülüyorum ben diye sonra gönlümü almaya çalışır,öp beni bir barışalım der

hatasını o an fazla ertelemeden söylerim veya hosuma gitmeyecek bisey yapıyosa.. ama ikazlarıma ragmen devam ediyosa telefonu fln kapatırım bi süre ulasamayınca kendine geliyor hatasının farknda oluyor özledigi için. 3 gün önce bunu yaptım daha bugün konusmaya basladk özür diledi fln, hiç beni kırmıyor hep gönlümü hos tutuyor yani arada özlemesine izin verin

tepki verilmediği takdirde sevgili kişisinin hatasını anlayamayacağını düşünüyorum ben. hele erkekler hiç ama hiç anlamaz. kafasına senin sokman gerekir bazı şeyleri. biizm gibi ince düşünemezler onlar.

şahsen yapım gereği her şeyi küt küt söyleme taraftarı olsam da (çok da lazımmış gibi!!!)artık söylemiyorum kendisi anlıyor zaten birşey olduğunu... soruyor soruyor soruyor. bende eh madem çok ısrar ettin havalarında (assssla onu suçlamadan) anlatıyorum derdimi. o zaman gönlümü almaya çalışıyor. çemkirirsem oooooo. hayatta altta kalmaz haklıyken haksız çıkarır adamı o kadar yani.
benim konuyu okudun mu bilmiyorum canım da ben de aynı dertten muzdaribim. arkadaşların dediklerini aynen yaptım. o umursamıyorsa ben hiç umursamadım şimdi mum gibi oldu diyemesemde çabalıyor artık

kızınca hemen söylerim, erkek arkadaşımdan da aynısını beklerim, çünkü içime attıkca bi zaman geliyo, patlıyorum. bu daha büyük yaralar veriyo

ne qüzel sew.ndim senin adına . keşke öyle olsa ama hiç oLcak qibi bi haLi yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…