Sevdiğinize size şiddet uygulandığını anlatır mısınız ?

esmergirl356

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2008
778
1
0
İsveç
[evet kizlar soruyorum size,yada kiz arkadasiniza siddet uygulandigini anlatirmisiniz ? yoksa ona aciyacak diye söylemezmisiniz ??
bilmiyorumkismile :umursamaz:fisfisfis

Son düzenleme:
walla aynı şey başıma gelse..ya biraz daha acık olsan yol göstercem arkadasım ama .. ne bilim işte eger durumum gercekten cok kötü degilse anlatmazdım..cünkü ilerde onunla hayatımı kurarsam 5 ya da 10 yıl sonra bana bunu boş bi anında istemeyerekte olsa hatırlatabilir bunu bana karsı kullanabilir..kimseye güwenmemek gerek..ama cok abartı durum warsa yardımcı olması acısından anlatırdım ben ..

allah kımseye yaşatmasın..oncelıkle..
gercekdende haz edılmesı en zor duygu olsa gerekır..
aıleden demıssınız neden sebep nıcın ..
gercı sıddet uygulamak ıcın bunlar bıle bahane olamaz ..
eger devamlı bı sıddet var ıse hemen sıkayette bulunulmasından taraftarım..
ve hastaneden darp raporu alınıpda dava acalması..
hıcbı sıddetın sebepı sıddet uygulayanı haklı cıkarmaz..
susuldukca dahada sıddet egılımı artar..dılerım sız yaşamıyosunuzdur..

Bende Onu düsündüm wanessa.. ilerde bunu kullanabilirler..

Son düzenleme:
Şiddet nereden gelirse gelsin kötüdür. Asla tasvip etmiyorum. Amaaaa sizin yerinizde olsam sevgilime asla bu durumu anlatmazdım. Bırakın bilmesin, bilse ne yapacak ki?

bence ağzından kaçırmışsın sen bu olayı sevgiline? önemli olan onun bilip bilmemesi değil, senin bu durumdan kurtulman.

Durumu biraz daha açar mısınız? Ağzınızdan mı kaçtı? Yoksa bazen çok bunaldığınızda dertleşmek mi istiyorsunuz onunla?

Eğer sende onun bazı sıkıntılarını biliyorsan anlat istersen. Şiddet görmüş olman senin suçun değil. Ama yok onun ailesi ona şiddet göstermemiş, ya da sıkıntısı olmayan biriyse anlatma derim ben.

Bakın şimdi, olayı detaylarıyla anlatmıyorsunuz ve bizler burada bulmaca çözmeye çalışıyoruz.
Ailenizden gördüğünüz şiddet nedir bunu bilmemiz lazım. Size eziyet mi ediyorlar ne yapıyorlar. Bunu açıklayın önce.
Eğer gördüğünüz şiddet ciddi boyutlarda ise bunu sevgilinizden önce yetkili kişilere anlatıp kurtulmanız lazım. Yaşınız kaç onuda bilmiyoruz ki.
Benim annem bizleri çok döverdi, sinirli ve titiz bir kadındı, ama sizinki hangi boyutlarda bilmediğim için ben kendi durumuma göre cevapladım.
Açarsanız yardımcı oluruz.

ben anlattım çünkü geçmişten dolayı acayip bir paranoyam güvensizlik , sinir ve duygusallık vardı
başlarda ilişkimde anlatmamayı düşündüm ama baktım geçmişten dolayı sürekli ben kötü davranıyorum ilişkim zehir olmaya başlıyor
bak bunun nedeni bu bu diye anlattım
bak böyle oldu 2 yıllık ilişkiyi saniyesinde bitirdim diye anlattım
bana yardımcı olmaya çalıştı en azından
doğru mu yaptım yanlış mı zaman gösterecek

Kesinlikle agiz dan kaçirilmis bisey degil.. kiz bunu oyle söylemis güvendigi için..

Sizlerinde fikirlerinizi almak istedim ..
bana anormal gelmedi..ama ben cesaret edemezdim herhalde..​

Son düzenleme:
Ben soylemem. Kocam degil aileden biri degil, benim evimin icinde olan ailevi sorundan ona ne? Sevgili olayinda o kisi bugun var yarin yok. Birgun yollari ayirsak veya kotu olsak, benim boyle ciddi bir sorunumu bilmesini hazmedemem.
Ama soyleyeni de anlarim yani, insan sevdigi biriyle dertlesmek isteyebilir, herseyi anlatip rahatlamak isteyebilir. Yukarida yazdigim sadece benim icin gecerlidir.

ne kadardır birliktesiniz:?:uhm:
güven derecesi ne ?
Allah korusun...! ama ben olsam dakika durmam hemen anlatırım
ama sende öle yapmışsın zaten:a015:

hımm ben eski sevgilimin uyguladığı bir durumu anlatmıştım

ama eğer sende de böyle dayaktan sonra bir morluk , veya öyle bir iz kaldıysa sevgilinde onu merak edip üstüne düştüyse felan anlatmak zorunda kalmış olabilirsin
ne kadardır berabersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…