- Konu Sahibi esmergirl356
-
kullanır,
oda döver nasılsa alısıksın der
kullanır,
oda döver nasılsa alısıksın der
BENCE GERÇEKTEN GÜVENİYORSAN Kİ GÜVENİYORSUNDUR CİDDİ DEŞÜNÜYORSAN FELAN YANİ BENCE ANLAT. BEN OLSAM ANLATIRDIM. O ELİNDEN GELENİ YAPARDI BENİM İÇİN. zemuszemus
DIŞTAN Bİ ARKADAŞINA ANLATMIŞSIN HA SEVGİLİNE. BENCE O YARDIMCI OLUR BELKİ SNEİN FRKETMEDİĞİN ŞEYLERİ SÖYLER NE BİLİM BELKİ NASIL DAVRANMAN GEREKTİĞİNE DAİR FİİKİ R VERİR YANİ EN AZINDAN DESTEK OLR. :umursamaz:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol:
ay beni güldürdün Allah da seni güldürsün.gece 3.30 da bastım kahkahayı senin yüzünden.
düşünsene bir de dayak yediğini söyler söylemez dövmeye başlıyormuş."alışıksın sen nasılsa gel buraya.herkese patır kütür bize yarabbi şükür ha" diyormuş.alsanaalsanasmile
ama şu var ki kesinlikle kullanır.benim abimle aramda bir husumet geçmişti yıllar önce.şiddet falan da değil sadece telefonda tartışma.eşim sağolsun hala arada kullanır bunu.abimin bi iyiliğinden bahsetsem sana neler demişti unuttun mu,der ya da ben ona kırıcı bir şey söyleyip özür dileyecek olsam o da sana neler demişti zamanında,der.bir türlü unutturmaz bu konuyu.tamam kırılan benim haksızlığa uğrayan benim ama napayım yıllarca abime küs mü kalayım.sen ne hatırlatıp hatırlatıp üzüyorsun ki beni.onun için en güzeli ne ailenle yaşadıklarını eşine ne de eşinle yaşadıklarını ailene anlatacaksın.insanlar hiç ummadığın anda vuruyorlar böyle şeyleri yüzüne.
ben eski nişanımdan bu yüzden ayrılmıştım.. fiziksel ve psikolojik şiddet vardı.. bu yüzden bitti.. şuanki sevgilim de bütün detaylarıyla bunları bilir.. bana karşi çok daha hassastır.. sesini bile yükseltmez.. bi kere tartiştiğimizde çok sinirliydi.. ben gitmek istiyorum diye bağirdim.... geldi bana sarildi...sana vuracağimi mi sandın sen deli misin aşkım ben sana nasıl kıyarım..tartişiyoruz sadece ne kadar sinirli olsam da bunu asla yapmam dedi.. şakasını bile yapmıyor bunun.. kimseye de asla bahsetmiyor..
ben eski nişanımdan bu yüzden ayrılmıştım.. fiziksel ve psikolojik şiddet vardı.. bu yüzden bitti.. şuanki sevgilim de bütün detaylarıyla bunları bilir.. bana karşi çok daha hassastır.. sesini bile yükseltmez.. bi kere tartiştiğimizde çok sinirliydi.. ben gitmek istiyorum diye bağirdim.... geldi bana sarildi...sana vuracağimi mi sandın sen deli misin aşkım ben sana nasıl kıyarım..tartişiyoruz sadece ne kadar sinirli olsam da bunu asla yapmam dedi.. şakasını bile yapmıyor bunun.. kimseye de asla bahsetmiyor..
tatlım olay o değil..
ailenden şiddet gördüğünü sevgiline söyleyip soylememek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?