Ay ya işte bundan çok korkuyorum ben ya çok uzun zaman bu sizin nolduukiUnutulmuyor sadece alisiliyor yokluguna.Yillar bile gecse ansizin birden beklemedigin zamanda beklemedigin anda aklina geliyor.4 yil oldu hala aklima geliyor hala agliyorum.
Haklısınız da başkasını tercih etmek zorundaydı konuyu detay vermediğim için ama herseye rağmen elbette mücadele edebilirdi neye en çok üzülüyorum biliyomusunuz ona hissettiklerimi başkasına hissedemem diye okadar zorki çünkü istediģn gibi birisiyle karşilaşmakAblacim aileyle falan alakasi yok bu isin herif baskasini tercih etmis acikca. Bahane bulma. Baskasini tercih eden heriften ben olsam sogurum yani. Adamdan soguman icin adamin ne yapmasi gerek acaba, gelip babani falan mi oldurmesi?
İnşallah canımAy ya işte bundan çok korkuyorum ben ya çok uzun zaman bu sizin nolduuki
Ben ağlaamıyorum ki çok doluyum ama ağlayamiyorumdefalarca tecrübe ettim zamandan başka bi çare yok
bol ağlamalı bol uykulu zamanlar ...
zor ama geçiyor
Haklısınız da başkasını tercih etmek zorundaydı konuyu detay vermediğim için ama herseye rağmen elbette mücadele edebilirdi neye en çok üzülüyorum biliyomusunuz ona hissettiklerimi başkasına hissedemem diye okadar zorki çünkü istediģn gibi birisiyle karşilaşmak
Ben ağlaamıyorum ki çok doluyum ama ağlayamiyorum
Elbette hoşlanırım ama severmiyim orasi muamma belkide haklısınız bunun bi yakışıklılığı yoktu okadar işidr memur ama konuşmalarımız okadar güzeldiki sanki ruh ikizi derlerya öyle bisey bunları düşünürkende kendime haksizlik ediyorum o orda hazırlık yaparken ben acı çekiyorum haksizlik bu yaElbette ablacim o hissibiliyorum, baskasini sevemem hissini de biliyorum. Ne oldu dersen baskasindan cok cok hoslandim bile daha sonra. Karsina mukemmel, yakisikli, uzun boylu, kariyerli bir herif ciksa hoslanmaz misin yani? Hosllanirsin. Adam yokluguna bu herife kafayi bu kadar takiyorsun bence.
Herşeyi aileye bağlamayarak,kimsenin başka birinin koynuna zorla girmeyeceğini dusunerek önünüze bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?