+100000 katlıyorumElbette ablacim o hissibiliyorum, baskasini sevemem hissini de biliyorum. Ne oldu dersen baskasindan cok cok hoslandim bile daha sonra. Karsina mukemmel, yakisikli, uzun boylu, kariyerli bir herif ciksa hoslanmaz misin yani? Hosllanirsin. Adam yokluguna bu herife kafayi bu kadar takiyorsun bence.
Ayni dediğiniz şeyleri düşünüyorum ama yalan değilse ki yeminler etti yalan değil diye senden severek vazgeciyorum dedi işte bu kafami karistiriyorO evlenmiş bence en geçerli sebep bu.
Demekki benim kadar sevmemiş deyip ondan tiksinin,beni sevmeyeni ben mi sevicem deyin,işinize odaklanın,sosyalleşin,karışın hayata.
Anıları filan yok edin.
Kalbinizi de aşka kapatmayın.
Ben de çok sevdiğim birini unutmak için böyle sebep bulsaydım keşke.
Karşı tarafın hata yapması daha iyi her zaman.
Ondan nefret etmek onu silmek daha kolay olur.
Evlenmiş sizinki,bu iyi, buna tutunun,başkasının olacak o artık...
Ah üzücü! ama hayatta değişmez şeyler var.
Sizin doğru insanınız o değilmiş demekki
Oyyy çok tatlisiniz yaa darisi unutamayanlaraBu kişiye göre değişir. Herkesin vardır buna benzer hikayesi. Benim de var. İlk göreve başladığım sene biri vardı çalıştığım yerde. Onunla durumunuz çok karışıktı. Olmadı. Tam onun hayatına ciddi biri girdiği zaman benim de hayatıma başka biri girdi. Çok sevdim çok hoşlandım olmadı. Yalnız benim bir huyum vardır. Ben biraz bencilimdir. Kendimi çok severim yani.Neyse fazla uzatmayayım; biri geldi çalıştığım yere. Nasıl cool nasıl hoş ve o adam şimdi benim kocam ve bebeğimin babası. Demem o ki en çok kendini sev. Önce can sonra canan
Benim için tek yönü bu benim için hiçbirsey yapamadi benden severek istemeyerek ayrildi bunu biliyorum kimse severken ayrilmaz demeyin lütfen sadece o korkakti korktuğu seyler vardi ve cesaret edemedi kendide söyledi başkada olumsuz hiçbir yönü yokkiAslında herşey bizim elimizde . Ama biz unutmak istemiyoruz . Beynimizin bir yerinde hep anılarla besliyoruz o kötü duyguyu . Bunu yapmaya devam ettiğimiz sürece ne kadar yıl geçtiğinin bir önemi yok. Çünkü devamlı geçmişi düşünüyoruz belki de . Bunun için yapılacak şeylerden biri de o unutmadığın kişinin olumsuz yönlerini telefonuna , not defterine yazman ve duyguların devamlı onun iyi yönlerini hatirlattiginda hemen bunu okumak. Zamanla onu unutamama hissi kaybolacaktır diye umut ediyorum . Mesela senin icin ben bir tane soyleyim; senden vazgecmis ve evlenmis. Bu arada Kendim de bizzat deniyorum her onu ozledigimde , iyi yönlerini hatırladığımda hemen kötü olanları getiriyorum aklıma . Tavsiye ederim.
Beni yanlış anlama çünkü benzer şeyi ben de yaşadım. Ne olursa olsun cabalasa , uğraşsa yine de mi olmayacaktı yani . Ne sebep var bilmiyorum ama her ne sebep olursa olsun seni sevip , cesaretli , fedakar olup seninle evlenebilirdi. Galiba kendimize bahaneler sunmaktan vazgecmeliyiz. Evet belki seviyorlardı (!) Ama ugrumuzda fedakarlık yapamayacak , başkaları ile olacak kadar :)Benim için tek yönü bu benim için hiçbirsey yapamadi benden severek istemeyerek ayrildi bunu biliyorum kimse severken ayrilmaz demeyin lütfen sadece o korkakti korktuğu seyler vardi ve cesaret edemedi kendide söyledi başkada olumsuz hiçbir yönü yokki
En buyuk yalan severek ayriliyorum boyle bisey yok.biz esimle gorucu usulu tanistik cok ama cok sevdim kayinvalidem yuzunden annem: oyuzugu cikaracaksin dedi. asla dedim ve karsi ciktim.esime de sordum cikarsaydim ne yapardin diye esim de: babanin pesinden ayrilmazdim tekrar o yuzugu takabilmek icin dedi.birini sevince hic birsey ayriliga engel olmuyor.bu arada esimden once bende birini ayni senin gibi seviyordum ayni seninki gibi severek ayrildim havasindaydi beni ortak arkadasimiza falan soruyordu baska kimseyi sevemem saniyordum hemde gorucu usuluyle esimi cok sevdim inan bana baskasini sevebiliyorsun iyikide ayrilmis ve esimle tanişmişimAyni dediğiniz şeyleri düşünüyorum ama yalan değilse ki yeminler etti yalan değil diye senden severek vazgeciyorum dedi işte bu kafami karistiriyor
İşte bende onu diyorum ben onun için okadar çabaladimki anlatamam ama o hiçbisey yapamadi benim kadar sevemedi işte demekki yoksa benle olurdu bunlari düşünüp soğumaya caliscam çarem yokEn buyuk yalan severek ayriliyorum boyle bisey yok.biz esimle gorucu usulu tanistik cok ama cok sevdim kayinvalidem yuzunden annem: oyuzugu cikaracaksin dedi. asla dedim ve karsi ciktim.esime de sordum cikarsaydim ne yapardin diye esim de: babanin pesinden ayrilmazdim tekrar o yuzugu takabilmek icin dedi.birini sevince hic birsey ayriliga engel olmuyor.bu arada esimden once bende birini ayni senin gibi seviyordum ayni seninki gibi severek ayrildim havasindaydi beni ortak arkadasimiza falan soruyordu baska kimseyi sevemem saniyordum hemde gorucu usuluyle esimi cok sevdim inan bana baskasini sevebiliyorsun iyikide ayrilmis ve esimle tanişmişim
Kesinlikle size katiliyorum. sevdi biliyorum ama benim kadar değil korktuğu vicdanen sorumlu olduğu seyelr vardi biliuorum ama biz bunlari aşardik ya okadar onun icin mücadele ettmki çünkü ben sevdim seven birakmazdi ben birakmadm ama o birakti işteBeni yanlış anlama çünkü benzer şeyi ben de yaşadım. Ne olursa olsun cabalasa , uğraşsa yine de mi olmayacaktı yani . Ne sebep var bilmiyorum ama her ne sebep olursa olsun seni sevip , cesaretli , fedakar olup seninle evlenebilirdi. Galiba kendimize bahaneler sunmaktan vazgecmeliyiz. Evet belki seviyorlardı (!) Ama ugrumuzda fedakarlık yapamayacak , başkaları ile olacak kadar :)
Sende kendi hayatina bak.suan icin hayatina birisini alma birz zaman gecince tekrar seveceksin insallah.Allah baska dert vermesin canim.inan bana hepsi gececek.İşte bende onu diyorum ben onun için okadar çabaladimki anlatamam ama o hiçbisey yapamadi benim kadar sevemedi işte demekki yoksa benle olurdu bunlari düşünüp soğumaya caliscam çarem yokonlar ne kadarda çabuk bakabiliyorlar hayatlarina ya aklimin almadiği bu
dünyadaki tüm ayrılanlar, aynı duyguları taşır...sonrada yenisini bulunca, iyki ayrılmışımda, seni tanımışım derler...Birini çok sevdiniz ayrılmak zorunda kaldınız sebep sormayın ailevi daha çok .Benim ailem değil karşı taraftan dolayi ayrılık o evlendi malesef düğünü olmasada nikah oldu her neyse olan oldu sonuçtada bu durumu kolay atlatmak için deli gibi işime verdim kendimi ama aklimdan çıkmıyor başka çarem yok biliyorum ama bi andada silemiyorum işte yeniden sevebilirmiyim inanin sanmıyorum siz nasıl atlattınız yorumlarınızı merak ediyorumsanki ona hissettiklerimi birdaha kimseye hissedemiycem gibi ben onla en önemlisi yeri geldi çocuk oldum yeri geldi arkadaş oldum her halimi çekti işte karşilikliydi elbettede çok zormus ya
Biraz benim yuzumden biraz onun yuzunden ayrildik malesef ama hala canim yaniyor.Ondan sonra hayatina biri girer sevdigini sayarsin ama hayir eski sevdigin gibi sevmezsin bende oyle oldu.İnsallah seversiniz sizAy ya işte bundan çok korkuyorum ben ya çok uzun zaman bu sizin nolduuki
Şuanda ondan başkasiyla konuşacak olmam bana çok dokunuyo yapamamki şuanÇivi çiviyi söker, birine şans verin.
Oyy bu çok fenabana zamandan söz ediyorlar
Gelip size zamandan söz ederler
Yaraları nasıl sardığından ya da her şeye nasıl iyi geldiğinden.
Zamanla ilgili bütün atasözleri gündeme gelir yeniden.
Hepsini bilirsiniz zaten, bir işe yaramadığını bildiğiniz gibi.
Dahası onlar da bilirler. Ama yine de güç verir bazı sözler, sözcükler,
öyle düşünürler.
Bittiğine kendini inandırmak, ayrılığın gerçeğine katlanmak,
sırtınızdaki hançeri çıkartmak, yüreğinizin unuttuğunuz yerleriyle
yeniden kucaklaşmak kolay değildir elbet. Kolay değildir bunlarla
başetmek, uğruna içinizi öldürmek. Zaman alır.
Zaman
Alır sizden bunların yükünü
O boşluk dolar elbet, yaralar kabuk bağlar, sızılar diner, acılar
dibe çöker. Hayatta sevinilecek şeyler yeniden fark edilir. Bir
yerlerden bulunup yeni mutluluklar edinilir.
O boşluk doldu sanırsınız.
Oysa o boşluğu dolduran eksilmenizdir.
Gün gelir bir gün
başka bir mevsim, başka bir takvim, başka bir ilişkide
o eski ağrı
ansızın geri teper.
Dilerim geri teper. Yoksa gerçekten
Bitmişsinizdir.
Zamanla yerleşir yaşadıkların, yeniden konumlanır, çoğalır
anlamları, önemi kavranır. Bir zamanlar anlamadan yaşadığın
şey, çok sonra değerini kazanır. Yokluğu derin ve sürekli bir sızı
halini alır.
Oysa yapacak hiçbir şey kalmamıştır artık
Mutluluk geçip gitmiştir yanınızdan
Her şeye iyi gelen zaman sizi kanatır...
murathan mungan.
Hayır alamam zaten canmSende kendi hayatina bak.suan icin hayatina birisini alma birz zaman gecince tekrar seveceksin insallah.Allah baska dert vermesin canim.inan bana hepsi gececek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?