Sevdiğinizi nasıl unuttunuz?

cok klise ama gercekten zaman herseyi ilaci. Cok benzer seyler yasadim. Hatta benimleyken ailesinin buldugu kizla sözlendi. Ayrildiktan bir hafta sonra facesi bir actim ki nisan fotograflari. Benimde pesimi birakmadi ona olan sevgimi kullandi. Tam 1,5 sene surdu ama unutum nasil unutuysam hatirlamiyroum bile olaylari sacma ve cocukca geliyor. Aradan 6 yil gecmis zaten. Ayrildiktan 3 yil sonra baskasigirdi hayatima simdide evlendik :) Hakkinizda hayirlisini diliyorum.

kısmet değilmiş diyip önüne bakacaksın başkasının kocasını düşünmek bana yakışmaz de mesela kendine

Yok o benle baglantiyi tamamen kopardi mantikli olarak bende zaten görüşmem peki esinizi çok severekmi evlendiniz resmen daha sevemeycem saniyorum

Aynı şeyi yaşıyorum. Bu tarz nerdeyse tüm konuları okudum herkes zaman demiş bende öyle diyorum zamanla geçecek diye inanıyorum geçmek zorunda çünkü. Başka bi yolu varsa öğrenirseniz benimle de payşaşın çok ihtiyacım var zira

Yok o benle baglantiyi tamamen kopardi mantikli olarak bende zaten görüşmem peki esinizi çok severekmi evlendiniz resmen daha sevemeycem saniyorum

yok iste düsün benim icin cok daha zordu unutmak cünkü firsat vermedi. Hatta davetiyesini yolladi arkadasi. REsmini yolladi (dügün resmi) Ve beni sucladi. En sonra olaydan 2 yil sonra ise arkadasinin arkadasi bir sarki gönderdi seni neden unutamiyrum diye :) Meraktan facesine baktim dedim ne kadar oyuncu birisin (icimden tabi). 2 cocugu var. Rabbim bana yaptiklarini biliyor. Yaptigi yanina kalmaz asla. Ama inanirmisin ne mutlulugu, ne mutsuzlugu umrumda olmadi. Bitti dediginde icin yanmadiginda gercekten bittecek. Allahin izniyle o da zamanla olacak. Ama aglamak istiyorsanda agla vallahi :)

Bu da klise olucak ama esimle olan iliskime baktigimda iyiki onunla olmamis diyorum. Beni kizdirsada arada esime duydularima ona duyduklarimi karsilastiramam bile :)

Canım benim ne güzel mutlu olmaniza çok çok sevindim

Unutulmuyor sadece alisiliyor yokluguna.Yillar bile gecse ansizin birden beklemedigin zamanda beklemedigin anda aklina geliyor.4 yil oldu hala aklima geliyor hala agliyorum.

aynen dediğiniz gibi, unutulmuyor, sadece alışılıyor, zaman unutmak ile ilgili değil alışmakla ilgili. geçen zaman eksik ve yarım kalmışlığınızın çaresi değil, alışmanın çaresi.

Benim de aklıma geliyor ama iyi şekilde değşl hep kötü yazık diyorum neden tahammül etmişim bunca zaman. Önce sinirleniyorım ama sonra yapman gerekeni yaptın. Kurtuldun kızım diyorum bir tebessüm ediyorum geçiyor

O evlenmiş bence en geçerli sebep bu.
Demekki benim kadar sevmemiş deyip ondan tiksinin,beni sevmeyeni ben mi sevicem deyin,işinize odaklanın,sosyalleşin,karışın hayata.
Anıları filan yok edin.
Kalbinizi de aşka kapatmayın.

Ben de çok sevdiğim birini unutmak için böyle sebep bulsaydım keşke.
Karşı tarafın hata yapması daha iyi her zaman.
Ondan nefret etmek onu silmek daha kolay olur.
Evlenmiş sizinki,bu iyi, buna tutunun,başkasının olacak o artık...
Ah üzücü! ama hayatta değişmez şeyler var.
Sizin doğru insanınız o değilmiş demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…