sevdiğinizi ne kadar beklediniz?

Ben de sevgilimle 4 senedir beraberim. Ama sürekli farklı şehirlerdeyiz. Ben lisedeyken o üniversitedeydi. Şimdi ben üniversitedeyim o çalışıyor. Bu sene de askere gidiyor 15 ay. Ben mezun olup atanabilirsem, o da işini gücünü yoluna koyarsa 6-7 yıllık bir bekleyiş olucak.
senede 3-4 kere görüşebiliyoruz. bir süre sonra telefona konuşmak bizi gergin ve sinirli yapıyor, yok yere tartışıyoruz. Evlensek de her gün görebilsem diye düşünüyorum artık :)

al benden de o kadar be canım,yok yere bağırıp rahatlıyorum ve o da alttan alıyor ne yapsın sonra diyorum aslında böyle düşünmüyorum çok sinirliyim felan diyorum ay bu duygudan ne zaman kurtulacağız biz?aynen ben de evlensem de hergün görsem diyorum amma daha çook

4 bucuk senedir bekliyorum, bekliyoruz...
Ayri ülkelerdeyiz senağlama
Su an askerde ve beklemeye devam ediyoruz..
Artik dügün 1 en gec 2 sene sonra olur diye umut ediyorum..

Ama gercekten cok zor arkadaslar, senede 1 ay gidiyorum, ve bu zamana kadar tas catlasa 10-15 defa görüyordum ve maalesef ki etraf yüzünden yan yana bile gelemiyorduk...
Neyseki sözlendik ve cok rahat ve güzel zaman gecirdik gecen sene...
Bu senede gidemedik... senağlama senağlama

7 sene bekledim eşimi, daha doğrusu birlikte bekledik evlenmek için

artık yeter dediğimiz zamanlar oldu, nasıl geçicek zaman dedik çok kez

ama Allah'ıma çok şükür okulumuz bitti ve evlendik geçen yıl

dünyaya bi daha gelsem yine onu severim

yine onu bekler, yine onunla evlenirim :asigim:

ben de aynı duygular içindeyim canım keşke zaman su gibi aksa ama olmuyor...tebrik ederim sizi

Valla olacaksa en geç 1 yıl içinde oluyor, olmayacaksa ne kadar beklesen boş..

gerçekten severse insan bekliyo arkadaşım :asigim:

ben de aynı duygular içindeyim canım keşke zaman su gibi aksa ama olmuyor...tebrik ederim sizi

teşekkürler opuyorumnanaktan
inşallah size de nasip olur en kısa zamanda

Tüm bekleyenler adına yürekten bir amin diyorum canım inşallah 4 yıl daha dayanmam lazım :)

ben de 4 senedir bekliyorum arkadaşlar.. zor ama aşk işte herşeye kadir.. ayrı şehirlerdeyiz, senede 2-3 kere görüşebiliyoruz.. güzel bir ilişkimiz var aama özlem aşkı büyütürken birazda gerilim yaratıyor arada.. daha beklicam biliyorum okullar bitcek askerlik iş derken çok uzun yolumuz var önümüzde.. ben çok defa vazgeçtim aslında vazgeçma değilde hasretine dayanamayıp buhranlar geçirdim ayrılmayı istedim.. ama aşkım beni bir kere olsun bırakmadı.. istemiyorum dediğimde bile ben seni istiyorum dedi.. artık bende daha anlayışlı olmmayı öğrendim.. özlemi, hasreti, bi insana koşulsuz bağlanmayı, yanında olmasada her an yanındaymış gibi hissetmeyi ve aşkııı..
ben aşkıma kavuştuğumda dünyanın en mutlu insanı olacağım.. inş zaman çabuk geçer.. çoğumuz aynı kaderi paylaşıyoruz.. allah hepimizi sevdiklerimize kavuştursun.. AMıN..

o beni 3 sene bekledi ,3 sene sonun da acıldı, bende onu 2 seneden beri bekliyorum.. bekleşmemiz 5 seneyi bulmuş:)

3,5 yıldır birlikteyiz. okul, askerlik vb. önümüzde 5-7 yıl arası bir süre var. bekliyoruz günler çabuk geçsin diyeboshayallersmile

6 yıll ve sonunda ne oldu kızlar aılesı acık gelın ıstemedı ya kapanacaksın yada olmayacak ve daha askerlık sorunlarıda vardı

baya bi bekledik ama artık inancını yitirmeye başladı malesef, hep "üni için yanıma gelirsin" diye hayal ediyodu o da olmayınca artık "bi araya nasıl gelicez biz" konuşmaları başladı, ben de ikna etmeye çalıştım, "bitirmek istemiyorum" dedi, ben de 4 yıl bekliceksin dedim, zamana bırakalım dedik sonra... çok çok çok zor farklı şehirlerde olmak aramızda 650 km var ve yılda anca bi iki kez görmekle idare ediyoruz, en son görmemin üstünden yaklaşık 7,5 ay geçti... Allah sonumuzu hayır etsin...

bizim üç yıl olacak ilişkimiz
üniversite ayrı şehirlerde çıktı
o 4 ben hazırlıkla beraber 5 yıl okuyacağım
ben son sınıfı okurken o mezun olmuş ve askere gitmiş olacak
gelip işleri yoluna koymasıydı aileyi ikna etmesiydi derken bir 9 seneyi bulacak
allahım ağlamak istiyorumm yaaaaaaa senağlama

3 yıl aynı şehirlerdeydik.. şimdi o başka ülkede ben de üniversite okuyorum 1 yıl gitti 3 yıl kaldı inş. geriye :)bende 4 yıl beklemiş olcam inş. :) Rabbim utandırmasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…