sevdiğinizi ne kadar beklediniz?

Tamı tamına 460 gün!
Ama yarın sabah bekleyiş son buluyorrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

4 kasım 2005 ten bugune kadar (24 /8/2010) bekledım
olmıcanı bılıyorum ama umudum hıc bıtmedı bıtmıyor..

benim ailemde erkek arkadaşımın okulu,askerliği olduğu için benim evlenmeme karşı çıktılar...halada istemiyorlar...mesaj atmış geçen gün...4 yıllık üniv ile askerlik yapana kadar bekler misin diye? aslında bu güven meselesi...ölmezsem ömrümün sonuna kadar beklerim..ailemin vermiyeceğini bile bile...:84:

11 yıl..ayrılık dönemleride oldu..velhasıl 10 nu devirdik 11 girdi ve nişanlıyız..mutlu sona ecük kaldı..bazen diyoki evlensek boyumuz kadar çocuğumuz olurdu..gıcık..

bazen de dışarda herhangi biyerde onu beklerken "özür dilerim sultanım beklettim"der..

bende "sen beni 11 yıldır bekletiyosunn"zaten derim..lise aşkım olur kendüsü..ondan bu kadar sürdü..

ikimiz de aynı yaştayız
lise1 de aşık olduk biz
okulun bitmesini bekledik, lise bitti
üniversiteyi yarıladık
sonra askerliğini beklicem
sonra iş bulmasını beklicem
o sırada benim doğu görevim biter belki de bitmeden evleniriz :123:
6 yıl oldu, bi 6 yıl daha beklemek istemiyorummm
2015 te kocişim olsun :119:

Son düzenleme:
ayyy cok güzel bi topic olmus acan arkadasa tesk ederim. tam benlik:)
bizde beklemekteyiz daha dogrusu ben onu bekletmekteyim:) benim okulum yüzünden 3 yil olacak bu yaz dügünümüz olacak sonunda ins:) umarim bekledigimize deger. ama iyi oldu ben ünimi okurken oda evlilik icin para biriktirdi. tanistigimizda zaten askerligini yapmisti ve calisiyordu. böyle sorunlarimiz olmadi cok sükür. ama ayri ülkelerde gecirdik bu 3 seneyi bu insani cok yipratiyor gercekten ama biz birbirmize karsi saygi ve anlayisimizi her zaman koruduk. bu ayari yakalayabildik. ama bi sene daha dayanamazdim heralde.

Son düzenleme:

Benimde ortaokul aşkım =)
7 buçuk yıl =)))))

Son düzenleme:
ocak 7 de tanistik mart 22ve de nisan eylul10 ve nikah subat 14 haziran 26 dugun

26-08-2009 konunun açılış tarihi...
o zamanları özlüyorum..henüz tanışmamıştık onunla... 1 ay falan vardı tanışmamıza bu tarihte... şu an silindik birbirimizin hayatlarından... sonsuza dek hem de... bir ara birbirimizi hep beklerdik...önce 1-2 gün sonra 3 hafta sonra 3 ay beklerdik...mutlulukla kavuşurduk...sonra araya daha büyük zaman dilimleri girdi... artık ne o beni ne de ben onu beklemiyorum... çünkü araya artık birbirimizi asla beklemeyeceğimiz şeyler girdi...

3 yıl oldu bekliyoruz daha 3 yılımız var evlenmeydi nişandı derken 4 yıl sonra kavuşuyoruz allah nasip edersi

6 sene bekledim tanıstığımızda o üniversitede ben lisede son sınıftaydım öle böyle derken aynı işyerinde çalıştık sonra o askere gitti 15 ay ben çalıştım geldi 1 hafta sonra istemeye geldiler 10 ay sonra evlendik 3 yıllık evliyim ben 18 aylık oğlumuz var toplam 9 senemiz olduuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…