• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiginizin exini takinti yapmayaniniz var mi?

Esimin benden once cok kiz arkadasi olmus. Biz tanistigimizda da cok iyi iki arkadas olmustuk ilk onceleri. Hatta o aralar onun kiz arkadaslari (!) vardi ben de ona taktikler falan verirdim. Sonrasinda 8 yillik bi sevgililik donemi ve simdi 1.5 yillik bi evliligimiz var. Ciddiyet yasayabilcegi bi yasta degildi ama bi kiz arkadasini onun icin aglayacak kadar cok sevdigini biliyordum. Baslarda biraz kiskandim evet ama sonrasinda baktim ki onla olmak istese benim yanimda isi ne? Benim yanimdaysa benimdir zaten. Bence sen de o gozle bakmalisin. Onu cok sevse onunla olmak icin ugrasirdi. Senin yaninda isi ne? Hem kendine guven bence. Onun eskisini dusunmeye harcicagin eforu iliskine harcarsan eminim nikah masasina oturabilmek icin daha saglam adimlar atabilirsin.
Harcamis zaten evlenmek istemis olmamis bu evlilik istegi olmasa tamam da moralimi bozan bu

Gordum.ama tam 1 yil sonra.face acmis.1 yil yoktu aramalarimda...adini soyadini işini sehrini bildigim icin faceden buldum.profil resmiyle tam bir afetti.oyle guzel oyle alımliydiki,inan o an elim ayagim titredi dunyam basima yikildi..hayir bide ne alakaysa,bitmis bi iliski yani.ama anlarsin sen beni bu cok degisik psikopat bi durumdur:)
Bende benden guzel mi diye bakmak icin istedim söylemedi niye soylemedigini de merak ediyorum :(

Adı üzerinde 'eski'.
Eğer mükemmelli olsaydı, ben olmazdım diye düşünür, onda bulamadığını bende buluyor ki yanımda der, gayet popom bulutlarda gezerdim.

Bende benden guzel mi diye bakmak icin istedim söylemedi niye soylemedigini de merak ediyorum :KK43:
Bence onu merak etme canım bu neden önemli olsun ki. Sevgilinin sevgisi güzellikle doğru orantılı mı ? Daha güzel ise onu daha mı çok sevdiği düşüncesine kapılacaksın :( Herkesin güzelliği ayrı sevgiyi belirleyen faktör bu değil ki senin ona verdiklerin onun sevgisini arttıracak şey sevgin güvenin fedakarlığın ilgin

Harcamis zaten evlenmek istemis olmamis bu evlilik istegi olmasa tamam da moralimi bozan bu
Bak kendin diyosun dusunmus ama olmamis. Aradan iki yil gecmis. Simdi senin yaninda. Eger o kadar sevse hala onun icin ugrasirdi. Hem onu da gectim tecrube her zaman iyidir. İnsana saglam adimlar attirir. İyi dusun iyi olsun. Sen gecmisini birak birlikte kuracaginiz gelecegine konsantre ol bence.

Bence onu merak etme canım bu neden önemli olsun ki. Sevgilinin sevgisi güzellikle doğru orantılı mı ? Daha güzel ise onu daha mı çok sevdiği düşüncesine kapılacaksın :KK43: Herkesin güzelliği ayrı sevgiyi belirleyen faktör bu değil ki senin ona verdiklerin onun sevgisini arttıracak şey sevgin güvenin fedakarlığın ilgin
Hicbir kadin cirkin degildir ama hani ben daha guzelsem tabii ki iyi hissederim :) benden guzelse seninki gibi bi sok yasarim kisa sureli :D

Ben de boyle dusunurdum evlenmek istedigini ogrenmeseydim eger
Sonuçta evlenebilmişler mi?
Hayır.
Tam anlamıyla seven biri, karşısında dağ olsa durmaz.
Yok ailesi vermedi gibi şeyler aşkı durduramaz, inanmayın buna.
Ben sizin konumuzda değil de, eski sevgilisi olsaydım çok kıskanırdım.
Beni seven, evlenmek isteyen adam o kızla ne yapıyor,niye vazgeçti benden diye içim içimi yerdi.
Kısaca, bırakın bunları o düşünsün, siz aşkınızı yaşayın.

Bak kendin diyosun dusunmus ama olmamis. Aradan iki yil gecmis. Simdi senin yaninda. Eger o kadar sevse hala onun icin ugrasirdi. Hem onu da gectim tecrube her zaman iyidir. İnsana saglam adimlar attirir. İyi dusun iyi olsun. Sen gecmisini birak birlikte kuracaginiz gelecegine konsantre ol bence.

Tesekkur ederimmm kilit nokta cabalamamis olmasi olabilir :) kizin ailesi istememis gerci ama bilmiyorum belki de cabaladi da olmadi :KK43:

Sonuçta evlenebilmişler mi?
Hayır.
Tam anlamıyla seven biri, karşısında dağ olsa durmaz.
Yok ailesi vermedi gibi şeyler aşkı durduramaz, inanmayın buna.
Ben sizin konumuzda değil de, eski sevgilisi olsaydım çok kıskanırdım.
Beni seven, evlenmek isteyen adam o kızla ne yapıyor,niye vazgeçti benden diye içim içimi yerdi.
Kısaca, bırakın bunları o düşünsün, siz aşkınızı yaşayın.
Cokk tesekkur ediyorumm cok mantikli dedigin :))))))

Hicbir kadin cirkin degildir ama hani ben daha guzelsem tabii ki iyi hissederim :) benden guzelse seninki gibi bi sok yasarim kisa sureli :KK70:
Hehe hatlar karıştı diğer arkadaşınkiydi o :KK70: Ama benden sana tavsiye takma be tatlımm adam seni seviyor nişanlanmıssınız bir yola girmissiniz kızın adını sanını bilsen sen daha çok takacaksın belli bırak ne sen bil ne ona hatırlat :KK66:

Tesekkur ederimmm kilit nokta cabalamamis olmasi olabilir :) kizin ailesi istememis gerci ama bilmiyor belki de cabaladi da olmadi :KK43:
Kizi kacirmaya bile kalkabilirdi. Bunlar olagan seyler. Bence kilit nokta iliskinizin iki yil sonra baslamis olmasi. Hemen olsa civi civiyi soker diye mi basladi acaba derdim sahsen. Esimin bi lafi vardi biz sevgiliyken sinir olurdum ama simdi dusununce mantikli geliyor. Kiz arkadaslariyla iliski boyutlarini merak ederdim senle yasamis oldugum en ufak seyi bile baskasiyla paylasmami ister miydin? O yuzden bana bi sey sorma derdi. Belki erkek arkadasin da ayni mantiktadir.

Hehe hatlar karıştı diğer arkadaşınkiydi o :KK70: Ama benden sana tavsiye takma be tatlımm adam seni seviyor nişanlanmıssınız bir yola girmissiniz kızın adını sanını bilsen sen daha çok takacaksın belli bırak ne sen bil ne ona hatırlat :KK66:
Ayy ozur dilerim cevapsız bırakmak istemedigimden hizli hizli yazıyorum :) en iyisi ogrenmemek evet ama bana niye ısrarla soylemedigini de merak ediyorum

Kizi kacirmaya bile kalkabilirdi. Bunlar olagan seyler. Bence kilit nokta iliskinizin iki yil sonra baslamis olmasi. Hemen olsa civi civiyi soker diye mi basladi acaba derdim sahsen. Esimin bi lafi vardi biz sevgiliyken sinir olurdum ama simdi dusununce mantikli geliyor. Kiz arkadaslariyla iliski boyutlarini merak ederdim senle yasamis oldugum en ufak seyi bile baskasiyla paylasmami ister miydin? O yuzden bana bi sey sorma derdi. Belki erkek arkadasin da ayni mantiktadir.

2 seneyi o da vurgulamisti evet :) sadece cok merak ediyorum kizi

Benim eşim benden önce nişandan ayrılmış.
Deli gibi kıskanç bir insanım normalde ama ne hikmetse kızın adını dahi merak etmedim. Hatta eşim nişandan ayrıldım bilmek istersin belki dediğinde "ya niye anlattın ki şimdi böyle bişeyi " falan demiştim. Başka tek kelime etmeni istemiyorum merak etmiyorum anlatma dedim kapattım konuyu. Etraftan da kimse onla alakalı tek kelime edemez zaten.

Evlendik bir sene sonra aklıma geldi de sordum adı neydi o kızın diye.

Eşimle flört dönemimiz çok kısa fakat rüya gibiydi. Yani onla evlenmek hayal geliyordu bişeyler engel olacak o vazgeçecek yada ben vazgeçeceğim diye korkuyordum devamlı. Hiç o kadar kaybetme korkusu yaşadığım bir ilişkim olmamıştı. Buna bağladım ben kıskançlığımın olmayışını.

Şimdi de 2.5 senelik evliyim kız akıllılık etmiş ayrılmış zamanında diyorum ara ara :D sonra de kk dan erkeklerin hepsinin aynı şekilde odun olduğunu görüp en azından gözüme hitap edenle evlendim diye teselli ediyorum kendimi.

Ayy ozur dilerim cevapsız bırakmak istemedigimden hizli hizli yazıyorum :) en iyisi ogrenmemek evet ama bana niye ısrarla soylemedigini de merak ediyorum
Birmelegin_annesi çok güzel demiş bence belkide kızın mahremiyetini zedelemek istemediğinden sonuçta onunda bir özel hayatı var.Bence sebebi budur çok erdemli bir nişanlın var öyle düşün :)

Back
X