• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiginizin exini takinti yapmayaniniz var mi?

Ben sevgilimin ilk sevgilisiyim bu konuda şanslıyim .
Tabi benim de kafama takılan başka kızlar var sevgilime not yazan , numarasını bulup yazan, facebooktan yazanlar.. Sevgilim ne kadar ben sana aşığım sen hepsinden güzelsin harikasin dese de bende o kızlarla kendimi kıyaslıyorum.
Bi de eskiden çok sevdiği kız olsaydı takardim baya baya.
Konuyu takip edeyim bende rahatlayayim okuyup =)

Ben sanırım bu yasin olgunlugu ile bakıyorum olaya;
Insan birine gelene kadar kaç kişiden kaç olaydan geçer. ..hepsi geçmiş olur. ..Tüm detayları duysan bile o ortamı bilemezsin; yani bunun SONU YÖK. ..sorguladikca önem arzeder karşı taraf. ...Bu konuya net bir nokta koy ve bence bunu SEN Koy. ..belli ki kaşımak istemiyor karşı taraf yarayı. ..
Sen bir kere dağla; o kişiye de erkek arkadaşına yani bunu şimdiye dek düşündüğünü ama artık önüne baktığını bizzat söyle emin ol BEYIN KULAKTAN DILDEN BESLENIR!
Sonu gelmeyecek bir olayı desiyorsun. .
Karşı tarafı ulaşılmaz yapmaya hiç gerek yok. ..sana yük bu....sen kimseye birsey hissetmeyip hop bunda mi actin gözünü. ..inan şu sorguya değmez o kadın da sonuçta tuvalete falan giden biri:))
Boşuna evla etme gözünde ...ki erkeginin ve En Önemlisi Senin mutluluğunun tadını kaçırma :)
Abla tavsiyesi :)))

Neden hep karşı taraf düşünülür ki..
Ben de sevdiğim insana kavuşamadım lakin şindi başka biriyle beraber mutluyum.sizin yokmu eskiden sevdiğiniz kişiler kavuşamadıklarınız, platonikleriniz..yapmayın aallah aşkına.
Herkesin vardır gönül yarası gönül kırıklıkları,keşkeleri..
Şimdiyi düşünün,anı yaşayın.
Olayları dramatikleştirmeyin. kimse vazgecilmez değildir.Ne sen ne de o ne de ben.herkesin iysi vardır;)

Evet kocamın benden önce evlenmek istediği birileri olmuş, kızlarının adı bile belliymiş, oturup kız kulesini izlerlermiş. Beni henüz götürmedi oraya. Ne var ki ben neticeye bakarım. Çok sevse ayrılmazdı. Ben de çok sevsem eskisinden ayrılmazdım. Takılma mutlu olmaya bak. Başka sorunların varsa bilemem de ona onu yapmış bana yapmamış demek yanlış. Bu biraz da etkiye tepki meselesi. Karşındaki insana beklentilerini net olarak anlat
Ben istiyorum zaten anlatiyorum beklentilerimi cokca israr edersem zaten kendimi dusururum o kizdan eksigim ne bilmiyorum

Güzellik görecelidir
Kendinden çok daha çirkin kadınlarla aldatılan nice güzel kadın var bunu kıstas olarak belirlemeyin
Çok fedakarmış çok sevmiş çok güzelmiş miş mişte miş miş
BİTTİ Mİ önemli olan o.
Nişanlınız için hala bitmediğine inanıyorsanız bırakın hiç uğraşıp yıpranmayın
Nişanlınız için bitmişsede sizde kurcalayıp uzatmayın sizde bitirin
Kaba bir tabirle eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin
Onun icin bittiginden eminim. Sadece o kiza o kadar fedakarlik yapip bana bahanelerle gelmesi uzuyo

Bunu kendi içinde yaşaman gerekmiyor.

Sor o zaman ona, neden bana ufak bahanelerle geliyorsun.
Onun için ne fedakarlıklar yaptığını anlatmasan da biliyorum.
Onu daha çok sevdin o halde.
Bizde eksik bir şeyler var.
Böyleyse söyle ben gitmeyi bilirim gibi ufaktan telaşlandır :)
Ona yaptigi fedakarliklari bildigimi bilmiyo :)) arkadasi soyledi ama ona bu konuyu hic acmadim soylemedim. O zaman o kizi kiskaniyomusum gibi imaj vermez miyim?

Sayet varsa nasil basariyosunuz? Üstelik onunla evlenmek isteyip kizin ailesinin vermedigini ogreniyosunuz. Nisanlimin eski sevgilisinin ne adini biliyorum ne bi resmini gordum. Hicbir detay alamiyorum. Benle mutlu oldugunu biliyorum. Ufak seyler disinda cok sorunumuz cok. Ama onu kiskaniyorum. Ornegin o kizi cok gezdirdigini her turlu fedakarlığı yaptigini duydum arkadasindan. Beni ben israr edersem cikarir disari o da yemege. Sinemaya falan bahanesi olur hep hic simartmaz beni. Bulustugumuzda hep basbasa oluruz yaninda cok mutluyum o da mutlu bulusmak ister hep ve ilgilidir yanyanayken. Ama uzakken nedense ozlendigimi hissetmiyorum ve o kiz kadar sevmedigi gibi seyler dusunuyorum kizi hic gormedigim halde. Evlenmek istemis olmasi üzüyor beni demek ki o kadar deger verip ömrünü gecirmek istemis ona bu konuyu acinca hic anlatmiyo detay vermiyo adini da soylemiyo tartismak istemiyorum aramiz bozulur anlatirsam diyo ben sadece varsayimlarla senaryolar yaziyorum. Siz olsaniz napardiniz sevdiginizin gecmisinde evlenmek isteyecek kadar deger verdigi biri oldugunu ogrendiginizde?

sorup durma bence
ben eşimin eski sevgilisiyle her şeyi yaşadığını biliyorum, evleneceklermiş falan.
ama geçmiş geçmiştir. kendimi kimseyle karşılaştıracak değilim.

Ben takıntı yapmıyorum. Önemli olan şu an benim yanımda olması ve sevgisinden emin olmam. Beni sevdiğinden emin olmasam belki yapardım bilmiyorum. Üstelik 6 yıllık bir ilişki yaşamış. Hiç takıntı yapmıyorum inan. Bence sende yapma.

Ben sanırım bu yasin olgunlugu ile bakıyorum olaya;
Insan birine gelene kadar kaç kişiden kaç olaydan geçer. ..hepsi geçmiş olur. ..Tüm detayları duysan bile o ortamı bilemezsin; yani bunun SONU YÖK. ..sorguladikca önem arzeder karşı taraf. ...Bu konuya net bir nokta koy ve bence bunu SEN Koy. ..belli ki kaşımak istemiyor karşı taraf yarayı. ..
Sen bir kere dağla; o kişiye de erkek arkadaşına yani bunu şimdiye dek düşündüğünü ama artık önüne baktığını bizzat söyle emin ol BEYIN KULAKTAN DILDEN BESLENIR!
Sonu gelmeyecek bir olayı desiyorsun. .
Karşı tarafı ulaşılmaz yapmaya hiç gerek yok. ..sana yük bu....sen kimseye birsey hissetmeyip hop bunda mi actin gözünü. ..inan şu sorguya değmez o kadın da sonuçta tuvalete falan giden biri:))
Boşuna evla etme gözünde ...ki erkeginin ve En Önemlisi Senin mutluluğunun tadını kaçırma :)
Abla tavsiyesi :)))
Ben onu yuceltmiyorum ki gozumde tek fotografini bile gormedim :) nisanlim bana bunu dusundurmek istemiyosa benim isteklerime bahaneyle gelmeyecek ayni seyleri o kiza seve seve yaptigini biliyorum cunku

Neden hep karşı taraf düşünülür ki..
Ben de sevdiğim insana kavuşamadım lakin şindi başka biriyle beraber mutluyum.sizin yokmu eskiden sevdiğiniz kişiler kavuşamadıklarınız, platonikleriniz..yapmayın aallah aşkına.
Herkesin vardır gönül yarası gönül kırıklıkları,keşkeleri..
Şimdiyi düşünün,anı yaşayın.
Olayları dramatikleştirmeyin. kimse vazgecilmez değildir.Ne sen ne de o ne de ben.herkesin iysi vardır:KK66:
Ben tum iliskilerimden daha cok deger veriyorum ona. O ayni sekilde degil

Ben takıntı yapmıyorum. Önemli olan şu an benim yanımda olması ve sevgisinden emin olmam. Beni sevdiğinden emin olmasam belki yapardım bilmiyorum. Üstelik 6 yıllık bir ilişki yaşamış. Hiç takıntı yapmıyorum inan. Bence sende yapma.

Peki sevgilin sana yapmadigi fedakarliklari eskiye yapsa nasi hissedersin

Peki sevgilin sana yapmadigi fedakarliklari eskiye yapsa nasi hissedersin

Benim sevgilim 6 yıl çıkmış onunla. Koskoca 6 yıl. Sürekli gezmişler, o ülke senin bu ülke benim. Yani onunla gezdik demiyor ama gittiği üklelerden bahsediyor ve onunla gittiğine eminim. Çok paralar kazanmış ve hepsini yemişler. Kadın çok güzel bak kendi ağzımla söylüyorum, Rus. Onlar genelde güzel olur biliyorsun.
Ama ayrılmışlar. İnan takmıyorum bile. Şu an sevgilimin hiç bir birikimi yok. O parayı yemelerinden dolayı.Arabasını satmış onu bile yemiş ya. Artık eskisi gibi gezmek istemiyor. Çünkü birikim yapmamız lazım. Bizim ilişkimiz ciddi, para lazım :) Ben çok seviyorum gezmeyi vs. ama ılımlı karşılıyorum. Tamam gezmeyelim diyorum. Fedakarlığı benim gibi aksi birine katlanarak yapıyor zaten. Öyle kötü dönem yaşadım ki, herşeye katlandı.
Sende o kadar ayrıntılı düşünme. Bence boşuna üzüyorsun kendini. Eminim fedakarlık yapması gereken yerde o da yapacaktır senin için. Belki başka planları vardır. Yorgun hissediyordur. Önemli olan şu an senin olman. Geçmiş bitmiş.

Benim sevgilim 6 yıl çıkmış onunla. Koskoca 6 yıl. Sürekli gezmişler, o ülke senin bu ülke benim. Yani onunla gezdik demiyor ama gittiği üklelerden bahsediyor ve onunla gittiğine eminim. Çok paralar kazanmış ve hepsini yemişler. Kadın çok güzel bak kendi ağzımla söylüyorum, Rus. Onlar genelde güzel olur biliyorsun.
Ama ayrılmışlar. İnan takmıyorum bile. Şu an sevgilimin hiç bir birikimi yok. O parayı yemelerinden dolayı.Arabasını satmış onu bile yemiş ya. Artık eskisi gibi gezmek istemiyor. Çünkü birikim yapmamız lazım. Bizim ilişkimiz ciddi, para lazım :) Ben çok seviyorum gezmeyi vs. ama ılımlı karşılıyorum. Tamam gezmeyelim diyorum. Fedakarlığı benim gibi aksi birine katlanarak yapıyor zaten. Öyle kötü dönem yaşadım ki, herşeye katlandı.
Sende o kadar ayrıntılı düşünme. Bence boşuna üzüyorsun kendini. Eminim fedakarlık yapması gereken yerde o da yapacaktır senin için. Belki başka planları vardır. Yorgun hissediyordur. Önemli olan şu an senin olman. Geçmiş bitmiş.
Tesekkur ederimm :) ben oyle ulke ulke gezelim demiyorum cook ufak seyler istiyorum. Tabii ki beni sevmese benimle nisanlanmaz. Ama isteklerime bahanelerle gelmesi beni üzüyor. Nisanlim 2 3 yil once de ayni maddi durumdaydi ama o kizi simarttigi kadar beni simartmiyo :(

ben de takarım.
ara arada da kızın profiline bakarım.
ben esmer o sarışınn güzelce de bir kız :D
takmamak gerekiyor tabi

Sevgilin sana eski kız arkadaşını anlamıyomuş ne güzel sanki tuhaf olan oymuş gibi anlatmıyo diyosun,sürekli eski sevgilisini anlatmasını mı isterdin,o zaman da unutamamış anlatıp duruyo demez miydin.

boşver gitsin ne takıyosun ya salla,ben olsam hiç beynimi yormam :)))). zamanla belki seni ondan daha çok sever senin de böyle şeyler aklına gelmez.

Sevgilin sana eski kız arkadaşını anlamıyomuş ne güzel sanki tuhaf olan oymuş gibi anlatmıyo diyosun,sürekli eski sevgilisini anlatmasını mı isterdin,o zaman da unutamamış anlatıp duruyo demez miydin.

boşver gitsin ne takıyosun ya salla,ben olsam hiç beynimi yormam :)))). zamanla belki seni ondan daha çok sever senin de böyle şeyler aklına gelmez.
Tabii ki diger turlusu cekilmez. Onu benden cok sevdiğine dair sadece yaptigi fedakarliklar var ben sevgisini zaten hissediyorum beni simartmamasi asil mesele

Back
X