• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiginizin exini takinti yapmayaniniz var mi?

Benim eşim benden önce nişandan ayrılmış.
Deli gibi kıskanç bir insanım normalde ama ne hikmetse kızın adını dahi merak etmedim. Hatta eşim nişandan ayrıldım bilmek istersin belki dediğinde "ya niye anlattın ki şimdi böyle bişeyi " falan demiştim. Başka tek kelime etmeni istemiyorum merak etmiyorum anlatma dedim kapattım konuyu. Etraftan da kimse onla alakalı tek kelime edemez zaten.

Evlendik bir sene sonra aklıma geldi de sordum adı neydi o kızın diye.

Eşimle flört dönemimiz çok kısa fakat rüya gibiydi. Yani onla evlenmek hayal geliyordu bişeyler engel olacak o vazgeçecek yada ben vazgeçeceğim diye korkuyordum devamlı. Hiç o kadar kaybetme korkusu yaşadığım bir ilişkim olmamıştı. Buna bağladım ben kıskançlığımın olmayışını.

Şimdi de 2.5 senelik evliyim kız akıllılık etmiş ayrılmış zamanında diyorum ara ara :KK70: sonra de kk dan erkeklerin hepsinin aynı şekilde odun olduğunu görüp en azından gözüme hitap edenle evlendim diye teselli ediyorum kendimi.

Ben de ilk acisinda ayni tepkiyi verdim bidaha bir sey soyleme merak etmiyorum diye sonradan sonradan merak ettim :)

Benim eşim benden önce nişandan ayrılmış.
Deli gibi kıskanç bir insanım normalde ama ne hikmetse kızın adını dahi merak etmedim. Hatta eşim nişandan ayrıldım bilmek istersin belki dediğinde "ya niye anlattın ki şimdi böyle bişeyi " falan demiştim. Başka tek kelime etmeni istemiyorum merak etmiyorum anlatma dedim kapattım konuyu. Etraftan da kimse onla alakalı tek kelime edemez zaten.

Evlendik bir sene sonra aklıma geldi de sordum adı neydi o kızın diye.

Eşimle flört dönemimiz çok kısa fakat rüya gibiydi. Yani onla evlenmek hayal geliyordu bişeyler engel olacak o vazgeçecek yada ben vazgeçeceğim diye korkuyordum devamlı. Hiç o kadar kaybetme korkusu yaşadığım bir ilişkim olmamıştı. Buna bağladım ben kıskançlığımın olmayışını.

Şimdi de 2.5 senelik evliyim kız akıllılık etmiş ayrılmış zamanında diyorum ara ara :KK70: sonra de kk dan erkeklerin hepsinin aynı şekilde odun olduğunu görüp en azından gözüme hitap edenle evlendim diye teselli ediyorum kendimi.
Hahaha ne güzel bak ayrılmışlarda seninde gözünü bayram ettiren bir eşin var :KK70:

Birmelegin_annesi çok güzel demiş bence belkide kızın mahremiyetini zedelemek istemediğinden sonuçta onunda bir özel hayatı var.Bence sebebi budur çok erdemli bir nişanlın var öyle düşün :)
Ya ben sanki kizi bulup mesaj mi aticam ya da sunla görüşmüş sunu yapmislar diye millete mi anlatcam ki :(( onun soylememe sebebi aramiz acilir diye demisti

Ne kadar detay bilirsen o kadar çok üzülürsün.

Kısmet böyleymiş, kaderinde o yokmuş ki benle artık diye düşün.

Ve sormayı, öğrenmeyi bırak.

ben olsam bende merak ederdim ama çokta sorup öküzün aklına buzağı sokmazdım.çok sevmiş olabilir zamanında ama artık seninle.

Ya ben sanki kizi bulup mesaj mi aticam ya da sunla görüşmüş sunu yapmislar diye millete mi anlatcam ki :KK43:( onun soylememe sebebi aramiz acilir diye demisti
İlla öyle bişey yapıcaksın diye değil ki tatlım sana anlatması da kızı tanımadığın için aynı durum oluyor kızın açısından.Böyle üzülme :( Senin için rahatlamadan yatamayacağım bak uykum geldi :KK70:

Ya ben sanki kizi bulup mesaj mi aticam ya da sunla görüşmüş sunu yapmislar diye millete mi anlatcam ki :KK43:( onun soylememe sebebi aramiz acilir diye demisti
Bilirsen sürekli bakar kendini kıyaslarsın boşver. Ben anlatılınca sülalesine kadar giriyorum. Sonra aç bak işin yoksa. Allah kimseye vermesin gerçekten sevilmeme şüphesi

Evet kocamın benden önce evlenmek istediği birileri olmuş, kızlarının adı bile belliymiş, oturup kız kulesini izlerlermiş. Beni henüz götürmedi oraya. Ne var ki ben neticeye bakarım. Çok sevse ayrılmazdı. Ben de çok sevsem eskisinden ayrılmazdım. Takılma mutlu olmaya bak. Başka sorunların varsa bilemem de ona onu yapmış bana yapmamış demek yanlış. Bu biraz da etkiye tepki meselesi. Karşındaki insana beklentilerini net olarak anlat

Güzellik görecelidir
Kendinden çok daha çirkin kadınlarla aldatılan nice güzel kadın var bunu kıstas olarak belirlemeyin
Çok fedakarmış çok sevmiş çok güzelmiş miş mişte miş miş
BİTTİ Mİ önemli olan o.
Nişanlınız için hala bitmediğine inanıyorsanız bırakın hiç uğraşıp yıpranmayın
Nişanlınız için bitmişsede sizde kurcalayıp uzatmayın sizde bitirin
Kaba bir tabirle eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin

Hiç gormemek çok daha iyi .bende eski nisanliyi merak ettim baktım daha beter bir halbaldi takintim gormesem iimis diorum boş yere tartışma cikio

Zaten merak ettiren ona turlu fedakarlık yapan bana neden ufak bahanelerle geliyo

Bunu kendi içinde yaşaman gerekmiyor.

Sor o zaman ona, neden bana ufak bahanelerle geliyorsun.
Onun için ne fedakarlıklar yaptığını anlatmasan da biliyorum.
Onu daha çok sevdin o halde.
Bizde eksik bir şeyler var.
Böyleyse söyle ben gitmeyi bilirim gibi ufaktan telaşlandır :)

benim babamın 10 yıllık sevgilisini anası vermemiş. boru degil yani koskoca 10 yıl geçirmişler. şimdi iki taraf da başkalarıyla evli ve mutlu. Bence o kişiden sonra hayatına aldıgı kişiye baglı geçmişi silmek unutmak yani sana. durup durup bu konuyu açarsan sevgilinin unutması baya bi zorlaşır. Bence sende unut gitsin.

Sayet varsa nasil basariyosunuz? Üstelik onunla evlenmek isteyip kizin ailesinin vermedigini ogreniyosunuz. Nisanlimin eski sevgilisinin ne adini biliyorum ne bi resmini gordum. Hicbir detay alamiyorum. Benle mutlu oldugunu biliyorum. Ufak seyler disinda cok sorunumuz cok. Ama onu kiskaniyorum. Ornegin o kizi cok gezdirdigini her turlu fedakarlığı yaptigini duydum arkadasindan. Beni ben israr edersem cikarir disari o da yemege. Sinemaya falan bahanesi olur hep hic simartmaz beni. Bulustugumuzda hep basbasa oluruz yaninda cok mutluyum o da mutlu bulusmak ister hep ve ilgilidir yanyanayken. Ama uzakken nedense ozlendigimi hissetmiyorum ve o kiz kadar sevmedigi gibi seyler dusunuyorum kizi hic gormedigim halde. Evlenmek istemis olmasi üzüyor beni demek ki o kadar deger verip ömrünü gecirmek istemis ona bu konuyu acinca hic anlatmiyo detay vermiyo adini da soylemiyo tartismak istemiyorum aramiz bozulur anlatirsam diyo ben sadece varsayimlarla senaryolar yaziyorum. Siz olsaniz napardiniz sevdiginizin gecmisinde evlenmek isteyecek kadar deger verdigi biri oldugunu ogrendiginizde?
esım benden once uzun soluklu ılıskısı olmus...aılece de gorustuklerı bırıymıs
o hanımın annesıyle bı ortamda tanıstım annesı oldugunu bılmıyordum cok tatlı sohbet bı annesı var kaynastık,ustunden uzun zaman gectı yıne aynı ortamdayız esımde yanımda ben ıcerı gırınce ayaga kalktı ex sevgılının annesı :) esıme selam verdı benı optu nasılsın hatırladınmı benı surda tanısmıstık senı cok sevdım dedı
yanındada bı kız baya da guzel bı kız evlenmıs cocugu var :)
megersem benım herıfcanın o meshur sevgılısıymıs
onada selam verdım cok guzel konusuyorlar benle nasıl guleryuzluler,sohbet ettık ayak ustu ordan uzaklastık
sen nerden tanıyorsun ? dedı esım :D
dedım boyle bı ortamda tanısmıstık uzun sure sonra bugun yıne karsılastık
ya şoka gırdım o bızım rahmetlı dedı :D
guldum gectım ne var yanı eskı eskıde kalmıs
bende evlenmeden önce sözluydum
eskılerde takılı kalsak yarına önumuze bakamayız ;)

Back
X