- 15 Ekim 2015
- 104
- 60
- 28
- Konu Sahibi belaokumakitapoku
-
Hiç kıyaslamam. Beni sevmiş ki benle evlenmiş.
Hayır. Çok isteyen her şekilde evlenir. Burda yazıyolar kaçtım vs. Tasvip etmiyorum orası ayrı.Onla evlenmek istemiş evlenememiş bu da var
Bakin bakalim eskiye dair yuzunde bir huzun varmi?.....tamam gecmise takilmayalim ama gecmis yasadigimiz ani etkiliyorsa sorun var ama banane oldu bitti dusuncesindeyse sorun yok....zamaninda asik olmus belli ...asik adam baskadir seven adam baska hoslanan adam bambaska...
Hayır. Çok isteyen her şekilde evlenir. Burda yazıyolar kaçtım vs. Tasvip etmiyorum orası ayrı.
Sayet varsa nasil basariyosunuz? Üstelik onunla evlenmek isteyip kizin ailesinin vermedigini ogreniyosunuz. Nisanlimin eski sevgilisinin ne adini biliyorum ne bi resmini gordum. Hicbir detay alamiyorum. Benle mutlu oldugunu biliyorum. Ufak seyler disinda cok sorunumuz cok. Ama onu kiskaniyorum. Ornegin o kizi cok gezdirdigini her turlu fedakarlığı yaptigini duydum arkadasindan. Beni ben israr edersem cikarir disari o da yemege. Sinemaya falan bahanesi olur hep hic simartmaz beni. Bulustugumuzda hep basbasa oluruz yaninda cok mutluyum o da mutlu bulusmak ister hep ve ilgilidir yanyanayken. Ama uzakken nedense ozlendigimi hissetmiyorum ve o kiz kadar sevmedigi gibi seyler dusunuyorum kizi hic gormedigim halde. Evlenmek istemis olmasi üzüyor beni demek ki o kadar deger verip ömrünü gecirmek istemis ona bu konuyu acinca hic anlatmiyo detay vermiyo adini da soylemiyo tartismak istemiyorum aramiz bozulur anlatirsam diyo ben sadece varsayimlarla senaryolar yaziyorum. Siz olsaniz napardiniz sevdiginizin gecmisinde evlenmek isteyecek kadar deger verdigi biri oldugunu ogrendiginizde?
Konuyu kapatması bu anlama mi geliyor ki? Aramız bozulur diye kapatıyor. Kızın adını dahi bilmiyorum sır gibiAy uzgunum ama bende cok kiskanirdim esimin benden once sevdigi biri olsaydi olene dek basina kakardim heraldesaka biyanada gercekten anliyorum seni canim vallahi uzucubir durum ama bunlari dusunmemen nisanlinin elinde seninkarsisina alip konustumu hic bak canim geldi gecti ona karsi bisey hissetmiyorum sen varsin artik tarzinda,,,o surekli konuyubkapatiyorsa lafini bile ettirniyorsa iyi degil hala biseyler hissediyor olabilir cok kafa takiyosan ciddi bir konusma yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?