Sevdiginizin exini takinti yapmayaniniz var mi?

belaokumakitapoku

losing all hope was freedom
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
1.080
857
53
Sayet varsa nasil basariyosunuz? Üstelik onunla evlenmek isteyip kizin ailesinin vermedigini ogreniyosunuz. Nisanlimin eski sevgilisinin ne adini biliyorum ne bi resmini gordum. Hicbir detay alamiyorum. Benle mutlu oldugunu biliyorum. Ufak seyler disinda cok sorunumuz cok. Ama onu kiskaniyorum. Ornegin o kizi cok gezdirdigini her turlu fedakarlığı yaptigini duydum arkadasindan. Beni ben israr edersem cikarir disari o da yemege. Sinemaya falan bahanesi olur hep hic simartmaz beni. Bulustugumuzda hep basbasa oluruz yaninda cok mutluyum o da mutlu bulusmak ister hep ve ilgilidir yanyanayken. Ama uzakken nedense ozlendigimi hissetmiyorum ve o kiz kadar sevmedigi gibi seyler dusunuyorum kizi hic gormedigim halde. Evlenmek istemis olmasi üzüyor beni demek ki o kadar deger verip ömrünü gecirmek istemis ona bu konuyu acinca hic anlatmiyo detay vermiyo adini da soylemiyo tartismak istemiyorum aramiz bozulur anlatirsam diyo ben sadece varsayimlarla senaryolar yaziyorum. Siz olsaniz napardiniz sevdiginizin gecmisinde evlenmek isteyecek kadar deger verdigi biri oldugunu ogrendiginizde?

Suraya not duseyim.
Eski nisanli musvettemi gelecekte birlikte olacagim kisi, bendeki yerini baskalarindan isitse eminim o da kiskanirdi. Fedakarliklar, mucadeleler, akla hayale gelmeyecek suprizler.
Toplum icinde " severek mi gorucu usulumu" sorulari sorulurken ben atlanirdim. "Sen belli ki sevmissin, severek olmus" derlerdi.
Ama gelin gorun ki simdi yuzunu seytan gorsun diyorum.

Takmayin kafaniza. Biten bitmistir.

Sen yeni sevgiline ayni fedakarliklari yaparsan aklina hiic oyle bi dusunce gelmez benim sorunum bu :)

Açıkcası bende düşünür ve üzülürdüm. Yani sevgilimin benim dışımda evlenmek isteyecek kadar sevdiği birinin olması düşünmek istemiyorum

Sen yeni sevgiline ayni fedakarliklari yaparsan aklina hiic oyle bi dusunce gelmez benim sorunum bu :)
Bence yaptıklarının sonundaki hüsran onu bu konularda durgunlaştırmıştır. Yani kalp kırıklıkları vardır zamanla sana daha güzel daha özel şeyler yapar eminim. Bu arada ayrılalı ne kadar oldu ? Siz ne kadar sonra başladınız

Bu takinti varyaa illet biseydir seni o kadar iyi anliyorumki.ben bu takintiyi tam 4 yilda aştim.yani aştim demeyimde azcik hafifledi.ama bu surede tam manyak oldum:) ikisiyle ilgili yasanmis herseyi ama herseyi dusunup bide senaryolar kurarsin.o kizla ilgili en ufak ayrintiyi merak edersin.kiz gozunde devlestikce devlesir.ozellestikce ozellesir.birde hic gormemissen,acaba bumu sumu sunami benziyo bunami benziyo ...onada hediyeler aldimi onada ölürum biterim dedimi onun gozlerinede oyle baktimi vs vs cidden bela bi durum allah sabir versin.

Amiin sen gördün mu peki kizi

G
gecenin mahmurlugu kusura bakmayin. Ben paragrafin sonundaki soruya daha cok yogunlastim. Ilgisi belli donemlerde yogun bazen hafif geciyor mu gozlemleyin. Dedigim gibi cok buyuk fedakarliklar sevgiyle biten bi iliski normal iliskilere nazaran aslinda daha saglam bitiyor. Kendinizi eskiyle kiyaslamayin derim.
Birazcik simartilmak istediginizi ilgiyi istediginizi belli edin. Erkekler malesef durumlarda kadinlar kadar olaya karmasik bi yapida seyredemiyorlar. Eminim sizin boyle dusundugunuzu aklinin ucundan dahi geciremez.
Tane tane.
Cocuga anlatir gibi
Resmederek isteklerinizi beklentilerinizi acik acik ifade edin

Esimin benden once cok kiz arkadasi olmus. Biz tanistigimizda da cok iyi iki arkadas olmustuk ilk onceleri. Hatta o aralar onun kiz arkadaslari (!) vardi ben de ona taktikler falan verirdim. Sonrasinda 8 yillik bi sevgililik donemi ve simdi 1.5 yillik bi evliligimiz var. Ciddiyet yasayabilcegi bi yasta degildi ama bi kiz arkadasini onun icin aglayacak kadar cok sevdigini biliyordum. Baslarda biraz kiskandim evet ama sonrasinda baktim ki onla olmak istese benim yanimda isi ne? Benim yanimdaysa benimdir zaten. Bence sen de o gozle bakmalisin. Onu cok sevse onunla olmak icin ugrasirdi. Senin yaninda isi ne? Hem kendine guven bence. Onun eskisini dusunmeye harcicagin eforu iliskine harcarsan eminim nikah masasina oturabilmek icin daha saglam adimlar atabilirsin.

Zeki biri illaki anliyodur biliyo kafamdakileri. Ilgi meselesini tartistik kabul etti erkeklerin daha fazla ilgili olmasi gerektigini ama gelisme yok bide beni sucluyo soguksun diye karsimdakine gore davraniyorum. Gelgitler oluyo evet ben acikca simart beni diyemem ki :)

Amiin sen gördün mu peki kizi
Gordum.ama tam 1 yil sonra.face acmis.1 yil yoktu aramalarimda...adini soyadini işini sehrini bildigim icin faceden buldum.profil resmiyle tam bir afetti.oyle guzel oyle alımliydiki,inan o an elim ayagim titredi dunyam basima yikildi..hayir bide ne alakaysa,bitmis bi iliski yani.ama anlarsin sen beni bu cok degisik psikopat bi durumdur:)

Ben ne yalan soyleyeyeim derdim. Espiriyle falan karisik biseyler anlatirdim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…