Sevdiginizin exini takinti yapmayaniniz var mi?

Bende senin gibiydim takinti cok yaptim esimin exiyle ilgili. Evlenmeyi düsünmemis onunla. Arkadasindan rica ettim facede bana gösterdi kizi. Esimede söyledim tabiki sonra baktigimi. Kizda evlenmis hatta cocugu olmustu. Rahatladim

Seviyorsa arasın bir gün boyunca cevap verme sonra artık çok üzüldüğünü belirt ve anlatmasını yoksa ilişkinizin kötüye gideceğini söyle

Sonuçta belli yaşanmışlıklar var.Bazı şeyler kolay silinmez ki ilkler yaşanılanlar.Bunları kafaya takarak kendini daha mutsuz edersin önemli olan şu yaşadığın dönem.Sonuçta birşeyler olumsuz gitmiş ve şuanda seninle aklına getirip sorman yanlış olur

Bende senin gibiydim takinti cok yaptim esimin exiyle ilgili. Evlenmeyi düsünmemis onunla. Arkadasindan rica ettim facede bana gösterdi kizi. Esimede söyledim tabiki sonra baktigimi. Kizda evlenmis hatta cocugu olmustu. Rahatladim
Ben de cok bulmak istesem bulurum da sonra iyice takinti yapmaktan korkuyorum

Ben de cok bulmak istesem bulurum da sonra iyice takinti yapmaktan korkuyorum

Bukadar takma evet bende takmistim ama takma sebebim kiz gzlmiydi uzun boylumu nsl bsy diye merak ettim. Gecmis gecmiste kalsin nisanlanip ayriladabilirdi yada sen nisanlanip ayriladabilirdin. Gecmise mazi gelecege niyazi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…