kızlar kaç yaş var aranızda 9 yaş çokmu erkeğin saçı beyazlamış yaşlanmıssa yasını gosterıyorsa dışardan sölenenlere aldırmadan devam edermiydin yoksa fark çok yanımda kotu durur dıye bırakırmıydınız?cevaplarınızı beklıyorum nolur yardım edın ben 22 yasındayım sevgılım 30 aılem buyuk dıye kabuletmıyor ayrılmak zorundayım kotuyum ılıskımızde 5 aylık benden uzakta gorustuk yuzyuze
benimde eşimle aramda on yaş var hiç problem değil hatta daha iyi çünkü kadınlar erkeklere göre daha olgundur ,ailen buna takılmamalı önemli olan karakteri
Cogu erkekler gec olgunlastigi icin ben herzaman icin bi erkegin yas olarak daha buyuk olma taraftariyim, hepsi degil ama genel olarak ayni yasitta oldugun bir erkek sorumlulugunun farkinda olmuyor oyuzden yas degil insanlik onemli yasitinla evlenirsin o evlendiginin farkinda olmaz cocugu olur baba oldugunun farkinda olmaz sorumluluklarini bilmezse dahami iyi olucak?! Bu benim gorusum...
Erkek yanında kötü durmamalı. Eğer o saçını siyahlatamıyorsa sen saçını çamaşır suyuna bandır beyazlat. Böylece sende onun kadar kötü gözüktüğün için erkek yanında sırıtmaz, renk uyumunuz olmuş olur. Hem aileler ne karışıyor? onlara ne yani? sanki onlar yanında gezdirecekler erkeği.
benim eşimle aramda 3 ay var. 3 yaş da olsa takmazdım , 10 yaş da olsa takmazdım.
arkadaşlarımdan 2 tanesi kendilerinden 10 ve 11 yaş büyük kişilerle evlendi ve inanılmaz mutlular.
ruhunda , vicdanında, insanlığında, adamlığında problem olmasın, 9 yaş sıkıntı olmaz.
Canım senin ilişkin pek sağlıklı değil bence. Aradaki yaştan dolayı değilde başka sebepleri var.
Netten tanımışsın(ki bu pek güvenli değil)
5 ayda sadece 1 kez yüz yüze görüşmüşsünüz.
İlk görüşmede yüzük takmışsınız (ki normal gelmedi bana)
Ailen istemiyor ve sende açıkçası çokta seviyormuşsun gibi gelmedi.
Hem zaten insan gözlerine bakmadığı, dokunmadığı birisini böyle kısa zamanda sevemez ki.. Bu sadece hoşlantı ya da alışkanlık olabilir.
Bi konuda da babamdan yaşlı gözüküyor demişsin. O yüzden bence sizin ilişkinizde yaş en son sorun..
Bu arada konuna gelecek olursam sevdiğimle aramda 1 yaş var.
Bence ailen yaş farkını bahane etmiş. Bu yaşta kendini derslerine,mesleğine ver diye.
22 yaş ciddi bir ilişki yaşamak için çok çok erken.
keşkebunu bızımkılere anlatabılsem komsu oglu gormustu arkadasın kardesı ayy hıc yakısmıyorlar yaslı o demıs anne sen gor yanyana dedım yakısmıyorsunuz gordum dedı resmını sadece canım sıkkın aglıyorum sabahtan berı
Off canim ya uzulme neolur, bence ailen bi sans versinler en azindan bi tanisinlar belki bakicaklar gorucekler oturmasini kalkmasini biri saygisinda kusuru yok, etrafi hicmi gormuyorlar kizlariyla gonul eylendiren biri olsa dahami iyi olucak bence konus ailenle bi tanimak icin firsat versinler adama hemen kestirip atmasinlar devir zaten kotu iyi biriyse yasin ve elalemin dediginin ne onemi var komsu kizimi yasiycak senin kocanla senmi o "ayhh ne yakisikli kocam var diyenleride goruyoruz"!!
bencede yaş önemli değil eğer anlaşabileceğin karekterde bir insansa yaş önemli olmamalı
ayrıldık zaten öle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?