sevdiğinizle aranızdaki yaş farkı

bakalım artık hayırlısı

valla dün akşam canlı para yarışmasında 2.sırada yarışan Abbas ve henüz 2,5 aylık eşini gördükten sonra anladım ki aşkın ne yaşı ne dış görünüşü ne mantığı var.
yani ben olsam evlenmezdim o adamla ama demekkı kız onda bişiler görmüş.yani yanyana durduklarında bence hiç yakışmıyolardı ama evlenmişler işte hem de çok kısa zaman içersinde ki emınım adam kadından da bayağı büyükk
demem o ki aşk inanmak saygı duymak ve güvenmek önemli ilişkilerde ve evliliklerde o yuzden bunları gördüysen O kişide savaş,vazgeçme...

bende ailemle çok mücadele verdim sırf sevdiğim ve güvendiğim için herkesi karşıma aldım. Allaha şükür şuan ailemle aram tekrardan iyi. Sevdiğim insanla birlikteyiz 1.5 aylıkta gebeyim:) İnsan sevdikten sonra sevdiği insan için herşeyi göze alabilir. ( Bu arada aramızda 3 yaş var )

8 yaş çok büyük bir fark değil..

Ama senin ilişkinde pek çok sorun var , yaş sorun edeceğin en son şey olmalı bence..

Ayrıca gerçekten sevsen ve başka sorunlar yoksa, kim nederse desin saçı beyazmış siyahmış çokta umrunda olmaz.. Bu bi suç değil neticede, onun tercihi de değil dimi?

Okunduğu gibi yazılmayan kelimeler var türkçede de. Ayle değil aile :)

Son düzenleme:
günaydın arkadaşım ben evli degilim ama annem ve babam arasında 10 yaş var gayette mutlular saç beyazlamasına kafayı bu kadar takma benim anne tarafım hep erken yaşta saçları beyazlar erkek kardeşim 17 yaşında ve onunda beyazları var kuzenim 18 yaşında ve saçında bir tane siyah saç yok ben baba tarafına çekmişim heralde hiç beyaz yok​ailen net ortamında tanıştıgın için güvenmiyor belki adam evli belki sana dedigi yaştan büyük bunları bilemeyiz yoksa 30 yaş yada saçı beyaz bunlar bahane arkadaşım

valla benimde esimle aramda 8 yas var hicte sorun etmedim , bence erkegin yasinin buyuk olmasi daha iyi cunku kadinlar cabuk olgunlasiyo o yuzden tek sorun yas ise bence hic takilma bi sekilde aileni ikna et yok ama farkli sebeplerde var ise ayrilman isabet olmus cnm bol sans ...

bende kaldım arada babam benımle konusmuyor anem kabul etmıyor ınternetten dıye tanıcam dıyorum zaman verın ben kalkıp evlenmıcemkı hemen musade yok dıretırsem kotu olur telefonu bıle alırlar elımden ben ıstesem verırım savasımı problem degıl aılemden cekınıyorum sahsen yoksa sevgımden vazgecmedım az cok neyın ne oldugunu bılcek olgunluktayım belkı kotu cıkıcak msade etseler bır oda orda uzgun ben herseyı yaparım gerekırse her ay gelırım vazgeçme benden dıyor canım sıkılıyor

2,5 yaş var aramızda.İster 10 yaş büyük olsun ister 10 yaş küçük olsun ne görünüş nede başka birsey,kalpler beraber atıyorsa diyecek söz yoktur

sevgilimle aramda 2 yaş var bazen keşke daha fazla yaş farkı olsaydı diyorum.. bazen olgun olmayan davranışları oluyor çünkü ve bu zamana kadar çok uğraştım diyebilirim onun bazı davranışlarını oturtması adına.. artık enerjim tükendi sanırım o yüzden 5-6 yaş olsaydı aramızda diyorum :)
ama kişiden kişiye değişir bu sen kendinden emin olduktan sonra ve mutlu olacağın düşüncesini ailene aşıladıktan sonra sorun kalmaz.. sen dik bir şekilde ailene karşı ben eminim duruşunu sergilemekten vazgeçme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…