kızlar kaç yaş var aranızda 9 yaş çokmu erkeğin saçı beyazlamış yaşlanmıssa yasını gosterıyorsa dışardan sölenenlere aldırmadan devam edermiydin yoksa fark çok yanımda kotu durur dıye bırakırmıydınız?cevaplarınızı beklıyorum nolur yardım edın ben 22 yasındayım sevgılım 30 aılem buyuk dıye kabuletmıyor ayrılmak zorundayım kotuyum ılıskımızde 5 aylık benden uzakta gorustuk yuzyuze
şimdi seni tanımıyorum yaşantın nasıl bilmiyorum yorum yapma ne kadar sağlıklı bilemem. bende kıpır kıpır değilim çok ağırım oyüzden şu an sevgilimle iyi anlaşıyoruz ama bu her zaman böyle olurmu ki bazen sıkmaz mı acaba insanı... sen 22 yaşındasın daha erken bence 25 yaşında şu an ki yaşından farklı düşüneceksin emin ol... ama olgun erkek iyidir bak mantıklı konuşur mantıklı hareket eder saçma sapan konuşmaz.
Canım sürekli aynı şeyleri söylüyorsun. Burada senin ne düşündüğün önemli. Ailen ya da toplum evlenmeyecek o adamla ya da yaşıtın biriyle. Senin kimle mutlu olduğun önemli. Bir bakar yakıştırmaz, iki bakar sonra dönüp bakmazlar bile. Kimsenin yakışıp yakışmadığı kimsenin umrunda değil. O evde sadece ikiniz olacaksınız eğer olursanız. Bence sen ne istediğinden emin ol.
Bizde de 15 yaş var bu arada sorunu da cevaplayayım dedim. Yakıştırmayan yakıştırmasın, ben gönlüme yakıştırdım onu gerisi mühim değil.
hikayeni okuyunca kendimi gordum :)
net de tani$tik, e$im 9 ya$ buyuk benden
sadece 5 ayda daha SIK gelmi$tir yanima sizinkinden farkli olarak :) bide benim okulum yokdu senin ya$indaydim
aylem istemedi benzer sebeplerle, kom$u bilmem ne demi$, oteki kom$u altini az takmi$ demi$ :)))))))))
sonuç ben ikna ettim aylemi evlendim
pi$manmiyim dersen ?
beni kizdridiginda pi$man oluyorum :))
ama $u an kizgin deilim pi$man da deilim $imdilik
aramizda bazi sorunlar oldu ama bunun ya$la ilgisi yok, her evlilikde ,sinif arkada$inlada evlensen ( ayni ya$ diye bu ornegi buldum :) ) olabilecek $eyler..
$ans i$te ..
ama $unu sana deyim aylen kesinlikle kar$iysa bo$ver yoluna bak
mesajlarindada çok öldüm kaldim turu bi$eyler okumadim
gerçekten sevseydin pes etmezdin ..
ama sen pes etmi$in
gorunen koy klavuz istemez
zaten bende dınledım cıgnemedımSevgilimle aramda 4 yaş var.Yaşıtın, küçüğün ya da büyüğün bence fark yok ortak paydaları bol olmalı çiftlerin...
Annemle babam arasında da 7 yaş var ve büyük olan annem, günümüzde bile garip karşılanan bu tip bir beraberliğe onlar 25 yıl önce adım atmışlar ve hala düşman çatlatıyor evlilikleri
Halam ise sizin gb kendinden yaşça büyük biriyle evlenmek istedi.Halamın yaşı 39 eniştemin yaşı ise 60 falandı, şöyle söyleyeyim babaannemden (halamın annesinden:) 15 yaş küçüktü. Halam hiç evlenmemiş, eniştem ise 2 çocuğunun annesi olan ilk eşini 1 yıl önce kaybetmişti. Halam çocuk istediği için adam ise düzen istediği için evlenmeye karar vermişler... Kıyametler koptu, babaannem başta olmak üzere bütün sülale gerim gerim gerildi... Sonuç olarak eniştem geldi, tanışıldı, beklenenin aksi herkesi kendine hayran bıraktı, evlendiler, oğulları şu an 14 yaşında ve mantık evliliği aşka dönüştü
Bütün bunları da göz önüne alarak söylüyorum, benim şahsi fikrim- Cihan padişahı da gelse ailemin sözünü çiğnemem -
Aile rızası almadan mutlu olunacağına da inanmıyorum.Elbette istisnaları vardır ama istisnai bir durum olsa ikilemde olmazdınız diye düşünüyorum
Yani çok uçuk bi yaş farkı yokki ben zaten kendimden büyük olsun isterim bi arkadaşında dediği gibi kadınlar daha erken olgunlaşıyor. Ama uzaktan uzağa bir ilişki henüz 5 ay etmiş felan yani çok büyük bir aşk yoksa aileni karşına alma derim ama yok çok seviyorum yaşı başı tipi benim için önemli değil diyorsan milletin ne dediğine bakma ki ben gerçekten sevdiğini düşünmüyorum yazdıklarından bunu anladım en azından yani gerçekten çok aşık olsan saçı beyazmış maviymiş takılmazdın bu konulara. Ama umarım doğru ve hayırlı olan neyse o olur hakkında.
Arkadasim daha once actigin konulari ve onlara yazdigin cevaplari okudum. Hatta ben de katildim konularina.
Senin ailenin derdi aranizdaki yas farki filan degil bence. Sen, henuz ciddi iliski yurutecek olgunluga erismemissin, ne istedigini bilmiyorsun, kendi fikirlerin yok denecek kadar sığ, kim ne tarafa cekerse o tarafa gidiyorsun. Butun cevaplarin bu yondeydi konularinda. Burda kac kisi sana soyledi bunlari. Elbette ki ailen seni daha iyi taniyor. 9 yas asiri bir yas degil. Ama esas onemli olan, kadinin da adamin da kendini ve ne istedigini bilmesi, kendi ayaklarinin ustunde saglam durup dusunebilmesi. Ben sende bunlari goremiyorum. Ergen, liseli asiklar gibisin en fazla. Yasinin 22 olduguna inanamamistik bir konunda hatirlarsan. Bence sen aileni dinle, bu konulardan uzaklas, dersine bak, hayati ogren, ayaklarinin ustunde dur, ve biraz olgunlas, karakterini, ozguvenini toparla. Butun bunlara sahip olduktan sonra evlenecegin adami da yasini da sen secersin, kimse de sana birsey diyemez, saygi duyar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?