- 2 Kasım 2016
- 24
- 13
- 3
- 38
- Konu Sahibi papaz piremses
-
olmaz bu şekilde.Selam Bayanlarikilemdeyim gerci sevdigim biri yok ama beni seven benimle yuva kurmak isteyen birisi var dun gece annemle de tanisti (onun israrlari sebebiyle e hadi gel bari dedim ) benim ona karsi ask gibisinden birsey hissetmedigimi de biliyor ona ragmen ugrasiyor daha onceden birini sevdigim icin sevmek nasil birsey biliyorum.. Gorusmek istemedim bi zaman olmuyor hissedemiyorum seninde zamanini almak istemiyorum bana daha cok baglanman sana zarar veriyor dedim dinletemedim benim sevgimden sana ne diyor birini seversen ben aradan cekilirim diyor sevmek istiyorum ugrasiyorum olmuyor opmesine izin verdim. Belki bi kivilcim cakar diye yok olmuyor cok iyi birisi insan olarak cok seviyorum sizce beni sevenle mi beraber olmaliyim yoksa sevecegim birinin karsima cikmasinimi bekleyeyim? Yasimda 29 not: evde kalirim diye bi telasim yok kalmisim kalacagim kadar
Görüşmeyi kesin siz böyle görüşmeye devam ederseniz o daha çok ümitlenir ayrıca birisini seversen ben aradan çekilirim demiş ne malum çekileceği belkide çekilmeyecek sana kötü davranacak ve iftira atacak size olmaz demeyin olur insanlar 30 yıllık eşlerini tanıyamıyor yeri geliyor.Selam Bayanlarikilemdeyim gerci sevdigim biri yok ama beni seven benimle yuva kurmak isteyen birisi var dun gece annemle de tanisti (onun israrlari sebebiyle e hadi gel bari dedim ) benim ona karsi ask gibisinden birsey hissetmedigimi de biliyor ona ragmen ugrasiyor daha onceden birini sevdigim icin sevmek nasil birsey biliyorum.. Gorusmek istemedim bi zaman olmuyor hissedemiyorum seninde zamanini almak istemiyorum bana daha cok baglanman sana zarar veriyor dedim dinletemedim benim sevgimden sana ne diyor birini seversen ben aradan cekilirim diyor sevmek istiyorum ugrasiyorum olmuyor opmesine izin verdim. Belki bi kivilcim cakar diye yok olmuyor cok iyi birisi insan olarak cok seviyorum sizce beni sevenle mi beraber olmaliyim yoksa sevecegim birinin karsima cikmasinimi bekleyeyim? Yasimda 29 not: evde kalirim diye bi telasim yok kalmisim kalacagim kadar
Sevdiğim mi sevildiğim mi ...bunlar bana saçma geliyor.İnsan karşılıklı duygular beslediği ve sadece sevgi değil,kafa yapısı fikriyat bakış açısı olarakta anlaşabildiği bir insanla devam eder.Yok o seviyor ben hiç bir şey hissetmiyorum ama öpmesine izin verdim.Hiç bir şey hissetmiyorum ama hadi gel bari dedim annemle tanıştırdım.Benim sevgimden sanane !!!!! diyor.Selam Bayanlarikilemdeyim gerci sevdigim biri yok ama beni seven benimle yuva kurmak isteyen birisi var dun gece annemle de tanisti (onun israrlari sebebiyle e hadi gel bari dedim ) benim ona karsi ask gibisinden birsey hissetmedigimi de biliyor ona ragmen ugrasiyor daha onceden birini sevdigim icin sevmek nasil birsey biliyorum.. Gorusmek istemedim bi zaman olmuyor hissedemiyorum seninde zamanini almak istemiyorum bana daha cok baglanman sana zarar veriyor dedim dinletemedim benim sevgimden sana ne diyor birini seversen ben aradan cekilirim diyor sevmek istiyorum ugrasiyorum olmuyor opmesine izin verdim. Belki bi kivilcim cakar diye yok olmuyor cok iyi birisi insan olarak cok seviyorum sizce beni sevenle mi beraber olmaliyim yoksa sevecegim birinin karsima cikmasinimi bekleyeyim? Yasimda 29 not: evde kalirim diye bi telasim yok kalmisim kalacagim kadar
sevecegın bırını bekle gelır gelmez bılemem ama ben benı sevenle yapamam sevmem sart..!Selam Bayanlarikilemdeyim gerci sevdigim biri yok ama beni seven benimle yuva kurmak isteyen birisi var dun gece annemle de tanisti (onun israrlari sebebiyle e hadi gel bari dedim ) benim ona karsi ask gibisinden birsey hissetmedigimi de biliyor ona ragmen ugrasiyor daha onceden birini sevdigim icin sevmek nasil birsey biliyorum.. Gorusmek istemedim bi zaman olmuyor hissedemiyorum seninde zamanini almak istemiyorum bana daha cok baglanman sana zarar veriyor dedim dinletemedim benim sevgimden sana ne diyor birini seversen ben aradan cekilirim diyor sevmek istiyorum ugrasiyorum olmuyor opmesine izin verdim. Belki bi kivilcim cakar diye yok olmuyor cok iyi birisi insan olarak cok seviyorum sizce beni sevenle mi beraber olmaliyim yoksa sevecegim birinin karsima cikmasinimi bekleyeyim? Yasimda 29 not: evde kalirim diye bi telasim yok kalmisim kalacagim kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?