Sevdıgıyle evlenememek

Başlığa istinaden,
Sevduğuni alamazsan, aldiğuni sevecesun :))
Şaka bir yana, olmaz bu iş.
Evlilik aşkla sevgiyle yürümüyor sadece.
Kendinizden yaptığınız her fedakarlık, zaten boğularak yaşayacağınız bir ortamda en ufak seyde bile canınızı yakar.

Adam bir akşam dışarı çıkacak olsa arkadaşlarıyla, ben onun için neler yaptım, o beni yalnız bırakıyor, biliyor burada kimsem olmadıgını vs diye bir başlayacak o düşünceler.
Ne aşk kalır ne sevda.
Büyüklerin sizi boğduğu yetmeyecekmiş gibi birbirinizi de bogacaksınız
Sen ister istemez sürekli eski hayatınla kıyas yapacak, özleyeceksin.
Gerek yok böyle bir yola girmeye...
Karşınıza daha çok seveceğiniz, daha uyumlu olacağınız insanlar çıkacaktır..

merhaba arkadaşlar bi derdim var benim sizden fikir alırsam Belkı bı cozum bulabılrıım 2 yıllık bı erkek arkadasım aile yapılarımız bıraz farklı onlar tamamen dogu kültüründe ılk akrabadan kız ıstıyor ogullarına ama o böle bı durumu kabul etmedı sürekli anlatmaya calısıyo ayrım yapmadan acık kapalı yada aynı evde oturtacak dıye svdıgım ınsanla evlenmedıkten sonra ne anlamı var dıyor ama aılesı babasının üstüne söz söylenmıyor evde yanı evlenırsek aynı yerde yasıycaz kapanıcam ve sureklı hızmet edılcek bı aıle gelen gidenlerı cok oluyor ısın ıcınden cıkamıyoruz delı gibi sevıyoruz bır bırımzıı ama ınsanların tanımadan böle ayrım yapması cok zoruma gıdıyor Benim aılem rahat onlara göre bu tür seylerı hıc sorun etmezler ama onlar cok kesın kararlılar ve benım artık karar vermem gerekıyor
Şimdi o aşk var ya ilerde esaretin olur. Hepimiz severek evlendik ne oldu. Çok ciddiyim en fazla 1 sene sonra bu panele dayanamıyorum diye konu acarsin

Merhaba, Öncelikle durumun zor evet. Ama kararı verecek olan erkek arkadaşın ve onun bu olay karşısındaki tutumu. Seni sevip değer veriyorsa arkasında durur,orta bir yol bulmaya çalışır. Sen üzerine gitme bence baskı yapma asla o zaman tamamen kaçar .Sen de huzur bulmasını sağla destek çık,cesaret ver gerisi ona kalmış.

merhaba arkadaşlar bi derdim var benim sizden fikir alırsam Belkı bı cozum bulabılrıım 2 yıllık bı erkek arkadasım aile yapılarımız bıraz farklı onlar tamamen dogu kültüründe ılk akrabadan kız ıstıyor ogullarına ama o böle bı durumu kabul etmedı sürekli anlatmaya calısıyo ayrım yapmadan acık kapalı yada aynı evde oturtacak dıye svdıgım ınsanla evlenmedıkten sonra ne anlamı var dıyor ama aılesı babasının üstüne söz söylenmıyor evde yanı evlenırsek aynı yerde yasıycaz kapanıcam ve sureklı hızmet edılcek bı aıle gelen gidenlerı cok oluyor ısın ıcınden cıkamıyoruz delı gibi sevıyoruz bır bırımzıı ama ınsanların tanımadan böle ayrım yapması cok zoruma gıdıyor Benim aılem rahat onlara göre bu tür seylerı hıc sorun etmezler ama onlar cok kesın kararlılar ve benım artık karar vermem gerekıyor

Ne sevgisi ya
Ana kuzusu, babam ne derse o olur ama çok seviyorum yok artık :KK57:
Cidden nasıl böyle bir evliliğe tamam demeyi düşündünüz aklım almıyor
Sevdiğinle evlenmek böyle bir şey değil emin ol

Seviyorum diye herseye katlanilmiyor emin olun. Bir sure sonra bikarsiniz ve cok pisman olursunuz.

sen akli basinda düseniyorsun galiba... akil var mantik var. Evlenecek ve hala cocuk muamelsi görecek... madem bukadar seviyor restino ceksin... yil 2018 ayni evde orurcan hizmet edecn baska? hayatini yakma. Kendu kararlarinu vereniyen bir erkeklede aska evlenme.

Askimdan kopek olsam yine de evlenmem. Ask sevgi ne ki?

Evlenince o kalabalik evde herkesle bir oturcan. Gelene gidene hizmet edicen. Yine de yaranamican. Kendi basina sokaga carsiya gezmeye gidemicen. Esinle ozelin kalmayacak.

Bu devirde bunlari bilip halaaa seviyorum evlenicem diyorsan aklindan suphe ederim.

Kaç kaç kaç bacım ardına bakmadan kaç. Hizmetçilik yapmak için mi evleniyorsun? Doğu kültürünü iyi bilirim. Onlar(istisnaları saymıyorum, ailelerine çok çok çok bağlı(özellikle güneydoğu) kv kp ne derse o olur.Hadi onları bırakın büyük abi bile ne derse o olur gayet size karışabilir. Kaç.
Not: Ben de doğuluyum bizde karışılmaz diyenlere bakma, doğrudur karışılmayan aileler var ama sizinkiler bariz karışıyormuş
Evet kendisi bile diyor bn kendi kabugumdan cikamam

Askimdan kopek olsam yine de evlenmem. Ask sevgi ne ki?

Evlenince o kalabalik evde herkesle bir oturcan. Gelene gidene hizmet edicen. Yine de yaranamican. Kendi basina sokaga carsiya gezmeye gidemicen. Esinle ozelin kalmayacak.

Bu devirde bunlari bilip halaaa seviyorum evlenicem diyorsan aklindan suphe ederim.
Tabiki etmiycem benim hayellerim var onlari kimse icin cope atamam

Merhaba, Öncelikle durumun zor evet. Ama kararı verecek olan erkek arkadaşın ve onun bu olay karşısındaki tutumu. Seni sevip değer veriyorsa arkasında durur,orta bir yol bulmaya çalışır. Sen üzerine gitme bence baskı yapma asla o zaman tamamen kaçar .Sen de huzur bulmasını sağla destek çık,cesaret ver gerisi ona kalmış.
Cok emek verdim oda soyluyor senin yaptiklarini kimse yapmaz a sosyal biriydi ona yeni hobiler kazandirdim ama yinede aldigim cevap ben kabugumdan cikamam oldu

Cok emek verdim oda soyluyor senin yaptiklarini kimse yapmaz a sosyal biriydi ona yeni hobiler kazandirdim ama yinede aldigim cevap ben kabugumdan cikamam oldu

Bence kendini üzmemeye çalış. İsteyen adam her türlü geliyor ve olduruyor.Kendini suçlu sorumlu yada güçsüz hissetme sakın. sen elınden gelenı yapmıssın

Annesi sadece öldugum zaman ogullarim yanimdan ayrilabilir diyen biri bu sadece bencillik bu sekilde dusunen bi aile yapisiyla yapamam

AY o zaman tez vakitte imamın kayığına biner de çocukları kendi ailelerine sahip olabilir. Böyle kadınlar evlatlarına çok düşkün ya tıp onlar icin gelişsin çıkarmasınlar o çocukları geri soksunlar kalsın karınlarında

Back
X