• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdiğniz kot modeli ve markası

mav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.102
12
158
42
Ankara
arkadaslar gıymekten hoslandıgınız kot markası ve modelı nedır dar paca bol paça ıspanyol bu tarlarda hangı marklar iyi

tayt kotlarımı bershkadan alıyorum.... klasik kot markam ise mavi jeanstir :)

kızlar ben düşük pantolon istemiyorum simitlerim yüzünden bana önerebilecegınız çok yuksek bel olmayan kot markalrı ya da kot adı var mı :44::44::44:

Adil Işık'tan bakabilirsin canım ben genelde oradan alırım, yüksek bel ve skinny çeşitleri çok hoş.

Düşük bel skinny jeanler vazgeçilmezim tamamen fiziğimi ortaya çıkaran :16:
Marka olarak kaliteli olan bir çok markayı tercih edebilirm olmazsa olmazım bi marka yok

Kızlar bana bol paçalı, buz mavisi kot için marka önerebilir misiniz? Yani istediğim modeli bir kaç kişinin üzerinde gördüm ama netten ne diye aratırsam çıkar bilemiyorum. Tam ispanyol paça da değil dediğim model ama çok casual bi görüntüsü vardı, çok da düşük belli olmazsa iyi olur çünkü kilo problemim var :/ aklınıza benim söylediğim gibi bir model gelirse resmini atarsanız da çok sevinirim..

Kızlar bana bol paçalı, buz mavisi kot için marka önerebilir misiniz? Yani istediğim modeli bir kaç kişinin üzerinde gördüm ama netten ne diye aratırsam çıkar bilemiyorum. Tam ispanyol paça da değil dediğim model ama çok casual bi görüntüsü vardı, çok da düşük belli olmazsa iyi olur çünkü kilo problemim var :/ aklınıza benim söylediğim gibi bir model gelirse resmini atarsanız da çok sevinirim..

$image.webp

Gibi mi
Zara sanırım

Son düzenleme:
mavi nin mona modelide çok güzel. giyipte üzerinizde duruşunu gördükten sonra ikna olursunuz. almanız şart değil gidip bir magazaya deneyin....

Back
X