- Konu Sahibi kaderim_48
-
mecbur alışıcaksın şekerım, ben de aynı durumdayım hatta burada senle aynı durumda olmak durumunda kalan cok bayan var , sen de cok sevdım kayybettım demıssın
cok sevdıgımız yuzden kaybeeden oyle cok bayan var kı aynı sebepler, karsı da koyamıyoruz kendımıze şekerım agla acılırsın ıyı olmaya calısmaktan baska caren yok. gecmıs olsun
İnsan zamanla neleri unutuyor derler ya aslında yalan cnm
Unutmuyorsun sadece zamanla yerini boşluga bırakıyor o kadar..
unuttugunu zannediyorsun
başkasını kendimizden çok sewmemek gerek aslında..yaşadıklarımızdan ders almamız gerekli bence..
vefayı vefasızlarda arayanlara verilecek vefamız olmamalı,boşa hasret çekmeye gerek yok... üzülmeyelimmm yaradanın terazisi çok dengelidir.gün gelir sıra bizede gelir...
bence mumkun deil ben ayrildim sevgilimden ayrilmak zorunda kalmistim arabamizdi sevdigim kisi annemler karsi gelmisti ve ben 2 gun ayri kalabildim yattim kalktim aklimdaydi aglicm die gozlerm sismisti unutamamistm her an aklimdaydi ve simdi ailemize karsi yine birlikteyiz ayrili ve unutmayi denedk olmadi:)
evet mümkün...
ondan çok daha iyisini bulduğunuzda bu gayet mümkün..
birde sizin bu konuda ne kadar kararlı olduğunuza da bağlı...
fakat kimse unutulmayacak kadar mükemmel değildir..
onun yerini kolaylıkla dolduracak birileri vardır...
başkasını kendimizden çok sewmemek gerek aslında..yaşadıklarımızdan ders almamız gerekli bence..
evet mümkün...
ondan çok daha iyisini bulduğunuzda bu gayet mümkün..
birde sizin bu konuda ne kadar kararlı olduğunuza da bağlı...
fakat kimse unutulmayacak kadar mükemmel değildir..
onun yerini kolaylıkla dolduracak birileri vardır...
bi de benim halimi düşün ben yengemin erkek kardeşine aşıktım bize de çok karıştılar ama bizi ayıran çok farklı bir durumdu engellere boyun eğmedik görüştük buluştuk ama bizi ayıran kıskançlık oldu unutamama kısmına gelince imkansız yengemle aynı şehirdeyiz ve muhakkak gelecek buraya ve kötü hissetmeye başlayacağım geçmiş güzellikler gelecek aklıma offfffff ne zor durum bu yaaaaaa keşke hiç sevmeseydm:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?