Sevdiimiz birini unutmak mmkn m?

unutmak isterseniz unutursunuz arkdaşlar sadece eski guzel gunler gelir aklmıza okadar...
helede terkedilmisseniz o insanı umutmamak için bi sebebniz olamaz...
bir kişiye kimse baglı kalmıo giden gidio kalanda devam edior yoluna...

unutmak mümkün , bilimsel bir gerçektir ki bir şey unutulmaya yüz tutmadan önce artış gösterir. o yüzden ayrılıklarından hemen ardından büyük aşk acıları yaşanır, artış gösteriri .. ama o artış da zamanla azalacaktır.

unutulmasa bile , eskisi kadar acıtmayacaktır.

inşallah kimse kimseyi unutmak zorunda kalmasın . zorunda kalanların da ALLAH acılarını dindirsin , unutmak isteyenlere unuttursun .. amin .

Son düzenleme:
unuttum demek bile onu hatırlamaktırr.hiç bişey unutulmaz bencee.sadece anlamını yitirir herşeyy. .:1closedeyes:

unutulmayan kişiler değil hatıralar yaşanmışlıklar oluyor. ama çivi çiviyi söker atar... yeni hatıraların olunca eskileri aklından bile geçmez olur.

diyosun..aslında izi hep kalır..sadece unuttuğumuzu sanırız..
Sevgilerimizle..

unutmak mümkün ama isterseniz
önce ayrılmış bile olsanız hatta terkedilmiş bile olsanız sevdiğinizi kabul etmeniz gerekiyo çnkü nefret ediyorum dediğiniz birini unutamzsınız neyi unutucaksınız ki o zmn..
ilk olarak sevdiğini kabul etmek çok önemli bence
daha sonra yaşadığınız herşeyi getirin gözünüzün önüne tüm kavgalar konuşmalar bakışmalr hepsi .. ve yaşadığınız yaşattığınız için kendinize ve ona teşekkür edin.
ayrıldığınız için ağlayın sızlayın bağırın içiniz kuruduktan sonra zaten birşey hissetmiceksiniz ağlamak istemiceksiniz kendinizi tutmanın anlamı yok
nasıl içinizden gelince gülüp kahkaha atıyosanız içinizden geliyosa ağlayın hıçkırarak bağırarak o da bi duygu gülmek kadar doğal
eğer herşeyi kabul edip içinizi dktüyseniz zaman geçsin ne kadar olduğuna siz karar verin 1 ay 2 ay ama onu daha çok hatrlamk için değil unutmak için sonra yeni kişileri deneyin biri üzdü diye diğeride üzücek değilya

bence sevdiğiniz birini unutmanız mümkün
ara ara anılar gelir aklınıza gülümseyin normal bi gün gibi görün o anıları normal bi olay gibi görün gülümseyin

isstenirse unutulur bencee yerimseniben zemuszemus

kafanda bitirirsen unutuyosun şekerkaydirigubbakcemile2.... tabi bi şekilde en ufak bişey hatırlamana sebep olabiliyo bazen

nasıl ayrıldığına bağlı...
eğer beş para etmez adamın teki olduğunu gördüysen öyle bir unutursun ki..
ben eskisinin neredeyse yüzünü hatırlamıyorum
ama severek ayrıldıysan unutulur mu bilmiyorum
ben de aynı durumda sayılırım...bilemiyorum..inş hiç öğrenmem:1no2:

ayrılma durumundan çok, bence ona duyduğun sevginin boyutuna bağlı..çok sevmişsen tamamen unutamazsın.. onun yokluğu hep içindedir.. eskisi gibi her an aklında olmaz ama yine bi şekilde hatırlatır kendini.. ister yeni bi sevgilin olsun,ister çoluk çocuğa karış..
ama unutmuşsan,gerçekten sevmemişsin demek.. en iyisi seni üzüp yarı yolda bırakanları boşverrr..seni bekleyen güzel günlere bak.kaydirigubbakcemile5

Size katlıyorum..gerçekten seviyorsan unutmak çok zor geliyor. Eğer seni sevmediğini de anladıysan bu daha çok acı veriyor. Bu zamanda sevgiler çok yozlaştı. Her seni seviyorum diyene de inanmamak lazım diye düşünüyorum.:1no2puyorumnanaktan..

en zoru da sen onu unutamıyorken, deli gibi için acıyorken o seni çoktan unutmuştur bile.unutulmayacak gibi ama bakalım...

Unutmakk çokk zorr amaa acısı ilkk günlerr gibii kalmıooo yıullarr geçsedee aklınınn bir kösesindee kalıooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…