Sevdiimiz birini unutmak mmkn m?

Asla unutulmaz asla. evet bşka birisini seversn onnla blrkte olrsn ama gerçkten aşık oldğn o kişi aklına gelnce içinden bişeyler kopar tüylerin ürperir..

unutmak diye bişey yokyur ALIŞMAK vardır yoklugunda adını bile unuttum dediginiz biri varsa oda yanınızdakine alışmanızdandır

unutmak degılde, artık hatırladıgında canını yakamaması dıyebılırız. eger sormak ıstedgın şey,acım azalacak mı artık onu sevmemeye başlayacakmıyım ise, cevabım kesınlıkle evet onu unutacaksın dıyebılırım. tecrubeyle sabıttır :lepi: ama bugun birınde onun parfumu koksa o gunler gelır aklıma salak benı kaybettı derım sositososito

yağmurlu bir günde çamaşır kurutulmaz
ilk aşklar asla unutulmaz!....................

insan gercekten unutamıyor ne olursa olsun hep yüreğimizin bir köşesinde
sakladığımız unutamadığımız
bir an geliyorki hiç akla gelmez hatırlamazsın ama ama
bir şarkı, bir romantik film,akla getiren hatırlatan
unutamadığımız
unutmaya çalışsakta unutamadıklarımız
hep akıllarda hep o kalbimizde
o unutamadığımızı unutamazken yanı başımızdakileride unutmamak lazım
çünkü artık o unutulmazlar,unutamadığımız bizim değiller ellerin'ler senağlama

canım 3 güzel yüz demişsin evlimiydin kocanımı kaybettin allah yardımcın olsun unutmak asla mumkün değil ama allahım sabrını versin ne diyelim aynı durumdayız seninle aynı kaderi paylaşan çok insan var tek değilsin bunu düşün ve dua et..

bence insan hayatına giren hiçkimseyi unutmamalı yaşadıkları yaşayacakları adına bir tecrübe olmalı bazen sevgiyle bazen kinle anımsamalı hayat budur zaten ki insan asla unutamaz

ama eğer soru sevdiğiniz kişiyi hayatınızdan tamamen çıkrabilirmisiniz kendinizi ona ve duygularınıza karşı frenleyebilir yaşama ve güzelliklerine karşı hazır hissedebilirmisiniz olursa bunun yanıtı evet
çünkü tüm alışkanlıklar bu sevgi bile olabilir eğer iradeliysek vazgeçilebilinir :1closedeyes:

unutulmuorrrrrrr
unutamadım
unutamayacağımmm
zaten unuttum demek bile hatırlamak değilmidir o zman ben nei nasıl unutucammmmmm :'(

Evet unutmak zor.ama unutmak mümkün olabilir.unutamamak diye birşey yok!zamana bırakırsak,uğraşmazsak,düşünmezsek acımız hafifler ama kimse sevdiğini unutmaz.

unutulmuorrrrrrr
unutamadım
unutamayacağımmm
zaten unuttum demek bile hatırlamak değilmidir o zman ben nei nasıl unutucammmmmm :'(

"neyi nasıl unutucam?";bu sorunun cevabı:bu soruyu sormamakla bulunur.bukadar karamsar olma..hayat birgün sanada güler.sen unutma.unutmaya çalıştıkça dahada zorlaşır.zaman herşeyin ilacı derlerya doğru.sende zamana bırak.unutamam falan diye bunları düşünme.düşünecek daha çok şey var.kafanı meşgul etme unutamıyorum diye isyan etmekle.ee ne demişler her işte bir hayır var.bu dediğim şimdi belki bu yazıya uyumsuz oldu ama yakında uyumu görürsünüzz...kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…