- 16 Eylül 2015
- 117
- 224
- 103
- 29
- Konu Sahibi --Beyzanur--
-
psikolojik destek al istersen bu kdr normal değilHerkese hayırlı aksamlar hanimlar.
Bu dert midir bilmiyorum sizinle paylaşıp fikir almak istiyorum. Canımın sıkkın olduğu zamanlarda aklima bir anda esimin annemin babamin veya kardesimin ölümü gelip aglamaya başlıyorum. Kendi kendime bi senaryo ciziyorum ve sonradan ben ne yapacagim diye basliyorum hungur hungur aglamaya. Deli gibi dua etmeye basliyorum Allahim saglik sihhat ver diye. Aglayip rahatladiktan sonra geciyor hersey. Evlenmeden evvel bu durum daha fazlaydi. Simdilerde tek tük oluyor. Kendim cok duygusal bi insanim zaten en ufak bi kaza sahnesinde bile başlarım aglamaya. Bu durum psikolojik bi rahatsizlik mi? Aranizda benim gibi olan var mi?
Büyükler derdi hep,bu tarz rahatsızlıkların tek çözümü korkudur diyeBen de kendimin cenazesini ağlayanları düşünüp ağlıyorumSonra kaynanamın çocuklarımı yetiştireceği ihtimaliyle silkinip kendime geliyorum, asılıyorum hayata
Ben de kendimin cenazesini ağlayanları düşünüp ağlıyorumSonra kaynanamın çocuklarımı yetiştireceği ihtimaliyle silkinip kendime geliyorum, asılıyorum hayata
Tabi yok elbet girecegiz kara toprak altina. Sanirim Allah ömür versin yakin akrabalarimi kaybetmedigim icin bu korkum var. O acıyı yasamadim Allah yasatmasin.. Yasadigim zaman kaldirabilir miyim korkusu bu.Allah gecinden versin ama yapacak bisi vsrmi ????
Dusunmeyin siz bnde duygusalim tv de anne baba ölsün aglasinlar ahlarim bnde ama sonra toplatim kendimi sizde bırakmayin kendinizi oyle yazik
Simdiden bunlari dusunmeTabi yok elbet girecegiz kara toprak altina. Sanirim Allah ömür versin yakin akrabalarimi kaybetmedigim icin bu korkum var. O acıyı yasamadim Allah yasatmasin.. Yasadigim zaman kaldirabilir miyim korkusu bu.
Ben de çok samimi iki arkadaşımı kaybetmiştim. İlkinde 6 ay kendime gelememiştim küçük çaplı Bi depresyona girmiştim. İkincisini daha kolay atlattım ama ilk duyguğumda sabaha kadar buz kestim titreye titreye dondum kaldım tuhaf Bi şey oldum. Aile içinden birinden yaşamadım çok şükür ancak Allah sıralı ve hayırlı ölüm nasip etsin. Arada aklıma geliyor nasıl kaldırırım diye ama doğanın kanunu bu. Bir gün yaşayacağız Allah hepimize sabır verir inşallah.Tabi yok elbet girecegiz kara toprak altina. Sanirim Allah ömür versin yakin akrabalarimi kaybetmedigim icin bu korkum var. O acıyı yasamadim Allah yasatmasin.. Yasadigim zaman kaldirabilir miyim korkusu bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?