Sevdiklerimin ölümü

--Beyzanur--

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
117
224
103
29
Herkese hayırlı aksamlar hanimlar.
Bu dert midir bilmiyorum sizinle paylaşıp fikir almak istiyorum. Canımın sıkkın olduğu zamanlarda aklima bir anda esimin annemin babamin veya kardesimin ölümü gelip aglamaya başlıyorum. Kendi kendime bi senaryo ciziyorum ve sonradan ben ne yapacagim diye basliyorum hungur hungur aglamaya. Deli gibi dua etmeye basliyorum Allahim saglik sihhat ver diye. Aglayip rahatladiktan sonra geciyor hersey. Evlenmeden evvel bu durum daha fazlaydi. Simdilerde tek tük oluyor. Kendim cok duygusal bi insanim zaten en ufak bi kaza sahnesinde bile başlarım aglamaya. Bu durum psikolojik bi rahatsizlik mi? Aranizda benim gibi olan var mi?

Bende öyleyim hastalıksa bende gideyim doktora .. özellikle annem ve bebeğim üzerinden salak salak takıntı içindeyim

Bende de evlenmeden önce babam için vardı aynı durum. Sevgimi kendisine belli edemezdim, evde yokken kıyafetlerini koklayıp ağladım, dua ederdim acısını yaşamayayım diye...

Aşık olunca biraz geçti, evlenince biraz daha, anne olunca hepten geçti diyebilirim. Sevgim asla değişmedi ama ilgi odağım değiştiği için böyle oldu sanırım.

Bunun icin psikolaga gittim ben çünkü kontrol edemedigim bir duruma gelmistim.aci cekiyordum resmen. Ailemin yokolmalarini hastalanmalarini bilincimden atamiyordum. Ambulans gecse eve yakin bir yerden aklima ilk bizimkiler geliyor.tlfla ulasamayinca mahalleyi ayaga kaldiriyom gidip baksaniza diye.cok rahatsiz edici birsey.anksiyete evham takinti hastaligi. Annemleri olduruyorum gomuyorum mevlut yapiyorum.ve bu anlati aciyla yasiyorum zihnimde.asiri koruma gudusu hakim ailelerin cocuklarinda olurmus...cok dogru.ailem oyle cunku.tdv ilacla rahatliyor odak noktani değiştiriyor sun canim

psikolojik destek al istersen bu kdr normal değil

Aaaa bende de oluyor bazen,kendimi sevdiğim birinin cenazesinde falan düşünüyorum ayrıntılar canlanıyor zihnimde,birkaç dakikam kabus gibi geçiyor.Eşim ailem çocuklarım Allah'ım kabus resmen.ilac dışında çaresi var mi

Ben de kendimin cenazesini ağlayanları düşünüp ağlıyorum Sonra kaynanamın çocuklarımı yetiştireceği ihtimaliyle silkinip kendime geliyorum, asılıyorum hayata
Büyükler derdi hep,bu tarz rahatsızlıkların tek çözümü korkudur diye
Sağlam kanıt oldu bu da

Bu konuda yalnız değilmişim. Bende de çok oluyor. Böyle değişik değişik ağlamalara bürünüyorum. Psikolojik destek almayı düşünüyorum.

Allah gecinden versin ama yapacak bisi vsrmi ????
Dusunmeyin siz bnde duygusalim tv de anne baba ölsün aglasinlar ahlarim bnde ama sonra toplatim kendimi sizde bırakmayin kendinizi oyle yazik

Düşünülebiliyor arada hepimizde oluyor, özellikle toplumsal travmatik olaylar sonrası ama bunu sürekli düşünmeyi isteyip senaryo falan kurup kendini bile bile ağlatarak rahatlamanın ardında bir şeyler olabilir diye düşünüyorum. Terapi almanızı tavsiye ederim. Tabii bu durumdan rahatsız oluyorsanız, ben böyle rahatlıyorum iyi hissediyorum diyorsanız sorun yok.

Her insan bunu düşünür. Arada sırada olsa bile.

Hatta yatağınıza yattığınızda kendi ölümünüzü düşünün, düşünün ki ona göre hayat yaşayın derler. Elbet o toprağa gireceğiz.

Bende de arada olur. Hüngür hüngür ağlamam ama gözlerim dolar.

Takılacak bir sorun değil ama.

Allah gecinden versin ama yapacak bisi vsrmi ????
Dusunmeyin siz bnde duygusalim tv de anne baba ölsün aglasinlar ahlarim bnde ama sonra toplatim kendimi sizde bırakmayin kendinizi oyle yazik
Tabi yok elbet girecegiz kara toprak altina. Sanirim Allah ömür versin yakin akrabalarimi kaybetmedigim icin bu korkum var. O acıyı yasamadim Allah yasatmasin.. Yasadigim zaman kaldirabilir miyim korkusu bu.

Tabi yok elbet girecegiz kara toprak altina. Sanirim Allah ömür versin yakin akrabalarimi kaybetmedigim icin bu korkum var. O acıyı yasamadim Allah yasatmasin.. Yasadigim zaman kaldirabilir miyim korkusu bu.
Simdiden bunlari dusunme bende kotu oluyirum dayanamam ya

Canim rahatsizlik.bu dr a gitmen gerekir.
Beyin felaket senaryolari uretiyor.
Isyerindeyken ve hcbirsey yokken
Ya kardesime araba carptisa,ya babam biriyle kavga ediyorsa ölduyse .
Sevdiklerimi.kaybetme korkusu.ve hicbir dayanagi yokken bu senaryolar olusuyor beyinde.
Bu durum bende nefes kesilmesi yapiyordu
Sanki dunyada bir gr oksijen kalmamis ben nefes alamiyordum.
Noroloji,mr sonucuna gore anksiyete dedi dr.
Kisa bir sure kullandim ilaci simdi iyiyim sukur.
Smdi de bebegimi dusunuyorum ,en iyi kosullarda yetistirmek, ona cok.iyi bakmak
Umarim.dogumdan sonra tekrar etmez .

Ben de çok samimi iki arkadaşımı kaybetmiştim. İlkinde 6 ay kendime gelememiştim küçük çaplı Bi depresyona girmiştim. İkincisini daha kolay atlattım ama ilk duyguğumda sabaha kadar buz kestim titreye titreye dondum kaldım tuhaf Bi şey oldum. Aile içinden birinden yaşamadım çok şükür ancak Allah sıralı ve hayırlı ölüm nasip etsin. Arada aklıma geliyor nasıl kaldırırım diye ama doğanın kanunu bu. Bir gün yaşayacağız Allah hepimize sabır verir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…