Sevdiklerimin ölümü

Aklıma şey geldi çok küçüktüm koridorda bi tablomuz vardı mısır tanrıları vardı 3 tane görselde. Onun önüne diz çöküp kafamı eğip hüngür hüngür aglarmisim nolur annem babam abim ölmesin nolur yalvarırım ölmesinden diye 4,5 yaş falan şu yaşımda da 1,2 defa annemi düşündüm normalde sevgimi belli edebilen biri değilim ama kendi kendimi çok etkilemistim.

Şakası bi yana hayatımda ilk defa çok sevdiğim birini kaybettim o da rahmetli dedemdi. 3,4 sene oldu böbrek hastasiydi böbrek takıldı ama dayanamadı gittikçe çöktü hergün odasına çekilirdi. Çok neşe dolu çok eğlenceli kafa bi adamdı zaman geçtikçe ve sanırım ağrılarından biraz aksi olmuştu. Bi gün yoğun bakıma alındı orda da enfeksiyon kapmış. Onu gördüğümde heryeri şişti zor tanıdım. Göz kapakları oynuyor kaşlarıyla mimik yapiyodu. Çok etkilenmiştim odasından çıktığımda 1 gün boyunca konuşamadım dilim tutuldu ciddi anlamda. 1,2 gün sonra öldü ölüm haberini aldigimda babanemin evini temizliyordum komsumuzla telefonu biraktim ve komsumuzun yanina gittim gulerek ve soguk kanlilikla dedim ki ölmüş. Şoka girdim. Sonra cenazede dank etti. Ölüm çok zor ardında kalanlar hep bir özlem çekiyor. Nurlar içinde yatsınlar..

İçim gitti, Allah rahmet eylesin. Çok acı.

Bende öyleyim yalnız değilsin .....
Rabbim sevdiklerimizi yanımızdan ayırmasın inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…