- 18 Kasım 2022
- 10
- 13
- 3
- Konu Sahibi Bilinmeyenkadin_
Sevgilim benden ayrıldıktan sonra böyle bir şey paylaşmış sevdiğini biliyorum ama acı da çekiyor sizce neden böyle bir düşünce de?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne demek olacak senden ayrılınca alkol aldığını iddia ediyor tekel bayileri zengin ettim diyorSevgilim benden ayrıldıktan sonra böyle bir şey paylaşmış sevdiğini biliyorum ama acı da çekiyor sizce neden böyle bir düşünce de?
Kıro bir ergen oldugu için bu düşüncede.Sevgilim benden ayrıldıktan sonra böyle bir şey paylaşmış sevdiğini biliyorum ama acı da çekiyor sizce neden böyle bir düşünce de?
Ablam aşkın yaşı olur muymuş?Yaş 20 ymiş çok da takılmayın
Sevgilin kamyoncu muSevgilim benden ayrıldıktan sonra böyle bir şey paylaşmış sevdiğini biliyorum ama acı da çekiyor sizce neden böyle bir düşünce de?
Onun bende farkındayım sevdikte ne oldu ya takıldım sadeceNe demek olacak senden ayrılınca alkol aldığını iddia ediyor tekel bayileri zengin ettim diyor
Takribi 16-17 yaş civarında bitmesi gerekiyodu bu yazılarınYaş 20 ymiş çok da takılmayın
Öyle bir şey ben hayatindayken yapsaydı sizce ben birlikte olur muydumAşkından kendini alkole vermiş, bu işin tek kazananı tekel olmuş işte neyini anlamadınız? Tam bir ergen bu arada, kamyon arkası yazıları da sık paylaşıyordur göz kırpan emojilerle.
Aşkın yaşı yok da böyle göndermeli sözler paylaşmanın kesinlikle bir yaşı varAblam aşkın yaşı olur muymuş?
Daha az önce 34 yaşında bi kadının “annem evcil hayvana izin vermiyo üfff hasta mıymış neymiş bıktım artk .s.s” triplerini gördükten sonra 20 yaş küçük geldiTakribi 16-17 yaş civarında bitmesi gerekiyodu bu yazılarınyazık..