Hemen şöyle özet geçeyim. Hali hazırda 2. kez boşanma davası açıp çocuk olduğu için gel gitler yaşadığım sırada bu kişiyle arkadaşlığımız hoşlantıya dönüştü. Ben başka birini sevebilme ihtimalini görür görmez eşimden boşandım zaten.Üç ay önce boşandınız ve hemen birine aşık mı oldunuz. Hem de böyle birine.
Bir kere kötü evlilik geçirenlerin daha dikkatli olması gerekmiyor mu?
Konuyla bi bağlantısı olmadığı için her hangi bir bilgi vermem gerektiğini düşünmüyorum.Konu açan arkadaşlar biraz bütünlük verin. Her açılan konudan çok enteresan şeyler çıkıyorMedeni durumunuz, çocuk durumu vs
Adam sizi kullanıyor. İlişki istemiyor maden neden sizinle zaman geçiriyor. "BİZ NEYİZ" diye sorduğunuz anda ben sana söylemiştim diyecek. Bence kendinizi fazla kaptırmayın.
Zamanında böyle bir adamla tanışmıştım. Tam bunu yaptı bana çok hoşlanıyorum dedi güzel zaman geçirdik ama bir adım öteye gitmedi. Ben evlilik adamı değilim dedi en son ben kestirip attım. Çünkü benim istediğim bu değildi onun istediklerini yapıyordum sadece
Bana bir şey atmanıza gerek yok. Ancak konunuzda asıl önemli ayrıntıları vermeden sağlıklı yorum yapılamaz. Boşanmış da olsanız evliyken samimi olmuştunuz bu adamla. Geçmişte travmatik ilişkisi olan bir adam evliyken kendisiyle samimi olan bir kadına güvenmeyebilir ve ilişki yaşamak istemeyebilirBoşanalı 3 ayı geçti :)
Her daim açık olmayı tercih eden biri. Bence bunu bahane etse benden daha çabuk kurtulurdu :)Ya çocuğunuz olduğu için size bir bahane uydurmuş olabilir mi acaba hani belki Çocuklu biriyle yapmak istemiyordur ama kalbinizi kırmamak için de işte benim sorunlarım var yok atlatamadım ,yok yalnızlığa alıştım gibi bin türlü bahane sıralıyor olabilir mi
Çok büyük bir yanlışınız var.Bana bir şey atmanıza gerek yok. Ancak konunuzda asıl önemli ayrıntıları vermeden sağlıklı yorum yapılamaz. Boşanmış da olsanız evliyken samimi olmuştunuz bu adamla. Geçmişte travmatik ilişkisi olan bir adam evliyken kendisiyle samimi olan bir kadına güvenmeyebilir ve ilişki yaşamak istemeyebilir
Ancak ben yine de bu ıssız adam triplerini boş buluyorum. Sevdikleri bir kadın olunca ıssızlık mıssızlık kalmıyor
Uzun süredir birine bir şey hissetmiyordum zaten. Haklısınız, bende dışarıdan baksam bende böyle bir tavsiyede bulunurdum.Daha yeni boşanmışsınız belli ki kötü bi evlilik geçmiş başınızdan. 3 ayda ne diye biriyle sevgili olmaya çabalıyorsunuz ki. Akışına bırakın tekrar aynı hataya düşmeyin. Mantıklı davranın
Ancak ben yine de bu ıssız adam triplerini boş buluyorum. Sevdikleri bir kadın olunca ıssızlık mıssızlık kalmıyor
Zaten burada bi kandırma ve ya oyalama yok. O yüzden hesap sorabileceğim bir durum yok yani. Adam açık konuşuyor. Dibinden ayrılamayan benim.Ne travmasi sizinle birlikte olmak istemiyor bence.
Önüne gercekten aşik olacagi biri cikana kadar sizin gibi önüne gelene travmam var diyip belki bir kaç ay takiliyor birakiyor soran olsa ilişkim olmadi diyordur.
Boyle yaparak anca adami mutlu edersin. Ayrica yeni bosanmissin ne bu tripler yok seviyorum falan anlamadim cok mu bosluktasin
Bana mı dediniz anlamadımsiz çok yaşayın e mi?
daha 2 saat olmadı 2 kişiyle birden konuşuyorum diyeli yahu.
Şimdi yanlış anlamayın da bu bir dalı tutmadan öbürünü bırakmamak olmuyor mu?Hemen şöyle özet geçeyim. Hali hazırda 2. kez boşanma davası açıp çocuk olduğu için gel gitler yaşadığım sırada bu kişiyle arkadaşlığımız hoşlantıya dönüştü. Ben başka birini sevebilme ihtimalini görür görmez eşimden boşandım zaten.
Evli olduğum süre boyunca da asla iletişim kurmadık.
Ben yeni tanistim canim beni bir tutma karar vericemsiz çok yaşayın e mi?
daha 2 saat olmadı 2 kişiyle birden konuşuyorum diyeli yahu.
Zaten burada bi kandırma ve ya oyalama yok. O yüzden hesap sorabileceğim bir durum yok yani. Adam açık konuşuyor. Dibinden ayrılamayan benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?