Sevdim ama sevildim mi ? Bilemiyorum :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üç ay önce boşandınız ve hemen birine aşık mı oldunuz. Hem de böyle birine.
Bir kere kötü evlilik geçirenlerin daha dikkatli olması gerekmiyor mu?
Hemen şöyle özet geçeyim. Hali hazırda 2. kez boşanma davası açıp çocuk olduğu için gel gitler yaşadığım sırada bu kişiyle arkadaşlığımız hoşlantıya dönüştü. Ben başka birini sevebilme ihtimalini görür görmez eşimden boşandım zaten.
Evli olduğum süre boyunca da asla iletişim kurmadık.

He bir tek onun kalbi kirilmis su dünyada , söyle diyor yersen mal bu . Bu dürüstlük falan değil

Boşanalı 3 ayı geçti :)
Bana bir şey atmanıza gerek yok. Ancak konunuzda asıl önemli ayrıntıları vermeden sağlıklı yorum yapılamaz. Boşanmış da olsanız evliyken samimi olmuştunuz bu adamla. Geçmişte travmatik ilişkisi olan bir adam evliyken kendisiyle samimi olan bir kadına güvenmeyebilir ve ilişki yaşamak istemeyebilir

Ancak ben yine de bu ıssız adam triplerini boş buluyorum. Sevdikleri bir kadın olunca ıssızlık mıssızlık kalmıyor

Her daim açık olmayı tercih eden biri. Bence bunu bahane etse benden daha çabuk kurtulurdu :)
Benimle ilgili bir bahanesi yok, tamamen kendisi ile ilgili.

Çok büyük bir yanlışınız var.
Evliyken asla samimi olmadım. Arkadaşlığımız başka boyuta taşındığı anda iletişimi zaten kestik. Medeni durumum değişene kadar da hiçbir şekillde selam bile vermedim. Bu konuda dürtme gayretinizi anlıyorum fakat vicdanım rahat. Usülünce oldu her şey

Uzun süredir birine bir şey hissetmiyordum zaten. Haklısınız, bende dışarıdan baksam bende böyle bir tavsiyede bulunurdum.

Ne travmasi sizinle birlikte olmak istemiyor bence.
Önüne gercekten aşik olacagi biri cikana kadar sizin gibi önüne gelene travmam var diyip belki bir kaç ay takiliyor birakiyor soran olsa ilişkim olmadi diyordur.
Zaten burada bi kandırma ve ya oyalama yok. O yüzden hesap sorabileceğim bir durum yok yani. Adam açık konuşuyor. Dibinden ayrılamayan benim.

Bosanali üç ay olmuş, "üç ay önce 'iliski istemiyorum' dedi, üç aydır her akşam takiliyoruz" demişsiniz.
Elinizi vicdaniniza koyun, samimiyetle cevap verin.
Siz olsanız daha karısıyla evini yeni ayıran, bosanali birkaç hafta olmamış,ama size 'yogun hisler' beslediğini söyleyen insanı ciddiye alır da kolunuza takar miydiniz?
Bu kişinin çocuğu olduğunu - onu da boşandığı karısına verdiğini düşünün ve siz hiç evlilik yapmamissiniz.
Allahtan bela istemeyen hiç kimse şu durumda öyle bir adamı istemez, adamın sizi istememesi de bu kadar açık ve net.
Görmek istemiyor , 'oyle olsa açık açık soylerdi' diyorsunuz ama tabii ki sizi kırmak istemediği için soylemezdi, ya da takilmaca hayatı bırakmak istemediği için.

Şimdi yanlış anlamayın da bu bir dalı tutmadan öbürünü bırakmamak olmuyor mu?
Şunu burada bir kadın kocasından için yazsa çok sert eleştiriler gelirdi adama.
Konuya yorumum da siz de takılıp isim koymak istemiyorsanız devam edin ama siz yeni koca adayı olarak görüyorsanız karşınızdakini iletişimi kesin yoksa çok üzülürsünüz.

Sonuçta ilişki istemiyorsanız, güzel vakit geçiriyosanız neden olmasın ama sanmayın ki tamamen gönlünü kaptırınca o korkular endişeler kalacak, üzülmeyecekseniz sleun yok, size yeterince duygusu yok diğer laflar bunu daha incelikli ifade etme yolları, edebiyat.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…