Sevdim ama sevildim mi ? Bilemiyorum :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Takılmanın bi parantezini açayım. Cinsel anlamda hiçbir şey mümkün değil, temas bile yok. Sadece gerçekten bir arkadaşmışcasına ortak keyif alacağımız şeyleri yapıyoruz.
Diğer bir konu da çocuğum babasında değil, tabii ki bende. Haftanın 1 günü babasında kalıyor sadece.
Evliliğim uzun süredir bir evlilik olmadığı için aslına bakarsanız iş yerinden çoğu kişi durumumu biliyordu. Yani öyle 'normal bir evlilikten çıkıp hop senden hoşlandım demedim.
Elbette beni istemeyebilir. Bir çok bahane de bulabilirdi. Zaten dediğim gibi herhangi bir umut verme olmadığı için hiçbir şeyden emin olmasam, dürüstlüğünden eminim.
Takılmak isteyen adam çok güzel kullanmasını da bilirdi.

Hayır olmuyor. Sizce bir dal tutmuşa mı benziyorum.
Ben uzun zamandır sevmediğim eşimle bir evi paylaşoyordum zaten. Bu satten sonra da başkasını sevemeyeceğimi düşündüğüm için evliliğim böyle gider diye düşünüyordum. Ama o işler öyle olmadı.
İnanın kimseye tutunmaya ihtiyacım yok. Ne maddi ne manevi

Eee tutmak istemişsiniz ama adam sizi tutmamış burdan böyle görünüyor.
Eee kimseyi sevemeyecek olsaydınız ne yapacaktınız mutsuz evliliğinize devam mı edecektiniz?
Böylesi zaten kendini garantiye almak oluyor dal tutma bırakma olayı da bu anlama geliyor zaten.

Boşandıysanız kimseye sizi yargılamak düşmez. Çocuğunuzun olması da bir ilişki yaşamanıza engel değil bazıları fazla yargılayıcı geliyor bana.

Ama kendi iyiliğiniz açısından yeni bir evlilikten çıkmışsınız, önce biraz kendinizi tanıyın, bekarlığınızın keyfini sürün, kendinizi iyileştirecek şeyler yapın.

Görüştüğünüz beyefendiye de kimsenin hakaret etmeye hakkı yok. Adam açıkça ilişki düşünmüyorum demiş. Bu noktada belki fikri değişir diye beklemek yanlış olur. İlişki düşünmüyorum’un Türkçesi aslında “seninle ilişki düşünmüyorum, başkası olabilir” dir maalesef…

Ciddi boyuta geçmek istemediği için hiç o konulara girmiyor olabilir, sizden o ışığı almış korkmuştur, sizin durumunuzda bunlara anlam yüklemek gereksiz.

Yeni cagın bahane vebası "travmatik ilişki atlattım, ailevi sorunlarım var, ilişki adamı değilim." istemeyen her erkeğin ağzında pelesenktir bunlar. Bana bu cümleleri kullanacak hiçbir erkekle karşılaşmadım. 38 yasında türlü türlü kaoslu, okkalı, ciddi ilişkilerden çıkanlada karşılastım. Diyeceğim o ki erkek istedikten sonra yapamayacağı bir şey yok.

Bu adam sizi istemiyor. Sizin farklı hedefleriniz düşünceleriniz varsa kesin iletisimi.

İnsan hafızası nasıl bir şey ise, buranın bile bir eleştiri makinası olduğunu unutuyor.
Çıkçıkları biraz bastırmak istediğim için küçük bir açıklama yapıp buna bir son vereyim.
Sevmediğim, sevilmediğim bir evliliği sürdürmeye çalışırken hali hazırda açılmış davamla; karşıma birisi çıkıyor ve taş olmadığım için bir şeyler hissediyorum. Bir şeyler hissettiğim anda da konuşmayı karşılıklı olarak direk kesiyoruz.
Tüm olayların akışı BOŞANMA GERÇEKLEŞTİKTEN SONRA oluyor.
Hangi yarayı oymaya çalıştığınızın farkındayuım. Vicdanımın veremeyeceği hesap yok, uykumu kaçıran, acaba yanlış mı yapıyorum dediğim tek bir olay bile yok.
Konumu kapatabilirsen sevinirim Kazen abi.
Yargılamayan herkese de teşekkür ederim.

Avcı avının peşinden koştuğu süre kadar zevk alır.

Daha 3 ay olmuş. Biraz zaman verin. Niyetini baştan zaten açık açık söylemiş ve siz de kabul etmişsiniz. Adam, şimendiferi sizin kendiliğinizden raya sokmanızı bekliyor(sizin zamanlamanızı bekleyecek). Çünkü ilk hareketi kendisi yaparsa terk ederken onu suçlayacağınızı, "ama sen başlattın!" diyeceğinizi biliyor. Adamın halihazırda zaten bir f*ckbody'si vardır, otuz küsur yaşındaki adam (hele ki 3-4 yıl önceki travmasından sonra 3-4 yıldır ciddi ilişkisi yoksa) her günü Elizabethle mi geçirecek? Yani sizi beklediği, sizinle takılmadığı, olgun olduğu vb gibi romantizasyonları bir kenara bırakın. Adam dürüstçe f*ckbody olalım demiş ya da eventbody ahahahah Ne sevmesi, ne aşkı, ne romantizmi?

Vicdanınız 5 yıldızlı deluxe otelin suisti gibi rahatsa konunuzu kapattırmanın bir manası yok bence.

Cok uzun zman dediğiniz kac senedir kac senedr beraber çalışıyorsunuz? Nekadaroldu yemeğe çıkıp birbirinzden hoslanmaniz

Konu sahibesi boşandıysa da boşandı bu kadar eleştirmeye gerek var mı İnsanlar zaten mutsuz oldukları için boşanıyorlar, kafalarında evlilik bitmiş oluyor ne yapsınlar boşandıktan sonra 10 yıl mı beklesinler? KOnu sahibesi genç bir insan, mutsuz evlilikten çıkmış flört etmeye boşandığıının ertesi günü de başlayabilir hiçbir sakıncası yok. bazı insanlar 1 günde geçmişi çöpler hazır olur, bazıları 3 ayda , bazıları 6 ayda, bazıları 1 yılda ... konu sahibesi madem hazır bize ne Allah aşkına, sen de çok çabuk flörte yazıp girmişsin diye eleştirmek neden? Bana kalırsa gayet iyi yapıyor, olmuyorsa olmuyordur bitirmiş evliliği hayatını yaşasın olmayacak evlilik yüzünden hayattan 1 gün bile kaybetmemek gerek.

Konu sahibi kapattırma konunu, kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin.

Kendinizi kandırıyorsunuz. Evliliğiniz kötü gidiyormuş zaten ama başka birinden hoşlandım boşandım demek dürüstlük olmuyor. Sadece boşanmayı hızlandırmış bu durum. Kaldı ki bu adam için mi boşandınız eşinizden. al birini vur ötekine

Boşanmadan önce hoşlanmaya başlamış ve boşanmış. Ben konunun burasında değilim de kötü evliliği olan birinin boşandığı zaman güveni kırılır ve kolay kolay kimseye güvenemez. Konu sahibinin aşık olduğu kişi tam fail. Issız adam triplerinde

Takılmak derken cinsel anlamda kasdetmedim, boş zamanini keyifle değerlendiriyor işte. Herkes kendisinden hoslanan , elinden tutup keyifli yerlere götüren biriyle zaman gecirmekten hoşlanir.
Ama tabii mi ilişkinin o şekil takilmaya evrilmesi de yakindir. Sonucta hepimiz otuz yaşında insanlarız. Konserlere gittiğimiz, sabahlara kadar sohbet ettiğimiz, birbirimizin evine girip ciktigimiz - çekim hissettiğimiz insanlarla ne olduğunu biliyoruz. Aylarca beraber liseli gibi takilacagina mi inaniyorsun? Komik bir inanç.
İşin ikinci boyuta evrilmesi sarılıp film izlerken boyna kondurulan bir buseye bakar.
Bu işler oyle olmuyor yani , belki sizin son bekar kaldığınız zaman diliminde evet, ama artık devir çok değişti.

Ayrıca konserlere gidiyoruz, sabahlara kadar sohbet ediyoruz diyen siz, çocuğum babasinda da kalıyor diyen siz..
Babasinda kalıyor dediğiniz bir güncük mü?
"Üç ayda çok şey yaşadık, şunlar bunlar" diye saydığınız her hafta cumartesi olan şeyler mi?

Bilemedim, ben arkadaşlara katılıyorum. Adam ıssız adam triplerinde, kendiyle yalnızlığıyla mutlu bir adam. Dediğiniz gibi konsere, gece gezmesine düşkün biri.
Siz de 3 yaşında (ilgiye oldukça aç,bir saat kendi basina kalamayacağı yaşlar) çocuğuna haftada 6 gün bakan bir annesiniz.
Şimdi ne güzel cumartesi özgür gençler gibi takilyorsunuz. Adam sizle sevgili olsa Cumartesiler haric ona bir şey vaadedebilir misiniz? Mesela evinize girmesine çıkmasına OK musunuz? Siz onda kalabilir misiniz? Bazı akşamlar beraber sinemaya tiyatroya gidebilir misiniz, 29 ekimi cumaya getirip arabayla deniz kenarı bir yer keşfedebilir misiniz...
Adam sizinle iliskinin şimdiki tempoda devam edeceğini bilse belki bir yola girer. Ama devami böyle olmayacak ki. Bazı filmler oluyor ya, fragmandan keyif aliyorsun ama film çok sıkıcı oluyor. Meğer tüm keyifli şeyleri fragmana koymuşlar.
Bence adamın sizinle yaşayacağı ilişki böyle bir şey.
Şu an yıllar sonra ilk defa özgür olmanın coşkusuyla 'hadi yarın ne yapıyoruz,coşalım eğlenelim' diyorsunuz,ama tüm film boyunca 'bilmiyorum, çocuğu bırakacak yer lazım, ay nasıl geleyim çocuk huzursuz. Çıkmasam mi bu aralar durgun, gelemiyorum " falan diyeceksiniz.
Arkadaşlar diyince eski konulara baktım, siz çocuk sahibi olmadan önce üç sene boyunca 'cocugum olsa bu özgür hayatım sona erer mi? Sorumluluklar güzel iliskimizi bozar mi' diye endişe etmişsiniz, evlendiginizden 6 yıl sonra anca karar vermişsiniz.
Yani kendinizden pay biçin, çocuk nasıl büyük sorumluluk. Siz nikahlı kocanizla , kendi kanınızı taşıyan bir çocuğa 6 yılda anca hazır olmuşsunuz. Elin adamı neden sizle iliskiye evet deyip kendisinin bile olmayan bir çocukla yeni bir hayata başlasın ki 'issiz adamlik'tan çıkıp.
Bence madem yeni de boşandın, eski hayatını ozluyorsun sen de takıl et adamla, sevgililik vs için ısrarlı olma. Şu an sen çok mutlusun çünkü açtığın ilk konuda 'dunyadaki en önemli şey özgürlüğüm' demişsin, ve cumartesileri de olsa özgürsün. Bu güzel. Ama böyle biriyle ilişkiye başlarsan 'annem izin vermiyor,cikamam' dediğin yıllar gibi hissetmeye başlayacaksın. Çünkü çocuklu hayat pek çok arzuna,isteğine izin vermeyecek. Daha çok strese gireceksin. Hiç gerek yok

Konuyla bi bağlantısı olmadığı için her hangi bir bilgi vermem gerektiğini düşünmüyorum.
Nasıl konuyla bağlantısız? Adamın boşanmış çocuklu biriyle flörtü başka olur çocuğu olmayan biri ile farklı. Konuyu yarım yamalak anlatırsan yarim yamalak yavsiye alırsın. Sen bilirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…