Takılmanın bi parantezini açayım. Cinsel anlamda hiçbir şey mümkün değil, temas bile yok. Sadece gerçekten bir arkadaşmışcasına ortak keyif alacağımız şeyleri yapıyoruz.Bosanali üç ay olmuş, "üç ay önce 'iliski istemiyorum' dedi, üç aydır her akşam takiliyoruz" demişsiniz.
Elinizi vicdaniniza koyun, samimiyetle cevap verin.
Siz olsanız daha karısıyla evini yeni ayıran, bosanali birkaç hafta olmamış,ama size 'yogun hisler' beslediğini söyleyen insanı ciddiye alır da kolunuza takar miydiniz?
Bu kişinin çocuğu olduğunu - onu da boşandığı karısına verdiğini düşünün ve siz hiç evlilik yapmamissiniz.
Allahtan bela istemeyen hiç kimse şu durumda öyle bir adamı istemez, adamın sizi istememesi de bu kadar açık ve net.
Görmek istemiyor , 'oyle olsa açık açık soylerdi' diyorsunuz ama tabii ki sizi kırmak istemediği için soylemezdi, ya da takilmaca hayatı bırakmak istemediği için.
Hayır olmuyor. Sizce bir dal tutmuşa mı benziyorum.Şimdi yanlış anlamayın da bu bir dalı tutmadan öbürünü bırakmamak olmuyor mu?
Şunu burada bir kadın kocasından için yazsa çok sert eleştiriler gelirdi adama.
Konuya yorumum da siz de takılıp isim koymak istemiyorsanız devam edin ama siz yeni koca adayı olarak görüyorsanız karşınızdakini iletişimi kesin yoksa çok üzülürsünüz.
Eee tutmak istemişsiniz ama adam sizi tutmamış burdan böyle görünüyor.Hayır olmuyor. Sizce bir dal tutmuşa mı benziyorum.
Ben uzun zamandır sevmediğim eşimle bir evi paylaşoyordum zaten. Bu satten sonra da başkasını sevemeyeceğimi düşündüğüm için evliliğim böyle gider diye düşünüyordum. Ama o işler öyle olmadı.
İnanın kimseye tutunmaya ihtiyacım yok. Ne maddi ne manevi
Ciddi boyuta geçmek istemediği için hiç o konulara girmiyor olabilir, sizden o ışığı almış korkmuştur, sizin durumunuzda bunlara anlam yüklemek gereksiz.Takılmak isteyen adam çok güzel kullanmasını da bilirdi.
Rainny sen bunları söylüyorsan,inanamıyorumBoyle yaparak anca adami mutlu edersin. Ayrica yeni bosanmissin ne bu tripler yok seviyorum falan anlamadim cok mu bosluktasin
Avcı avının peşinden koştuğu süre kadar zevk alır.Takılmak isteyen adam çok güzel kullanmasını da bilirdi.
Vicdanınız 5 yıldızlı deluxe otelin suisti gibi rahatsa konunuzu kapattırmanın bir manası yok bence.İnsan hafızası nasıl bir şey ise, buranın bile bir eleştiri makinası olduğunu unutuyor.
Çıkçıkları biraz bastırmak istediğim için küçük bir açıklama yapıp buna bir son vereyim.
Sevmediğim, sevilmediğim bir evliliği sürdürmeye çalışırken hali hazırda açılmış davamla; karşıma birisi çıkıyor ve taş olmadığım için bir şeyler hissediyorum. Bir şeyler hissettiğim anda da konuşmayı karşılıklı olarak direk kesiyoruz.
Tüm olayların akışı BOŞANMA GERÇEKLEŞTİKTEN SONRA oluyor.
Hangi yarayı oymaya çalıştığınızın farkındayuım. Vicdanımın veremeyeceği hesap yok, uykumu kaçıran, acaba yanlış mı yapıyorum dediğim tek bir olay bile yok.
Konumu kapatabilirsen sevinirimKazen abi.
Yargılamayan herkese de teşekkür ederim.
Cok uzun zman dediğiniz kac senedir kac senedr beraber çalışıyorsunuz? Nekadaroldu yemeğe çıkıp birbirinzden hoslanmanizAşık oldum gibi büyük bir cümle kurmayacağım fakat başka nasıl ifade ederim bilmiyiorum.
Çok uzun zamandır beraber çalıştığım ( her gün görüyorum ama 5 dakikayı geçmiyor ) bir şekilde tesadüf yemeğe çıkıp birbirimizi yakından tanıma fırsatımız oldu.
Günler sonra birbirimizden hoşlandığımızı dile getirdik. Fakat kendisi bir ilişki istemediğini, uzun zamandır yalnız olduğunu ve bundan mutlu olduğunu, birini sevince kendinden geçtiğini, kendinden çok verdiğini söyledi. Artık birine verebilecek gençliğim kalmadı dedi. Az çok biliyordum 3-4 sene önce travmatik bir ayrılması olmuştu ve o zamandan beri kimse girmedi hayatına. Önce saçma geldi, bazen hala saçma geliyor da.
Sonra kabul etmek zorunda kaldım. Görüşmeyi kestim direk. Sonra yapamadım. 3 aydır arkadaş gibi takılıyoruz. Akşamları dışarı çıkıyoruz, konsere gidiyoruz, sabaha kadar oturup sohbet ediyoruz. Gerçekten çok iyi anlaşıyoruz ve yan yana olmaktan çok keyif alıyoruz. Her akşam bir gün olur mu bizden diye uyuyorum. Çok istiyorum çünkü. Sıonblsaydı şimdiye çoktan olurdu diyorum. Çocuk değiliz sonuçta birimiz 32 birimiz 36 yaşında.
İletişimi kesemiyorum çünkü onunla olduğum her an çok mutluyumn ve bundan mahrum kalmak istemiyorum.
Böyle de ne olacak inanın hiç bilmiyorum.
Ne kadar güzel.Vicdanımın veremeyeceği hesap yok, uykumu kaçıran, acaba yanlış mı yapıyorum dediğim tek bir olay bile yok.
Hemen şöyle özet geçeyim. Hali hazırda 2. kez boşanma davası açıp çocuk olduğu için gel gitler yaşadığım sırada bu kişiyle arkadaşlığımız hoşlantıya dönüştü. Ben başka birini sevebilme ihtimalini görür görmez eşimden boşandım zaten.
Evli olduğum süre boyunca da asla iletişim kurmadık.
Boşanmadan önce hoşlanmaya başlamış ve boşanmış. Ben konunun burasında değilim de kötü evliliği olan birinin boşandığı zaman güveni kırılır ve kolay kolay kimseye güvenemez. Konu sahibinin aşık olduğu kişi tam fail. Issız adam triplerindeKonu sahibesi boşandıysa da boşandı bu kadar eleştirmeye gerek var mıİnsanlar zaten mutsuz oldukları için boşanıyorlar, kafalarında evlilik bitmiş oluyor ne yapsınlar boşandıktan sonra 10 yıl mı beklesinler? KOnu sahibesi genç bir insan, mutsuz evlilikten çıkmış flört etmeye boşandığıının ertesi günü de başlayabilir hiçbir sakıncası yok. bazı insanlar 1 günde geçmişi çöpler hazır olur, bazıları 3 ayda , bazıları 6 ayda, bazıları 1 yılda ... konu sahibesi madem hazır bize ne Allah aşkına, sen de çok çabuk flörte yazıp girmişsin diye eleştirmek neden? Bana kalırsa gayet iyi yapıyor, olmuyorsa olmuyordur bitirmiş evliliği hayatını yaşasın olmayacak evlilik yüzünden hayattan 1 gün bile kaybetmemek gerek.
Takılmak derken cinsel anlamda kasdetmedim, boş zamanini keyifle değerlendiriyor işte. Herkes kendisinden hoslanan , elinden tutup keyifli yerlere götüren biriyle zaman gecirmekten hoşlanir.Takılmanın bi parantezini açayım. Cinsel anlamda hiçbir şey mümkün değil, temas bile yok. Sadece gerçekten bir arkadaşmışcasına ortak keyif alacağımız şeyleri yapıyoruz.
Diğer bir konu da çocuğum babasında değil, tabii ki bende. Haftanın 1 günü babasında kalıyor sadece.
Evliliğim uzun süredir bir evlilik olmadığı için aslına bakarsanız iş yerinden çoğu kişi durumumu biliyordu. Yani öyle 'normal bir evlilikten çıkıp hop senden hoşlandım demedim.
Elbette beni istemeyebilir. Bir çok bahane de bulabilirdi. Zaten dediğim gibi herhangi bir umut verme olmadığı için hiçbir şeyden emin olmasam, dürüstlüğünden eminim.
Takılmak isteyen adam çok güzel kullanmasını da bilirdi.
Nasıl konuyla bağlantısız? Adamın boşanmış çocuklu biriyle flörtü başka olur çocuğu olmayan biri ile farklı. Konuyu yarım yamalak anlatırsan yarim yamalak yavsiye alırsın. Sen bilirsin.Konuyla bi bağlantısı olmadığı için her hangi bir bilgi vermem gerektiğini düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?