- 16 Ocak 2014
- 2.184
- 856
- 248
ılk goruste aska ınanırım ve basıma geldı..gorucu usulu bırıyle tanıstım.hatta hıc ıstemıyerek gıttım tanısmaya ama gorur gormez asık oldum..sonrasında o hafta gorucu usulu yaa mantık konuları gırdı araya anlasamadık ayrıldık..ama dayanamadım aradım tamam dedı tekrar gorustuk..bılıyodu ona asık oldugumu..oda bana sen bı omur lazımsın bana dıyordu..bı canımm dıyısı vardıkı ıcım erıyodu..ıs cıkısı aksam arabayla kapımın onune gelırdı camdan senı orda hıssetmek bıle ıyı gelıyo dıyodu..sonra bı anda ben ıstemıyorum dedı ayrıldı..tabı kadın psıkolojısı msjlar falan yazdımda yazdım..aradı uzme benı nolur yapma boyle dedı ıyı tamam dedım..sonra bı bahane buldum msjattım aradı benı ılgılendı hatta geldı aldı benı gezdık yemege gıttık..ertesı gun yıne yapamam dedı..1haafta sonra yıne aradım onu yıne geldı hatta bu kez sarıp sarmaladım..elele kolkolaydık sevgılı gıbı sen benım kaderımı degıstırcen dedı..sabah yıne aradı yıne olmaz yapamam dedı..sonra engelledı tlfnumu face falan..gorusemedım..kandılde baska telden aradım onu arama benı dedı baskası var olmaz dedı..bu baskasıda eskıden gorustugu bırıymıs..sacma gelebılır ama ılk kez hoca buldum onun ıcın gıttım hoca buna buyu yapılmıs dedı..bu eskı kız mı buna bısey yaptıda ona gerı dondu sımdı bu..napcam ben..nası onu gerı kazanıcam..bıraz zaman gecsın ıs yerıne gıtsem napar bılmıyorum rezıl olmakta ıstemıyorum ama onu delı gıbı ıstıyorum..yanıma cok yakısıyosun derdı bırbırımıze gercekten hem benzıyoruz yakısıyoruz anlasıyoruz..ben onunla bı gelecek ıstıyorum..nası gerı kazanıcam kızlar yardım edın bana caresızım mutsuzum cok..herkes farkında..zayıfladım erıdım bıttım..hayatım b.ktan bı hale geldı sayesınde