• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdım terkedıldım kendıme gelemıyorum..yardımmm

missnunu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
2.184
856
248
ılk goruste aska ınanırım ve basıma geldı..gorucu usulu bırıyle tanıstım.hatta hıc ıstemıyerek gıttım tanısmaya ama gorur gormez asık oldum..sonrasında o hafta gorucu usulu yaa mantık konuları gırdı araya anlasamadık ayrıldık..ama dayanamadım aradım tamam dedı tekrar gorustuk..bılıyodu ona asık oldugumu..oda bana sen bı omur lazımsın bana dıyordu..bı canımm dıyısı vardıkı ıcım erıyodu..ıs cıkısı aksam arabayla kapımın onune gelırdı camdan senı orda hıssetmek bıle ıyı gelıyo dıyodu..sonra bı anda ben ıstemıyorum dedı ayrıldı..tabı kadın psıkolojısı msjlar falan yazdımda yazdım..aradı uzme benı nolur yapma boyle dedı ıyı tamam dedım..sonra bı bahane buldum msjattım aradı benı ılgılendı hatta geldı aldı benı gezdık yemege gıttık..ertesı gun yıne yapamam dedı..1haafta sonra yıne aradım onu yıne geldı hatta bu kez sarıp sarmaladım..elele kolkolaydık sevgılı gıbı sen benım kaderımı degıstırcen dedı..sabah yıne aradı yıne olmaz yapamam dedı..sonra engelledı tlfnumu face falan..gorusemedım..kandılde baska telden aradım onu arama benı dedı baskası var olmaz dedı..bu baskasıda eskıden gorustugu bırıymıs..sacma gelebılır ama ılk kez hoca buldum onun ıcın gıttım hoca buna buyu yapılmıs dedı..bu eskı kız mı buna bısey yaptıda ona gerı dondu sımdı bu..napcam ben..nası onu gerı kazanıcam..bıraz zaman gecsın ıs yerıne gıtsem napar bılmıyorum rezıl olmakta ıstemıyorum ama onu delı gıbı ıstıyorum..yanıma cok yakısıyosun derdı bırbırımıze gercekten hem benzıyoruz yakısıyoruz anlasıyoruz..ben onunla bı gelecek ıstıyorum..nası gerı kazanıcam kızlar yardım edın bana caresızım mutsuzum cok..herkes farkında..zayıfladım erıdım bıttım..hayatım b.ktan bı hale geldı sayesınde

offf offf :( sevgilim beni de terketti.. ama benimki daha sertti ne aramalarıma ne msjlarıma cvp verdi ve sadece sustu.. daha da acık kapım kalmadı.. senin yine iyi seni sevdigini belli ediyor acık bi kapı bırakıyo gelme arama diyip gitse de seni görünce dayanamıyo cvp veriyo ama o durumu anlayamadım ki yas kac bilmem ama erkekler bazen aniden kaçar gider düsünür yada olgun degilse isin ciddiye binmesinden korkar falan anlasılmaz bu erkekler.. o büyü isini bilemem ama belki o görüstgü kisiyle senin aranda bi secim yapmaya calısıyodur yada ne bileyim bence biraz daha bekle yani sen elinden geleni yapıyosun zaten o da seviyosa elbet sonunda kavusma olur

nedır bu erkeklerden cektıgımız..sorarsan kadınlar zor derler..artık benımkıde sustu tlfnumu engellemıs arayamıyorum..susmaları zaten bızı cıldırtan..bız herseyı konusarak cozmeye alısmısız yaa bunlara kestırıp atmak kolay gelıyo..son hamlem kaldı oda ıs yerıne gıtmek..ondada tepkısı nolur bılmıyorum ıste kararsızım..bız kucukte degılız..35yasında..arkadasım ruyasında gormus benı anlatmamıstım ona hıcbısey sadece bıttıgını bılıyor..ruyasında evlıymıs o ben ona napcaz sımdı dıyomusum oda ben onu ıstemıyorumkı dıyomus..allah bana ısaret mı yolluyo gıt sansını bı kez daha dene dıye anlamıyorumkı...

aynen yaa biz kızlar olarak hepimiz aynıyız iliskide en cok konusan yaa bi sorun var mesela biz kendi kendimize konusup mesaj atıyoruz ne bi cevap ne bi sey erkekler susup kacıyor neden ya neden bi konussa bi anlatsa derdini her sey cozulecek artık kafam catlıcak sorun ne diye düsünmekten.. sadece kesip atıyolar arama sorma bu kadar yani.. nasıl bu kadar kolay silebiliyolar ki? acaba seninki zorla o kadınla birlikte oluyo da senin msjların gelmesin die mi engelledi? ya valla bilemedim benimki de sessizce gitti ve ben hala bi cevap bekliyorum ama coook yalvardım artık tek carem kalmadı.. hoscakal dedim ve kabuguma cekildim ondan adım bekliyorum ve o benim ruh esim diyebilecegim erkekti.. belki sen de son konusmanı yapıp geri cekilip zor olsa da beklemelisin.. git konus ama cool ol bence sonra da bida gitme

canım ya zorla bırlıkte derken ne demek ıstedın..boyle durumlarda ınsan en ufak seyden kafasında yorum yapıyo cunku..acaba benım dusunmedıgım bıdurummu var dıye..ruh esım dıye dusunme cok gencsın dıycem ama kalbe soz gecmıyo senıde anlıyorum..ben napıyım 30 yasındayım asıl bu benım ruh esımdı ama bak defolup gıttı..senın karsına dılerım daha ıyılerı cıkıcaktır..ama bı tavsıye eger kabul edersen bı bayan 25-26 yasına kadar dogru adamı bulursa bulur yoksa sonrası hep husran oluyo..kendımden ve yakın arkadaslarımdan bılıyorum..artık cevremde tek bekar kaldım ve herkes bununla olucagımızı dusunuyodu..bılmıyorum tam olucakkken bı anda bıttıçumarım bı mucıze olurda doner bana butun dualarım bunun ıcın...gencsın ve hersey genclıkte yasanıyo ıcınden ne gelıyosa yap hıc utanma bence ask 2 kısılıktır..kımseyı ılgılendırmez..bazen kadınlarında yapması gerekenler oluyo ıste..tabı asırıya kacmadan..en onemlı sey sonunda pısman olmıyacagını dusunuyosan YAP herseyı

Kusura bakmayin ama yaptığınız hiç doğru değil.
Siz yazdıklarınızı okuyormusunuz?
İş yerine gidip kimseyi zorda bırakmayın, bir kere su anda karsınızdaki insan sizi sevmiyor sizinle bir gelecek düşünmüyor.
Hem ne kdr bunaltmışşınızki engellemiş aynı şey başıma geldi 3 ay önce hala aklıma geldikçe içim ürperiyor paçamı zor kurtardım karşımdaki insandan. 2 hafta sonra başkası ile görüştüğünü ögrendim kahkahalarla güldüm aşkı sevgisi ruh eşi ölmüş bitmiş yada benim ikizim varmış :D
Ayrıca dip not birini severseniz ne olursa olsun iyiliğini istersiniz başkası ile olması söz konusu ise bile :)

canım ya zorla bırlıkte derken ne demek ıstedın..boyle durumlarda ınsan en ufak seyden kafasında yorum yapıyo cunku..acaba benım dusunmedıgım bıdurummu var dıye..ruh esım dıye dusunme cok gencsın dıycem ama kalbe soz gecmıyo senıde anlıyorum..ben napıyım 30 yasındayım asıl bu benım ruh esımdı ama bak defolup gıttı..senın karsına dılerım daha ıyılerı cıkıcaktır..ama bı tavsıye eger kabul edersen bı bayan 25-26 yasına kadar dogru adamı bulursa bulur yoksa sonrası hep husran oluyo..kendımden ve yakın arkadaslarımdan bılıyorum..artık cevremde tek bekar kaldım ve herkes bununla olucagımızı dusunuyodu..bılmıyorum tam olucakkken bı anda bıttıçumarım bı mucıze olurda doner bana butun dualarım bunun ıcın...gencsın ve hersey genclıkte yasanıyo ıcınden ne gelıyosa yap hıc utanma bence ask 2 kısılıktır..kımseyı ılgılendırmez..bazen kadınlarında yapması gerekenler oluyo ıste..tabı asırıya kacmadan..en onemlı sey sonunda pısman olmıyacagını dusunuyosan YAP herseyı

ya zorla derken ne bileyim istemiyodur ama ayrılmamasını gerektiren seyler vardır ayrılamıodur yada ikiniz arasında secim yapamıodur bilmiyorum.. bence sen git son kez konus ben artık dayanamıom de ne yaparsan yap ben artık adım atıp seni aramıcam de arama.. en kötü ihtimali düsün.. ya ben gencim evet ama cok farklıydı yani tüm hayat görüslerimiz aynıydı ve insanlardan farklıydık mesela kabul görmüş toplum kuralları bizde yoktu farklıydık işte.. tam kafama göre insandı cok seviyorum onu.. ve ben kendimi tanırım duygusal anımda manyakca seyler yapıp pisman olabilirim o yuzden hep internete girer tavsiyeler hikayeler okurum..

byza katılıyorum size..

kendinizi çekin biraz, nasibinizde varsa gelir sizi bulur üzülmeyin.. yalvarır yakarırsanız daha da itici olursunuz benden söylemesi ;)

bu arada çok dua edin,Allah "kişi en sevdiğiyle imtihan olur" diyor.. "ben bir kalpte 2 sevgi bulundurmam diyor" Allah'ı sevin aşık olun zaten o dediğiniz kişileri zerre miktarı düşünmüyorsunuz :)

ılk goruste aska ınanırım ve basıma geldı..gorucu usulu bırıyle tanıstım.hatta hıc ıstemıyerek gıttım tanısmaya ama gorur gormez asık oldum..sonrasında o hafta gorucu usulu yaa mantık konuları gırdı araya anlasamadık ayrıldık..ama dayanamadım aradım tamam dedı tekrar gorustuk..bılıyodu ona asık oldugumu..oda bana sen bı omur lazımsın bana dıyordu..bı canımm dıyısı vardıkı ıcım erıyodu..ıs cıkısı aksam arabayla kapımın onune gelırdı camdan senı orda hıssetmek bıle ıyı gelıyo dıyodu..sonra bı anda ben ıstemıyorum dedı ayrıldı..tabı kadın psıkolojısı msjlar falan yazdımda yazdım..aradı uzme benı nolur yapma boyle dedı ıyı tamam dedım..sonra bı bahane buldum msjattım aradı benı ılgılendı hatta geldı aldı benı gezdık yemege gıttık..ertesı gun yıne yapamam dedı..1haafta sonra yıne aradım onu yıne geldı hatta bu kez sarıp sarmaladım..elele kolkolaydık sevgılı gıbı sen benım kaderımı degıstırcen dedı..sabah yıne aradı yıne olmaz yapamam dedı..sonra engelledı tlfnumu face falan..gorusemedım..kandılde baska telden aradım onu arama benı dedı baskası var olmaz dedı..bu baskasıda eskıden gorustugu bırıymıs..sacma gelebılır ama ılk kez hoca buldum onun ıcın gıttım hoca buna buyu yapılmıs dedı..bu eskı kız mı buna bısey yaptıda ona gerı dondu sımdı bu..napcam ben..nası onu gerı kazanıcam..bıraz zaman gecsın ıs yerıne gıtsem napar bılmıyorum rezıl olmakta ıstemıyorum ama onu delı gıbı ıstıyorum..yanıma cok yakısıyosun derdı bırbırımıze gercekten hem benzıyoruz yakısıyoruz anlasıyoruz..ben onunla bı gelecek ıstıyorum..nası gerı kazanıcam kızlar yardım edın bana caresızım mutsuzum cok..herkes farkında..zayıfladım erıdım bıttım..hayatım b.ktan bı hale geldı sayesınde

Canim aslen nereli bu erkek

nerelı oldugunun bı onemı yokkı erkek mılletı ıste...ama galıba karadenız kokenlıı

Ne hikmetse, bu hocaya gidilince mutlaka konusu olan kiside buyu olur...
Bana gelsen ben de derdim, neyse...
Siz ona ulasamadikca kiymetli olmus...
O sizinle bos zamanlarini gecirip egosunu tatmin ederken, siz de onu takinti haline getirmissiniz...
O kadar gozunuzde buyutmeyin...
Bu kadar dengesiz biri icin de kendinizi bu hale getirmeyin...
Buyu falan yalan, artik geride gelmez, gelse de saglikli olmaz...
Sadece sizin ilginiz hosuna gitmis...
Kendinizi bu kadar degersizlestirmeyin, mutlaka baska birisi cikacak karsiniza ve onu da en az bu kadar seveceksiniz...
Bu acilari herkes yasiyor ama geciyor...

yok artık sanmam yaa...her yerde var benzer kısılıkte ınsanlar...sızınkı nerde yasıyodukıı

Back
X