• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seve seve ayrilik

hircinmenekse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
1.718
88
163
Avusturya
Ve sonunda bitti hemde aglayarak seni seviyorum seni hep özleyecegim diyerek bu nasil bi kader
Bu nasil bi yazi bilmiyorum evet belki gercekten hayirlisi ama ben nasil dayanacagim bilmiyorum
Annesi ve yapti sonunda ayirdi bizi... Hemde delice severken

Ve sonunda bitti hemde aglayarak seni seviyorum seni hep özleyecegim diyerek bu nasil bi kader
Bu nasil bi yazi bilmiyorum evet belki gercekten hayirlisi ama ben nasil dayanacagim bilmiyorum
Annesi ve yapti sonunda ayirdi bizi... Hemde delice severken

seven insanları kolay kolay kimse ayıramaz, seven insan buna izin vermez bence.

yeryüzünde bu duruma katlanıp görüşmeme konusunda iradeli davranacak bir insanoğlu daha olmadığına kalıbımı basarım !!!

yeryüzünde bu duruma katlanıp görüşmeme konusunda iradeli davranacak bir insanoğlu daha olmadığına kalıbımı basarım !!!

bende öyle baskıcı bi ailesi olan keza benimde öyle...ölüm kalım reddetme olaylarıyla karşı karşıya kaldığımız 7 yıllık sevgilimle şuan 1 yılı geçti evliyim..sade bi nikah töreniyle evlendik..4 ay sonra barıştık ailesiyledee yaptıklarıından pişmanlar şimdi...işin en güzel tarafı evimdeki bi çöpte bile hakları yok o yüzden evliliğimde de söz haklarıda yok..ve neticee dağlar gibi aslan kocam yanımda huzur hep benimm yanımdaa :21::3:

al bir tane daha ayrımcılıkla karsı karsıyayız...ne var yani sen sünni o aleviyse yada tam tersi...mutlu olup olmayacağınıza siz karar verirsiniz onlar değil:50:

Allahim ya, böyle ayrimcilik yapanlardan nefret ediyorum!

Insanlarin mutlulugunu elinden aliyorlar...Ne var yani ne yapalim, sanki sevecegimiz insanlari secebiliyoruz !
Iki kisi mutluysa, digerlerine halt yemek düser. Ah bu aileler yokmu.. Ayriliklarin bir cogundan sorumlu aileler. Cocuklarini mutluluktan mahrum birakanlar.
Gelde deli olma..
Allah sabir versin arkadasim...Aile ile basetmek cok zor :(..

Seven insan kolay kolay birakmaz vazgecmez diyenlerede sunu söylemek istiyorum. Bazen gercekten vazgecmek ayrilmak zorunda kaliyor insanlar..Yasayan bilir.

Ayrıldık deyince bitmez.
Sevgi bıçakla kesilip atılacak bişey değildir.

Ne olduysa senin için hayırlı olanı elbet O'dur.
Bu tarz ayrımlar hoş değil.
Ama unutma ki Allah onu sana yazsaydı herkesin eli bağlanır, dili tutulurdu..

Hakkında hayırlısı olsun..

Sözde büyüklerin kalıplaşmıs bahaneleri..
kim sevdiği insanda mükemmeli bulmuş ki ? ne var yani adam aleviyse yada sen sunniysen ? ömrü billah bir araya gelemez mi bu ikili.
ay nasıl uyuz oluyorum şööyle aptal saptal şeyleri anayasanın bilmem kaçıncı maddesi gibi aşılmıcak bi kanun olarak görenlerden !!
güzelim bundan sonra alnına ' ben sunnıyım sadece sunnı olanlarla görüşebilirim ' diye bişi yazdır. ailelerde rahat etsin.
:47:

bizde sünniyiz ve bi kaç önce davullu zurnalı alevi bir gelin aldık hemde ne kevga ne gürültü hiç bişeyde olmadı ne kız tarafından ne de erkek tarafından... bu konularda fazla yorum yapamıyorum basına gelen bilir diye düşünüyorum ama yinede ne olursa olsun bırakmaz bırakamaz diye düşünüyorum :( allah yardımcınız olsun...

Bir de ben varım arkadaşım,ne acıdır ki bir de ben varım.Konu sahibi arkadaşımız gibi ağlaya ağlaya,birbirimizi koklaya koklaya ayrıldık.3 ay boyu ilaçlarla uyudum.Şu anda da içimde bir alevle yaşıyorum.Adı yaşamak.Yiyorum,içiyorum,uyuyorum,işe gidiyorum,geliyorum,yiyorum,uyuyorum.Kavuşmaları mahşere bırakmak.Belki çok arabesk geliyor kulağa ama Allah kimseye yaşatmasın,birgün sonsuzlukta benim olacağı inancı ayakta tutuyor.1 yıllık braberliğimizi evlilikle tamamlamak istediğimizde beni istemeye geldiklerinde dahi,ya oğlum Nev'in kız kardeşi daha güzel bence diyip,en aşağılık çirkinliği yapan,buluştuğumuz anları bilip hastalık numaraları yapan,oğlu yanıma oturduğunda elindeki bardakları hırsından kıran, o adı anne olan zalimi Allah'a havale ediyorum.O zalim annesini ilahi adalete teslim ediyorum,ve sabırla bekliyorum...

Bir de ben varım arkadaşım,ne acıdır ki bir de ben varım.Konu sahibi arkadaşımız gibi ağlaya ağlaya,birbirimizi koklaya koklaya ayrıldık.3 ay boyu ilaçlarla uyudum.Şu anda da içimde bir alevle yaşıyorum.Adı yaşamak.Yiyorum,içiyorum,uyuyorum,işe gidiyorum,geliyorum,yiyorum,uyuyorum.Kavuşmaları mahşere bırakmak.Belki çok arabesk geliyor kulağa ama Allah kimseye yaşatmasın,birgün sonsuzlukta benim olacağı inancı ayakta tutuyor.1 yıllık braberliğimizi evlilikle tamamlamak istediğimizde beni istemeye geldiklerinde dahi,ya oğlum Nev'in kız kardeşi daha güzel bence diyip,en aşağılık çirkinliği yapan,buluştuğumuz anları bilip hastalık numaraları yapan,oğlu yanıma oturduğunda elindeki bardakları hırsından kıran, o adı anne olan zalimi Allah'a havale ediyorum.O zalim annesini ilahi adalete teslim ediyorum,ve sabırla bekliyorum...

:53: :53: :53: ............

okudum yine yaram kanadı:50::50::50::50::50::50:

Allah o ANNE olacak insani bildigi gibi yapsin!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alevi o ben sunniyim 4bucuk yildir mücadele ediyoruz simdi benim ailemde karsi artik
Suan cok karisik hersey ailenin tek erkek cocugu oldugu icin cok düsüyolar evlenince mutlu olacagimiza inanmiyorlar heves zannediyolar

canım benım aynı kaderi paylaşıoruz bende mezhep farklılıgı yuzunden ayrılmk zorunda kaldım aılemı ezemedım ... :(

benimkide alevi bende sünniyim cok mücadele verdim 4 yıl hemde ve 4 yılın sonunda 2007de kacarak evlendim ama aileni kırmamakla en dogrusnu yapmıssın bence kısmet bu işler zorlamanın manası yok.demem o ki hiiiç canını sıkma.dünyada insanın basına hersey gelir hersey yitirilir.unutulur yada herseye sahip olunur.ama ana ve babaya sahip olmak onlrın rızasıyla bişeyler yapmak bambaskadır.

okudum yine yaram kanadı:50::50::50::50::50::50:
Canım benim...Gözlerimiz ne renk olursa olsun,gözyaşlarımız aynı renk işte...

Allah o ANNE olacak insani bildigi gibi yapsin!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amin canım amin.Şükürler olsun ki ilahi adalet var.O can yangınıyla kadına -bana yâr olmayan oğlun,sana da yâr olmasın- demiştim.O gece rüyamda sevdiğim adamı bir otobüsün altında ezilirken gördüm.Hemen tövbe ettim.Aslında niyetim,bedduam canı için değildi,kıyabilir miyim ben Ona.Ama anladım ki can yangınıyla edilen ahlar,her şekilde tecelli edebiliyor.Sözüme tövbe ettim,Allah o kadını bildiği gibi yapsın dedim,sabırla bekliyorum...

Back
X