• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seve seve ayrilik

çocukla gorusmuyor musunuz sız bır olsanız sonunda pes eder aılelerde ne var yanı herkesın ınancı kendıne

bilirim bu acıyı gercekten cok zor.
ama Allah varya hani her seyi düzene sokuyor. üstünden 1 gün ya da 1yıl gecer bilemem ama düzeliyor insan.

aynı acıyı yasadım Allahım bana yardım et diye aglayıp hasta oldugumu bilirim.

bak üzülme niye biliyor musun cünkü nasibinde varsa kimse engel olamaz. ne kadar ugrassalarda Allah kaderine yazmıssa kim engelleyebilir?

hic üzülme.

ya ben yalvariyorum Allahim kalbimden alsin diye ben bu sonu hak ettim onun icin Allahima istemeyerekte olsa isyan ettim oda bana ceza verdi ama dayanmak cok güc onsuz yasayamam derdim bana gösteriyo bak nasil yasaniyormus diye hergün ölüyorum ama bi kez ölüp kurtulamiyorum zamanla gececek biliyorum ama zaman gecmiyo

"Allah, der ki; Kimi benden çok seversen onu senden alırım... Ve ekler , O'nsuz yaşayamam deme, seni O'nsuz da yaşatırım... Ve mevsimler geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın Yar bile bir gün el olur.. Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya işte.. Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur.. Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın.. En garibi de budur ya, öldüm der durur, yine de yaşarsın." (Alıntı)

Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım ve sabırlı olmanı diliyorum, Allaha sığın dua et ve hayırlısını iste. Umarım hakkında neyse hayırlısı ona sana verir Rabbim....

Son düzenleme:
"Allah, der ki; Kimi benden çok seversen onu senden alırım... Ve ekler , O'nsuz yaşayamam deme, seni O'nsuz da yaşatırım... Ve mevsimler geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın Yar bile bir gün el olur.. Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya işte.. Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur.. Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın.. En garibi de budur ya, öldüm der durur, yine de yaşarsın." (Alıntı)

Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım ve sabırlı olmanı diliyorum, Allaha sığın dua et ve hayırlısını iste. Umarım hakkında neyse hayırlısı ona sana verir Rabbim....

aynen dedigin gibi hergün biraz daha ölüyorum bol bol dua ediyorum Allaha sigindim bilirim ki o oyle büyük ki bu sekilde beni kendime getirdi son zmanlar hersey cok kötüydü... ya icimde ki ümîdi öldüremiyorum yine de yalan degildi hicbirsey biz gercekten cok sevdik ailesi suan onu baski altinda tutuyor duyduguma göre benim elimden birsey gelmiyor göz göre göre gitmesini izliyorum... ne yapabilirim hic bi fikrim yok dua etmekten baska hic birsey gelmiyor elimden... ne yapacagim hic bilmiyorum ailesiyle iyi anlasmami isterdi hep ama bu kadar sorunun üzerine nasil olur bilmiyorum... onun tek derdi ailesi...

Ailelerinizle tamamen aynı görüşte olmasam da hak verdiğim yönleri var..

Şimdi değilse de ilerde belki de siz de hak vereceksiniz..

Evlilik sadece iki kişinin anlaşmasıyla yürümüyor maalesef.. Aileler de çoook etkili..

En başından istenmediğiniz için ileride daha büyük sorunlar yaşayacağınız bence de muhtemel..

Ayrım hoş birşey değil elbette.. Ama kültürel farklar inanış farklılıkları çok önemli.. Bunlara saygı duymayı bilmeyen ailelerle akrabalık iyice çıkmaza sürükler..

Her şer de vardır bir hayır..

sizin ilişkinizi yaşıyor olsaydık eğer gider nikahı basardık heralde
bence seven insan yapamaz ya ....

Aylar sonra kendi konumu görmek tuhaf geldi...

gel deseydi gidecek Kadar cok sevmistim ama Tek basina cesaret bi ise yaramiyo sevmekte bi kenera ask yürek Isi ikimizde de bazi seyleri göze alamadik bitmeye mahkum ettik..

gel deseydi gidecek Kadar cok sevmistim ama Tek basina cesaret bi ise yaramiyo sevmekte bi kenera ask yürek Isi ikimizde de bazi seyleri göze alamadik bitmeye mahkum ettik..

Ne berbat bisey dimi? :ssz:
Gecenler de biri de benim ondan ayrildiktan sonra, onunla ilgili gozyaslari icinde yazdigim bi yazimi begenmis :ssz:
Elimde olsa sildiririm butun yorumlarimi veya begeniye kapatirim. Durup dururken biseylerin hatirlatilmasi hos olmuyor.

Ne berbat bisey dimi? :ssz:
Gecenler de biri de benim ondan ayrildiktan sonra, onunla ilgili gozyaslari icinde yazdigim bi yazimi begenmis :ssz:
Elimde olsa sildiririm butun yorumlarimi veya begeniye kapatirim. Durup dururken biseylerin hatirlatilmasi hos olmuyor.

aci vermesi de bi yana kendime aciyorum ne Kadar saf ve masum geliyo yazdiklarim ve öfkeleniyorum Beni bu duruma getirmesine nasil izin vermisim bu nasil bi askmis kendi kendimi yemis bitirmisim...

aci vermesi de bi yana kendime aciyorum ne Kadar saf ve masum geliyo yazdiklarim ve öfkeleniyorum Beni bu duruma getirmesine nasil izin vermisim bu nasil bi askmis kendi kendimi yemis bitirmisim...

Oyle dusunme canim ya. Ayrildiktan sonra ki sokla yazdik cogu seyi. Duygularimizin en yogun oldugu donemlerdi. Ama geciyor ya, onu bilmek bile yeter :ssz: Zamanla azaliyor, azaldikca da bitiyor. Bu yazdiklarimiz ilerde gulecegimiz seyler olcak diyorum ama ben kendi yazdiklarimi okudugumda utaniyorum sahsen :ssz: hic hak etmeyen bi insana saf salak bi ask yasamis gibi hissediyorum kendimi ((=

Canım tomvejerry gibi düşünüyorum bende..
Ve aynen bende bunları hissettim.. Kesin olarak ayrılsamda dön dese dönecek gibiydim bende..
Bence konunu kapattır,tam bu konuyu unuttuğunda biri yorum yaparsa üzülebilirsin yine..

canım Erkekler bu gibi konular da annelerinin dediğini yapıyorlar. Mezhep konularında genelde böyle oluyor. Sağlam kişilikli bir erkek bunları sorun yapmıyor.

Back
X