• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seven Adam Gider mi?

Seven Adam Gider mi ?

• Evet

OY: 1 4,8%
  • Hayır

OY: 20 95,2%

• Ankete Katılan
    21

leylaaamm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2017
6
0
1
29
Merhaba , karsilasmamiz tesaduftu bana aşık olmustu ama benim ona hislerim yoktu 6 ay boyunca beni bekledi sevdi ben duygularim olmadigi icin ona umut vermek istemedim zamanla benim de ona hislerim olustu kendimden emin oldum ve ona döndüm o da cok sevindi sevgili olduk ben de ona aşık olmustum cok mutluyduk 1 ayın ardından hic bir sorunumuz yokken ayrıldı bana yazma vs diye msjlar atip engelledi 1 ay sonra tamamen tesaduf eseri kader bizi yine karsilastirdı beni gordugunde cocuklar gibi şendi ve yeniden konusup basladık bana söz verdi gitmeyecegine dair aşkla bakiyor deli gibi seviyor her gun gormek istiyordu yine tam oldu derken 2 haftanin ardindan dun ara vermek istedigini soyledi sana her seyi gelecegi tam verememekten korkuyorum uzun sureli iliski yasamadim hic sanki sana yetemiyorum seni cok seviyorum dedi bende aglayarak saygi duydum ve gitti bugun bir bahaneyle yine engelledi sizce ne yapmaya calisiyor artik dusunemiyorum...

Merhaba , karsilasmamiz tesaduftu bana aşık olmustu ama benim ona hislerim yoktu 6 ay boyunca beni bekledi sevdi ben duygularim olmadigi icin ona umut vermek istemedim zamanla benim de ona hislerim olustu kendimden emin oldum ve ona döndüm o da cok sevindi sevgili olduk ben de ona aşık olmustum cok mutluyduk 1 ayın ardından hic bir sorunumuz yokken ayrıldı bana yazma vs diye msjlar atip engelledi 1 ay sonra tamamen tesaduf eseri kader bizi yine karsilastirdı beni gordugunde cocuklar gibi şendi ve yeniden konusup basladık bana söz verdi gitmeyecegine dair aşkla bakiyor deli gibi seviyor her gun gormek istiyordu yine tam oldu derken 2 haftanin ardindan dun ara vermek istedigini soyledi sana her seyi gelecegi tam verememekten korkuyorum uzun sureli iliski yasamadim hic sanki sana yetemiyorum seni cok seviyorum dedi bende aglayarak saygi duydum ve gitti bugun bir bahaneyle yine engelledi sizce ne yapmaya calisiyor artik dusunemiyorum...
Ya galiba o seni biraz yedek de görüyor gibi geldi başkaları ile görüşüp olmayınca sana dönüyor gibi geldi bana günahını almak istemem ama engellemek ne ya

Ne halt ettiğini bilmiyor.

Onun için vazgeçilmez değilsin.Canı sıkılınca döner yok daha iyi alternatif bulursa gider.

Hayatinda baskasi olmadigina eminim ve insanin bazen samiyetsiz oldugunu anlarsiniz sevgisine inaniyorum ama bilmiyorum ayrilmadan 5 dk once gayet iyiydik

O kadar sevmiyormuş demek ki. Duygusal boşluğa düşmüş olabilir, aklında başka biri vardır siz alternatifsinizdir o kişi pas verince sizi geri plana atmıştır falan. Seven adamın yapacağı işler değil, ergen ergen işler. Siz de böyle erkeklerin ardından üzülmeyin, eminim daha iyisi karşınıza çıkar.

Anlattıklarına bakarak bana seviyor gibi gelmedi. İlk ayrılıktan sonra pişman olup gelmemiş sana tekrar başlamak için , denk gelmişsiniz başlamış yeniden. Bana seviyor gibi gelmedi. Sizi engelleyen insan 6ayda beklememiştir açıkcası inanmayın. Uzak durun derim

Anlattıklarına bakarak bana seviyor gibi gelmedi. İlk ayrılıktan sonra pişman olup gelmemiş sana tekrar başlamak için , denk gelmişsiniz başlamış yeniden. Bana seviyor gibi gelmedi. Sizi engelleyen insan 6ayda beklememiştir açıkcası inanmayın. Uzak durun derim
6 ay boyunca beni hep aradi mesaj atti bu yuzden inandim

Niye sen kraliçe elizabet in torunumusun?saraydami büyüdünde"sana yetemiyor,sana iyi bir gelecek verememekten korkuyormuş,"bahaneye gel......birbirini seven insanlar geleceği beraber hazırlar,,,bence erkenden vazgeç ne istediğini bilmiyor,her döndüğünde kucak açma,gururlu ol biraz......

Bu kadar insan aynı şeyi söylüyor. Aklın yolu bir. Sevmiyor. Kullandırma kendini

Bir daha kucak acmam zaten bir kere yaptim o hatayı sadece kafamda sorulara cevap bulmak istedim

Evlilikten korktuğu için gidebilir..Ondan beklentileriniz korkutabilir..Bağlanmaktan korkabilir...özgürlüklerinin bitmesi endişesinden şüphesinden ...

Yada siz onu reddettiğinizde o kendi yoluna gitmiştir üzülerek ama sonrasında soğumuştur yavaş yavaş karşılık görmeyınce....sonra da size dıyememıstım artık sevmıyorum dıye...yada kendı de anlamamıstır önce duygularının değiştiğini..yani bir sürü sebep olabilir....sebep ne olursa olsun bu adamla yola çıkılmaz unut gitsin...

Elde edene kadarmış demek ki. Var böyle şuursuzlar. Seven adam-kadın fark etmez, gitmez.

Ya evlidir seref... ya da evlenmeye gö... yoktur.

Back
X