Seven erkek 6 ay sevdığınden uzak yaşayabilirmi?

hayatseninleguzel

Guru
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2011
44
0
296
Bursa
merhabalar..
burada bibirine yardımcı olan bayanları görunce banaa destek olabılınecegini dusundum. Biraz uzun yazıcam umarım anlatabılırım ve umarım sızde sıkılmadan okursunuz..
Bizim masalımız 4 yıl önce basladı.lisede 2 yıl aynı sınıfta okuyup mezun olduktan 4 yıl sonra bırbırımızı bulduk.ve 4 yıl cıktık.
İlk gunlerde ıkımızde unv ogrencısıydık.o sınıfta kalmıstı.20 yasındaydık.ogunlerde beraberlıgımızın planını yaptık.okul bıtecek,askerlık yapılacak,iş bulunacak ve sonunda kavusacaktık.
4 yıl boyunca bu konular harıc hıc uzmedı benı
hıc bagrısıp cagrısmadık.ama onun ust uste sınıfta kalmaları kendıne uygun ıslerde calısmaması ve 4 yıl sonra hala okul bıtmemıs askere gıdılmemıs ve ıs bulunup paramız bırıkmedıgı ıcın ayrıldık.kavga etmedık.o benım beklememe kıyamadı bende onun benım ıcın cabalayıp elı bos donmesıne kıyamadım.
aradan 6 ay gectı hıc aramadı hıcmerak etmedı.1 ay once dogumgunumde cıceklr yolladı.bu sure zarfında kızkarkdesıyle hep gorustum.
sımdı bana dıyorkı barısalım.okulu bıtırıcem ıns kasımda askere gıdıcem.seneye dugun
sımdı olumlu ve olumsuz seyelrıde yazayım
olumlular olumsuzlar
1.onunlayken huzur doluyum.......................................................................onun bu huzuru ısler yolunda gıtmeyınce"bısey yapmıyomus gıbı hıssettırıyo"
2.benım hırslarıma ragmen o sakın................................................................benımıcın sımdı guzel sakınlestırıyo benı ama yıllar ıcınde bu durum rahatsız edermı
3.hıc kavga etmıyoruz
4.bana karıyerım konusunda hep destek
5.sacma salak kıskanclıkları yok
6.gercekten cok sevıyorum onu
...................................................................hala okulu bıtırmedı benım ıcın yapmalıydı bunu gıbı gelıyor

sımdı kafam cok karmasık.6 ay bensız yasamayı becerebılen adamın sevgısıne yıne guvenmelımıyım.benım durumumda olan varmı? bu ılıskı nereye gıdıyo yada gıtmelı?
4yıllık sevgılılıge zıyan etmemelımıyım? yoksa 6 ay bende onsuzluga alıstım kendı yoluma devammı etmelıyım.
ıkımızde 24 yasındayız.ben yengec o boga.
fıkırlerınızı yorumlarınızı heyecanla beklıorum.
sımdıden tsk ederım

Son düzenleme:
bi ilişkiyi yurutebilcek olumlu ozellıklern çoğu warken hala neden gereksiz düşüncelere kapılıosn anlamış deilm.sakin biri olmasa sen sinirliyken senı daha da sinirlendrse daha mı ıyı olucak ,bunun nesi ewlılıkte sıkıntı olur anlamadm?kıskançlıkları yok seni bunaltmıor..senin için herşeyi yapmaya çalışıor elinden geldgi kadarıyla..daha ne olsn ki..kusura bakma ama bnce ayrılmanz çok saçma.kimse pat dıe ewlenmıor herkes belırlı zorluklardan geçıor.25 yaşındayken sewmedgn biriyle ewlenmeyi mi tercıh edern 30 yaşındayken sewdgnle ewlenmeyi mi..buna sen karar wer. 6 ay sensiz kalmamışkı o kız kardeşinden hep takip etmiş seni..kardeşi hiç bişey anlatmıomuydu sanıorsn..ciddi bi konuda anlaşarak ayrdılgnz için bu kadar bekledgnnı duşunuorm.barışıp barışmaycgna sen karar werebılırsn ama bu kadar güzel şeye ragmen mutlu olamayıpta bardağa boş tarafından bakıorsan ben kimsenin seni mutlu edeblcgne inanmıorum...hiç birşey dört dörtlük olmaz hayatta..bol şans..

nekadar sert bır cvpta olsa tsk ederım zahmet edıp yazmıssınız.
ben ondan koskler saraylar ıstemedım.sadece kırgınlıgım okulu bukadar uzatması.elınden gelenı tam anlamıyla yapmaması ve bunu ıtıraf etmesı.bende herseyın hemen olmayacagını bılıyorum.
benım korkum evlendıgımızde onu uzmem onun sakınlıgıne hayata sakın baksıının yanıdna cokmu şukursuz kalırım bu guzelım askı mahvederım.
bukadar fark olması evlılıkte mutsuzluk getrırmı?

tekrar cok tsk ederım.sızede mutlulukalr

ben kendi adıma yorum yapayım, biraz empati kurayım ben olsam ne yapardım.

ben takıntılıyımdır.. o 6 ayda ne yaşadağı, neler yaşadığı hep kafamı kurcalar durur. biri oldumu bittimi bittiyse niye bitti, bitti diyemi bana döndü gibi.

bu tip takıntılarınız yoksa ve hala seviosanız tekrar başlayın. ama varsa , huzursuz olacaksanız başlamayın derim.

çok tsk ederım.benımde oyle takıntılarım vardır
ama bu ılıskımde guven fazla agır basıyo.guvenıyorum ona.
zaten bu guven duygusundan belkıde vazgecemıyorum ondan bırdaha kımseye guvenemem dıye..
çok tskler cvpın ıcın

bence cok az karsilasir böyle anlayisli destek veren biriyle olulu bitirmemesi yada is mevzu cok bunaltmis sizi ama okul bitmezmi yani iyi bir is bulunmazmi bence onunda nedenleri vardi okul bitirmeme isinde öbür yandan bende üniden flört edip evlendim aramizda uzun yollar vardi ama 6 ay uzun bir zaman eger hakli zorunlu bir sebebi yoksa askerlik hastalikvs. bu kadar görmeden yasanmaz gibi geliyor ama maddi kosullarda onemli gelebilecek ortami varmiydi bilinmez bence bunca yilin hatirina bir konus detayki belki sana anlatamadigi utandigi bir durum vardir sevgine veda etmeye hazirlanmadan önce herseyi iyi dusun canim

çok guzel yazmısısnız cok tsk ederım.bende onun gıbısını bulamam dıye 4 yıldır sabrettım bekledım yınede beklerım
benım korkum 6ay ayrı kalmayı goze alacak kadar gurur yapması.evlılıkte nasıl olur?
onun acıklaması su "senı yılalrca beklettım gelmeye yuzum yoktu cunku hayatım yıne aynı bısey degısmedı"
kafam gerceken karısık guzel msjın ıcın cok cok tsk ederım
sızede esınle mutluluklar..

6 ay çok uzun bi zaman deil aslında. böle önemli bi karar için düşünmüş belli ki kendini tartmış yapablicklerni dşünmüş bnce oda senin gbi. bnde bu sne bi ayrılk yşadım bizde 7 ay ayrı kaldık bu yaz yine barıştık ve çok mutluyuz şuan. bazen insann kfası karışabliyo yalnz kalıp dşünmeye bide yalnız yşamya ihtiyacı oluo.sevmedgnden oldgnu hiç sanmıorum. sevmese sana gri dönmezdi. mutluluklar canımm bnde hiç üzülme:)

Belki o 6 ayı gururundan değil de seni mutsuz etmekten korktuğundan beklemiştir.
Bazen karşındakini kendinden çok düşünürsün ve hayatından uzak durursun.
Kardeşiyle sürekli görüşmüşsünüz ve eminim o da sizinle ilgili haberleri ondan alıyordur.
Bu geçen 6 ayda da kıymetinizi daha iy anlamış ve sizin mutlu olmanız için sizden uzak durmak yerine sizin için çaba harcamaya karar vermiş ve okulunu bitirip askere gitmekten bahsediyor ..
Şimdi olumlu ve olumsuz özellikleri karşılaştırınca tabiki olumlu özellikleri ağır basıyor.
Bence onun açısında şüpheye düşmeyin.
Ama ya siz ?
Onu hala eskisi kadar seviyor musunuz?
Sizden ayrı geçirdiği o 6 ay için ona olan kızgınlıklarınız var mı?
Veya bazen birisi gittiğinde öyle bir boşluk bırakır ki geldiğinde kendinin bile doldurması mümkün olmaz.
Bunları kendi içinizde değerlendirip buna göre karar vermenizin sizin için iyi olacağını düşünüyorum.
Ve bunu söylerken de cidden çok sevdiğim bir adamla 8 ay ayrı kaldığımızı ilave ediyorum ..

benım gıbı olan bırıne bır yorum iyi oldu.evt cok yorulmustuk 6 ay onu cok ozledım ama oyle yorgundumkı gercekten uzun degılmıs gectı.
olumlu yapıcı yorumunuz ıcımı ısıttı cok tsk ederım.sızede mutlulukalr dılerım son ayrılıgınız olur:)

Benimde erkek arkadaşımın okulu bitmedi daha, ben buarada 1 sene boş gezzip sonra işe bile girdim onun daha bi dönem sonra bitecek. inan benimde aynı sorunlar kafamı kurcalıyo ama ona yansıtmıorum bi an önce okulu bitsin canını sıkan bişey olmasın die.çünkü ayrılalım fln desem dersleri daha kötüye gidebilir.ben şuna karar verdim okulu bi bitsin işe mi giriyor hangi şehirde girecek napacak ailesi para konusunda destek çıkacak mı şöyle bir bakmak. bende hep hayata geç atılacağız bunun sonuçları nasıl olur ya da onla bi şekilde bitse sanırım i daha evlenmem falan diye düşünmüyo değilim..anlıyorum seni canım, ama başka biriyle mutlu olamayacağını düşünüyorsan yapacak bir şey yok zamana bırakmak dışında..:96:

onu okadar çok sevıyorumkı..
işte buyuzden actım konuyu baskası olsa dusunemm bıle
6 ay aramayan adama nasıl guvenırım derım
ama o benım huzurum..
okadar mutluyumkı onunla
tek korkum buguzel aska zarar verırım ou uzerım kıymetını bılmem 6 ayı affedemem gıbı seyler yanı dogru yerden yakalamıssınız..
ve tabıykı evlenınce yıne boyle seyler yaparmı dıye korkuyorum
hanı demısısnız ya kendısı bıle o bosluu dolduamaz sankı hıc 6 ayı ayrı gecırmemısz gıbı gelıyo hıc ayrı kalmamısz gıbı..
8 ay ayrı kalmısnız sımdı mutlumusunuz?8 ayı kapattınızmı?
affedebıldınızmı?
bız ayrıyken etrafımdakıler 6 ay aramadı seven arar deyıp duruyorlardı belkıde benı uzmemek ıcın oyle dedıdler.sızden boyle yapıcı msjlar gormek mutlu ettı benı cok tskler sızede mutluluklar

4 yılın verdıgı bıtkınlık var uzerımde sanrıım.asında oda yorgun ama o bana gore daha olgun sanırım
ben 2 unv bııtdım yukske lısans yapıyorum bıyandnada çalsııyorum hep destek oldu bana hep benı destekledı.kendınen cok benı dusundu sanrım affetmemek buyuk bı nankorluk olacak
yorumun ıcın cok tsk ederım. umarım sızde mutlu olursunuz.Allah hepımıze sabır versın..

Bizimde 4,5 sene olacak yakında canım.. Bitkinlik hissetmiyorum ben ama sadece hayata atılmak istiyorum artık, belirsiz bu durumlar canımı sıkıyor. Benim erkek ark.ımda bana hep destek oldu, üni bitirdim, master bi sene yaptım, işe girdim hep destek oldu. onunda mesleği iyi ama okulu bitmedi, hatta şuan belki şehirdışında iş imkanım olur bile dediği oluyor. Bi okulu bitsin de bakalım ne olcak ne bitcek diye bekliyorum. Eğer erkek arkadaşının para kazanması kolay bir mesleği olacak ise bitirdiğinde,yanında olabilecekse, bence hiçbir sorun yok, o askerdeyken sende paranı biriktir evliliğinize odaklan bence, işi olan, parası olan çok da bu devirde iyi, güvenilebilincek bi insan da bulunmuyor kolay kolay...

merhaba arkadaşlar benim size sormak istediğim birşey var.sizce okurken üniversitedeyken ailenin sevgiliyi bilmesi ne kadar doğru?yada okul bitene kadar sözlü kalmak iki tarafıda yıpratır mı? yani ailem biraz öyle sevgili olduğnu öğrenince her yere yollayacak biri değil sonuçta arada bir söz olması lazım bazı ailelere göre ama bu sözlülük durumu ne kadarsürebilr en fazla?sizce beklemek en doğrusumu?

Aynen senin gibiyim.
O 8 aya dair en ufak bir güven problemim yok.
Çok zor dayandığını da adım gibi biliyorum.
Bir daha yapmayacağına emin olabilirsin.
Çünkü bir kere sensizliği tattı bir daha buna cesareti olmaz ..
Daha bir kıymetimi biliyor ve sensiz yaşamayacağımı öğrendim diyor.
Şimdi çok mutluyum onunla tek problem mesafe ..
Mesafe ve özlem ..
İyiki tekrar beraberiz diyorum ama o 8 ay için affettin mi dersen ..
Hala kızıyorum nasıl yaparsın nasıl 8 ay bensiz olabildin bunu göze alabildin diye, güvenmemekten değil asla ama o kadar zaman bensiz olmasının kızgınlığı geçmiyor.
Arkadaşların elbet senin iyiliğini istediklerinden söylüyorlardı ama seven adam da gerekirse 6 ay ayrı durur, hatta sana bazı şeyleri veremeyeceğini düşünse bir ömür de seni sevdiği halde senin iyiliğin için senden ayrı durabilirdi ..
Çünkü bir ker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…