Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BIRAK ALMASIN CNM YA.BENİM İLİŞKİMDE 2 AYLIKKEN SEVGİLİM BANA SÜPRİZ Bİ ŞEKİLDE ÇİÇEK ALMIŞTI.HAYATINDA İLK DEFA BİRİNE CİCEK ALIYOMUŞ FALAN FİLAN. NEYSE NİŞANLANDIK AHADA İSTEME GÜNÜNDEN BAŞKA CİCEK GELMEDİ BANAHenüz 2 aylık bi ilişkimiz var. Ben mi acele ediyorum bilmiyorum ama bana hiç çiçek almadı.
Sürekli beni sevdiğini söylüyo ama bu tür süprizler hiç yapmıyo.
Bu yaşa kadar hiç sevgilisi olmamış. Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum diyo.
Ama sürekli ben mi çiçek al, süpriz yap dicem![]()
Henüz 2 aylık bi ilişkimiz var. Ben mi acele ediyorum bilmiyorum ama bana hiç çiçek almadı.
Sürekli beni sevdiğini söylüyo ama bu tür süprizler hiç yapmıyo.
Bu yaşa kadar hiç sevgilisi olmamış. Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum diyo.
Ama sürekli ben mi çiçek al, süpriz yap dicem![]()
Bu kadar beklentisiz kadının bir araya toplanmasına da çok şaşırdım.
Haha cevabin gulumsetti beni :)Bn çiçekle sevgi ölçmüyorum ki. Her kadın çiçek almak ister.ilişkinin başında kadın değil erkeğin bu tür şeyleri düşünmesi lazım.
tamam da daha iki ay olmuş,daha bir dur soluklan yani..her şeyi çabuk tüketme bence.Bn çiçekle sevgi ölçmüyorum ki. Her kadın çiçek almak ister.ilişkinin başında kadın değil erkeğin bu tür şeyleri düşünmesi lazım.
Haha cevabin gulumsetti beni :)
Biz forumcak kendi cicegimiz kendi tek tasimizi kendimiz aliriz senin haberin yok mu
Daha yeni evli olmandan sebep bu tur beklentilerin fazla sanirim.
Ama zamanla esini boyle konularda hassas oldugunu soyleyerek uyarirsan,
ya o sana uyar ciceklerle gelir eve
ya sen ona uyarsin bize katilir sallarsin
he soyledikten sonra gelen cicekten anca recel olur o da ayri tabi![]()