• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

seven insan çiçek almaz mı?

Henüz 2 aylık bi ilişkimiz var. Ben mi acele ediyorum bilmiyorum ama bana hiç çiçek almadı.
Sürekli beni sevdiğini söylüyo ama bu tür süprizler hiç yapmıyo.
Bu yaşa kadar hiç sevgilisi olmamış. Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum diyo.
Ama sürekli ben mi çiçek al, süpriz yap dicem :KK43:
BIRAK ALMASIN CNM YA.BENİM İLİŞKİMDE 2 AYLIKKEN SEVGİLİM BANA SÜPRİZ Bİ ŞEKİLDE ÇİÇEK ALMIŞTI.HAYATINDA İLK DEFA BİRİNE CİCEK ALIYOMUŞ FALAN FİLAN. NEYSE NİŞANLANDIK AHADA İSTEME GÜNÜNDEN BAŞKA CİCEK GELMEDİ BANA :D DİYORUM NİYE ALMIYOSUN SEVGİLİYKEN ALIYODUN DİYE.EEE O KADAR YETER DİYO ALLAHIN ODUNU :D ŞİMDİ ALINAN 2 CİCEGİDE ÇÖPE ATMADIM ODAMDA KURUMUŞ BİŞEKİLDE SAKLIYORUM :D BİR GÜN YENİSİNİ ALIRSA ANCA O ZAMAN ATARIMM ONLARI DAHA DÜN DEDİM HATTA SEN ODUNSUN ODUN ODUN BANA NİŞANLANINCA CİCEKALMADIN DİYE :D TARTIŞTIKK AMA GERİ BARIŞTIK.CİCEK MİÇEK ÖNEMSİZZZZZ BOŞVERR SEVİYOSAN VARSIN CİCEK ALMASIN GERİSİ MÜHİM DEGİL

Henüz 2 aylık bi ilişkimiz var. Ben mi acele ediyorum bilmiyorum ama bana hiç çiçek almadı.
Sürekli beni sevdiğini söylüyo ama bu tür süprizler hiç yapmıyo.
Bu yaşa kadar hiç sevgilisi olmamış. Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum diyo.
Ama sürekli ben mi çiçek al, süpriz yap dicem :KK43:

İliskiniz cok yeni...

Beklentilerinizi soyleyebilirsiniz, nelerden hoslandiginizi, hoslanmadiginizi.

Ama o surprizlere, romantik detaylara sicak bakmiyorsa yapilacak bir sey yok.

Sevgilisini hediyelere bogup onu aldatani, terk edeni de gorduk...

Surpriz niyetine maydanoz bile almayip omur boyu mutlu edeni de...:KK51:

Bana çiçek alınmasını istemem, 1-2 gün sonra soluyor çöpe gidiyor. Onun yerine romantik sözler söylesin, sadece gözlerimin içine de baksa yeterli:KK51:

Bn çiçekle sevgi ölçmüyorum ki. Her kadın çiçek almak ister.ilişkinin başında kadın değil erkeğin bu tür şeyleri düşünmesi lazım.
Bu kadar beklentisiz kadının bir araya toplanmasına da çok şaşırdım.

Cicek ve supriz konusunda hic sıkıntım yok...

Ama bu benim istegimle degil hayatimdaki insanin icinden geldigi icin oluyor.

Olmasaydi?

Sevdigini bildigim muddetce bunu gostermesini saglayacak hareketler ve sozler yeterdi zaten sevgisini hissetmesem onlar olsa da iliskim biterdi.

İliskiniz iki aylik, karsilikli beklentilerden bahsetme zamani, boyle seylere onem verdiginizi soyleyin.

Adam boyle hosluklari onemsemiyorsa siz de ille de bunlar olmadan iliskinizi yurutemeyeceksiniz yolun basindayken vazgecersiniz...

Buradaki kadinlarin anlatmaya calistigi bu...

Yani kk kadinlari beklentisiz degil, gercekci ve tecrubeli... :KK14:

Bn çiçekle sevgi ölçmüyorum ki. Her kadın çiçek almak ister.ilişkinin başında kadın değil erkeğin bu tür şeyleri düşünmesi lazım.
Haha cevabin gulumsetti beni :)
Biz forumcak kendi cicegimiz kendi tek tasimizi kendimiz aliriz senin haberin yok mu :D
Daha yeni evli olmandan sebep bu tur beklentilerin fazla sanirim.
Ama zamanla esini boyle konularda hassas oldugunu soyleyerek uyarirsan,
ya o sana uyar ciceklerle gelir eve
ya sen ona uyarsin bize katilir sallarsin :D
he soyledikten sonra gelen cicekten anca recel olur o da ayri tabi :D

:KK45::KK45::KK45:derde bak çok ilginçsiniz.sevsinde çiçek almayversin daha 2 aylıksınız.şimdiden bunu bekleyen ilerde beklentisi daha çok olur.

tamam da daha iki ay olmuş,daha bir dur soluklan yani..her şeyi çabuk tüketme bence.

Haha cevabin gulumsetti beni :)
Biz forumcak kendi cicegimiz kendi tek tasimizi kendimiz aliriz senin haberin yok mu :D
Daha yeni evli olmandan sebep bu tur beklentilerin fazla sanirim.
Ama zamanla esini boyle konularda hassas oldugunu soyleyerek uyarirsan,
ya o sana uyar ciceklerle gelir eve
ya sen ona uyarsin bize katilir sallarsin :D
he soyledikten sonra gelen cicekten anca recel olur o da ayri tabi :D

Konu sahibi evli degil iki aylik bir iliskisi var. :KK51:

Back
X