• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

seven insan çiçek almaz mı?

images.webp
bi de böyle düşün

Henüz 2 aylık bi ilişkimiz var. Ben mi acele ediyorum bilmiyorum ama bana hiç çiçek almadı.
Sürekli beni sevdiğini söylüyo ama bu tür süprizler hiç yapmıyo.
Bu yaşa kadar hiç sevgilisi olmamış. Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum diyo.
Ama sürekli ben mi çiçek al, süpriz yap dicem :KK43:
Tatlim benimde esim bana cicek almazdi...
Ama hakkini yemeyeyim bir kere cingene baskisi yuzunden almisti :KK70:
Amannnn dert ettigin seye bak be kardesim yeterki mutlu olun cicek bocek bunlar bos :KK66:

bence çiçek alma olayı çok abartılıyo, o kadar abartılıyo ki, çiçekcilik diye bi sanayii sektörü oluştu:KK53:
güller falan kokmuyo artık, üstüne parfüm sim falan atıyorlar, orjinal güzellikleri yok çünkü plastik gibiler

Ahaha
İstemeden güldüm arkadaşım kusura bakma ama yaşın küçük galiba
Eşim bana 1.5 yıl sonra almıştı sanırım
Bence önemsiz bir şey

Henüz 2 aylık bi ilişkimiz var. Ben mi acele ediyorum bilmiyorum ama bana hiç çiçek almadı.
Bu yaşa kadar hiç sevgilisi olmamış. Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum diyo.
yanındayken söyle , önce alışkanlık edinmesini sağla sonra gelir surprisee lar :)

Kaç yaşındasınız ? Sanki 14 yaşındaymışsınız gibi konuşmuşsunuz . Adam çiçek alınca seviyor mu oluyor , yapmayın lütfen ya .

söyleyeceksin ne var ki bunda hatta benim daha çok hoşuma gidiyo bana çikolata alsana çiçek alsana deyip aldırmak :) böyle böyle aranız ısınır hatta.

Alsın ya da almasın nolca ki sevmesiyle alakalı bi durum değil bu ..Biz 5 yılı doldurduk sevdiceğimle çok az çiçek almıştr
ama aldıklarını ve veriş tarızını hiç unutmam niye sürekli almıyo diye de hiç kafama takmadım :KK68:

Sevdiceğim 28inde ben 24. Uzun ilişkileri olmuş ama kimseye çiçek almamış benim de kısa kısa görüştüğüm sevgili 'sandığım' birkaç kişi oldu şimdiye kadar ama hiç çiçek almadım.
Evleneceğimiz zaman bana alacak ikimizin de ilki olacak.
Böyle şeyler çok önemsiz takma kafaya.
Beklentisiz sev.
Beklentisiz sevil.
Mutluluklar :KK52:

Beklenti icinde olmak sadece seni üzer.. Benim iliskim uzun soluklu ve ilk cicegimi taa 4. Yılımız bittiğinde verdi sevgilim :) ikinciyi de 5. Yıl bittiğinde :)

Sevgiyi böyle şeylerle ölçme :)

aynen öyle yapacaksın canım, sürekli çiçek al, sürpriz yap diyeceksin, sonunda alışacak o da. biliyorum ben istedikten sonra bi önemi kalmıyor diyorsundur haklısın ama bence alıştırman lazım başlarda, bi süre sonra kendiliğinden almaya başlar

Aaa benim eski konumun aynısı :KK53: Deme sende ne gerek var içinden gelmesi önemli buradaki hanımlar bana bunu öğretti çiçekle böcekle olmuyor o iş gerçekten.. Evlenme teklifi ederken aldı sadece 2 sene de e buna da şükür :KK48:

Benim zorlamalarimla benim ki topladan anca bir elin parmaklarini gecmeyecek kez cicek almistir bana :D

Sevgisini cicek almasiyla olcmuyorum ama :)

Back
X