- 4 Mayıs 2014
- 3.286
- 3.406
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden hep olumsuz yorumlar siz kimden yanasınız kızlar![]()
Tatlim benimde esim bana cicek almazdi...Henüz 2 aylık bi ilişkimiz var. Ben mi acele ediyorum bilmiyorum ama bana hiç çiçek almadı.
Sürekli beni sevdiğini söylüyo ama bu tür süprizler hiç yapmıyo.
Bu yaşa kadar hiç sevgilisi olmamış. Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum diyo.
Ama sürekli ben mi çiçek al, süpriz yap dicem![]()
Cüzdan orada benden para isteme der , sen mutsuzken ben mutlu olamıyorum der eşim . 8 yıldır beraberiz .ama nişan hariç hiç çicek almadı
vur dedik öldürdünOlumsuz yorum böyle olur.
2 ay olmuş hiç mi çiçek almadı.Seni sevmiyor o vaktini boşa harcama.
yanındayken söyle , önce alışkanlık edinmesini sağla sonra gelir surprisee lar :)Henüz 2 aylık bi ilişkimiz var. Ben mi acele ediyorum bilmiyorum ama bana hiç çiçek almadı.
Bu yaşa kadar hiç sevgilisi olmamış. Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum diyo.
Henüz 2 aylık bi ilişkimiz var. Ben mi acele ediyorum bilmiyorum ama bana hiç çiçek almadı.
aynen öyle yapacaksın canım, sürekli çiçek al, sürpriz yap diyeceksin, sonunda alışacak o da. biliyorum ben istedikten sonra bi önemi kalmıyor diyorsundur haklısın ama bence alıştırman lazım başlarda, bi süre sonra kendiliğinden almaya başlarHenüz 2 aylık bi ilişkimiz var. Ben mi acele ediyorum bilmiyorum ama bana hiç çiçek almadı.
Aaa benim eski konumun aynısıHenüz 2 aylık bi ilişkimiz var. Ben mi acele ediyorum bilmiyorum ama bana hiç çiçek almadı.