- Konu Sahibi hayatcokgarip
-
Nasıl ya?kabul etmezse de annem beni gerçekten sevmediğini düşünecek,
İyi akşamlar hanımlar,
yine ben ve yine annemle karşınızdayım. Daha önce de birkaç konu açmıştım annemin nişanlımı mesafeden dolayı istememesiyle ilgili. Bu haftasonu nişanlımla buluşacağız haftalar sonra. Ailelerde biraraya gelecekler. Sorunum yine annem. Bu kezde tutturdu, ben orda yaşamam, beni seviyorsan benim bulunduğum yerde iş bulur orda yaşarız, ya da sen bilirsin diyecekmişim. Zaten seviyorsa vazgeçmez, eger bu teklifini kabul ederse de gözüme girer falan dedi. Sorun şu ki, daha önce biz bambaşka biyerde yaşayacaktık onun orda işi hazır sayılırdı ama ben orada yaşamayı kabul etmediğim icin memleketine döndü. Nişanlanmadan önceden beri belli bizim orda yaşayacağımız. Annem şimdi resti çek, severse zaten kabul eder diyor. Ben kabul etmeyeceğini biliyorum nişanlımın, çünkü ben istemiyorum diye diğer şehri bıraktı, şimdi düğüne yakın böyle bişey dersem kabul etmez. Ama kabul etmezse de annem beni gerçekten sevmediğini düşünecek, oysa benim öyle bi şüphem yok. Ne yapacağım Kızlar akıl verin, annemi dinleyip restmi çekeyim?
Beni sevseydin bırakıp gitmezdin zaten diyorAnnene cek resti bakalim seni seviyor mu ?
Demez olur muyum? Neler neler söyledim konu uzamasın diye olabildiğince kısa tuttum. Bu söylediklerinin hepsini dedim ama sen yanlış düşünüyorsun sevse gelir neden bıraksın diyor. Ben böyle bi rest çekemem dedim o zaman sevgisinden emin değilsin diyor. Dolduruş konusunda haklısın ama öyle çıkmazdayım ki, acaba annem doğrumu söylüyor diye düşünüyorum bazenNasıl ya?
Anne ben eminim beni sevdiğinden sevgi böyle şeylerle ölçülmez hem diyemiyor musun?
Adam senin şehrine gelecek olsaydı ve som anda sen benim şehrime gel seviyorsan gelirsin deseydi iyi mi olacaktı yani?
Az mantıklı ol koskoca kadın olmuşsun böyle boş dolduruşlara gelme.
Elbette, herşeyi belirledik sayılır tabi ev vs henüz Yok ama nerde tutmak istiyoruz onu bile konuştuk.E nişanlınız da size rest çekerse ne olacak?
Seviyorsan gelirsin derse ve siz gitmezsez onu sevmiyor olacaksınız bu mantıkla.
Annenizin dolduruşlarına gelmeyin.
Hayırlısı ne ise o olsun ama madem düğün yakım,belli bir planınız vardır zaten.
Şu saatten sonra değiştirmeyin.
Annenin problemi nisanlin degil o zaman. Senden ayril.ak istemiyor. Tam cevval kv adayi. Hele bide erkek annesi olsaymis ohoo.Beni sevseydin bırakıp gitmezdin zaten diyor
Aynı şehirde olacakmışız aileme yakın olmak icin, onları terkediyorum hissine kapılmış annemAileniz niye sizin evlenince yaşayacağınız yerde yaşayacak ki ?
Baştan kabul etmişsin emin değilsen oyalama insanları bence.Demez olur muyum? Neler neler söyledim konu uzamasın diye olabildiğince kısa tuttum. Bu söylediklerinin hepsini dedim ama sen yanlış düşünüyorsun sevse gelir neden bıraksın diyor. Ben böyle bi rest çekemem dedim o zaman sevgisinden emin değilsin diyor. Dolduruş konusunda haklısın ama öyle çıkmazdayım ki, acaba annem doğrumu söylüyor diye düşünüyorum bazen
Aynen öyle. Bi erkek kardeşim var o başka şehire gideceğim dedi istediğin yere git ayda yılda bi gel ziyaretime diyor ama bana gelince asla biryere gitmemi istemiyor, kv bana kızım deyince bile sinirleniyorAnnenin problemi nisanlin degil o zaman. Senden ayril.ak istemiyor. Tam cevval kv adayi. Hele bide erkek annesi olsaymis ohoo.
Zaten sevdiği icin diğer şehirden vazgeçti onu anlatıyorum o sayılmazmışH hayatcokgarip
Evet seven insan herşeyi yapar ama mantıklı ve makulse..
Ama annenizin talebi bence hiç mantıklı değil. Neden derseniz bir empati yapın bakalım ne düşüneceksiniz.
Emin olmadığım sevgisinden ziyade gerçekten başka bi şehirde yapamazsam annem haklı çıkarsa korkusu. Nişanlım ben senin hep destekçinim asla alışana kadar kaprislerine ses etmem, seni bol bol gezdiririm istediğin zaman memleketine gidersin diyor ama annem onada inanmıyorBaştan kabul etmişsin emin değilsen oyalama insanları bence.
Bi gelcem bi gelmicem diyip iyice bozarsım araları.
Iyi de anne bu cocuk oyuncagi mi diyin. Adama zaten bir kez sehir degistirtmissiniz. Dugune 5 kala yine yeni bir sehri sart koyarsaniz, adam da hakli olarak bu beni bir omur maymun gibi oynatabilecegini dusunuyor demez mi?Demez olur muyum? Neler neler söyledim konu uzamasın diye olabildiğince kısa tuttum. Bu söylediklerinin hepsini dedim ama sen yanlış düşünüyorsun sevse gelir neden bıraksın diyor. Ben böyle bi rest çekemem dedim o zaman sevgisinden emin değilsin diyor. Dolduruş konusunda haklısın ama öyle çıkmazdayım ki, acaba annem doğrumu söylüyor diye düşünüyorum bazen
Aynı şehirde olacakmışız aileme yakın olmak icin, onları terkediyorum hissine kapılmış annem
Haklısınız, ben etkileniyorum sanırım bugüne kadar annemin her dediğini yaptım her sözüne değer verdim görüşme dedikleriyle görüşmedim, ilk kez siz sevmesenizde ben seviyorum dediğim icin kabullenemiyorIyi de anne bu cocuk oyuncagi mi diyin. Adama zaten bir kez sehir degistirtmissiniz. Dugune 5 kala yine yeni bir sehri sart koyarsaniz, adam da hakli olarak bu beni bir omur maymun gibi oynatabilecegini dusunuyor demez mi?
Annenizde kafa 1500. Siz de etkileniyorsaniz pek olgun degilsiniz sanki.
Ne alakası var ama.Beni sevseydin bırakıp gitmezdin zaten diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?