- Konu Sahibi hayatcokgarip
-
Akrabalara genelde annem aktardığı icin konuyu onun açısından bakıyor olaya çoğu. Hasta diye de kimse üstelemiyor. Kendi ailesi zaten dünden karşı oldukları icin onlarla konusunca daha da nefret dolu oluyor nedense. Anlayacağın kimseye anlatamıyorum akrabalardanArayı bir şekilde bulman, aileni ikna etmen gerek. Kırmadan kararlı olduğunu, fikrini kimsenin hiçbir şeyin değiştiremeyeceğini söylemen gerek bir şekilde.
Bu hayat senin. Evlenme gibi bir konuda seni zora sokarak yön vermeye hakları yok. Karar senin. İkna olması gereken sensin ailen değil. Bunu anlamaları ve senin hislerine saygı göstermeleri lazım. En azından 1 uyarırlar 2 uyarırlar ama kararlıysan daha fazla ısrar etmeye hakları yok yani.
Hayat senin sen bilirsin kızım biz uyardık bizden çıktı demeleri lazım.
Bu inat nedir anlayamıyorum.
Valla sana yakın bir akraban olsam annenle konuşurdum. Uyardıktan sonra hala kararlıysan karışmamaları gerektiğini, kararına saygı göstermeleri gerektiğini sadece yanında olmaları gerektiğini söylerdim.
Yok mu böyle anneni karşına alıp konuşacak bir ablan kuzenin falan? Sen anlatamıyorsan yakın birinin anlatması gerek.
Sen artık istedikleri gibi şekil verebilekleri bir hamur falan değilsin.
O ağaç yaş değil artık kuruyalı çok oldu evleniyorsun.
Benim annem yüzünden hayatı kararan insanlar derken? Benim konularımı okumak zorunda değilsiniz hanımefendi, sol üst köşeden çıkın başka zilyon konu var. Sert yorumlarda yapıldı eyvallah ama had bilmek başka şey, size de tavsiye ederim....Bence resti çekin nişanlınız sizden kurtulsun çünkü kaçtır aynı konuyu açıyorsunuz kendi karalarınızı veremiyorsunuz,kedinin fareyle oynadığı gibi sizinle oynayan bi annenin etkisindesiniz,burda hergün sizin anneniz yüzünden hayatı kararan ne kadınlar okuyoruz,rest çekecekmiş,çekin de iyilik yapın bari adama.
Anneniz gibi müdahaleci kadınlar yüzünden hayatı kararan kadınlar,sayfalardır annenizi bize kötülerken herşey iyi güzel de biri kalkıp aktif dinleme yapınca mı hadsiz oluyor,tekrar söylüyorum çekin şu resti de o gariban nişanlıya hayatının iyiliğini yapın.Benim annem yüzünden hayatı kararan insanlar derken? Benim konularımı okumak zorunda değilsiniz hanımefendi, sol üst köşeden çıkın başka zilyon konu var. Sert yorumlarda yapıldı eyvallah ama had bilmek başka şey, size de tavsiye ederim....
Ben annemi neden kötüleyeyim, kaç mesajda yazdım benim iyiliğimi istiyor ama çok aşırı ve uçlarda müdahalede bulunuyor diye. Siz amuda kalkıp okuyorsanız öyle anlamanız normal tabi. Neyse ben sizinle tartışmak icin açmadım konuyu, iyi akşamlarAnneniz gibi müdahaleci kadınlar yüzünden hayatı kararan kadınlar,sayfalardır annenizi bize kötülerken herşey iyi güzel de biri kalkıp aktif dinleme yapınca mı hadsiz oluyor,tekrar söylüyorum çekin şu resti de o gariban nişanlıya hayatının iyiliğini yapın.
Aslında kimsenin konuşmasına ihtiyacın olmamalı. Biraz cesaret etsen konuşan herkesi susturup kendi seçimini kabullendirebilirsin onlara.Akrabalara genelde annem aktardığı icin konuyu onun açısından bakıyor olaya çoğu. Hasta diye de kimse üstelemiyor. Kendi ailesi zaten dünden karşı oldukları icin onlarla konusunca daha da nefret dolu oluyor nedense. Anlayacağın kimseye anlatamıyorum akrabalardan
Teşekkür ederim, zaten evlenince aile atılmıyor aksine büyüyor ama sanırım Aileden ilk evlenecek ben olunca bu kadar zor oluyor kabullenmek bilemiyorumAile candir kandir ama bir yere kadardir benim icin. Sonucta herzaman yaninda olamayacklar...
siz nasil mutlu oluyorsaniz öyle olsun insallah
Ilk olmak herzaman zordur. Ailen de bir ilk yasiyor sende :) tatli dille halledersin insallah. Simdiden hayirlisi olsunTeşekkür ederim, zaten evlenince aile atılmıyor aksine büyüyor ama sanırım Aileden ilk evlenecek ben olunca bu kadar zor oluyor kabullenmek bilemiyorum
Annne uygun bı dille anlatman gerek ben olsam bende kabul etmem yani önceden bikarar alınmış acaba annen nisanlini istemiyormu?İyi akşamlar hanımlar,
yine ben ve yine annemle karşınızdayım. Daha önce de birkaç konu açmıştım annemin nişanlımı mesafeden dolayı istememesiyle ilgili. Bu haftasonu nişanlımla buluşacağız haftalar sonra. Ailelerde biraraya gelecekler. Sorunum yine annem. Bu kezde tutturdu, ben orda yaşamam, beni seviyorsan benim bulunduğum yerde iş bulur orda yaşarız, ya da sen bilirsin diyecekmişim. Zaten seviyorsa vazgeçmez, eger bu teklifini kabul ederse de gözüme girer falan dedi. Sorun şu ki, daha önce biz bambaşka biyerde yaşayacaktık onun orda işi hazır sayılırdı ama ben orada yaşamayı kabul etmediğim icin memleketine döndü. Nişanlanmadan önceden beri belli bizim orda yaşayacağımız. Annem şimdi resti çek, severse zaten kabul eder diyor. Ben kabul etmeyeceğini biliyorum nişanlımın, çünkü ben istemiyorum diye diğer şehri bıraktı, şimdi düğüne yakın böyle bişey dersem kabul etmez. Ama kabul etmezse de annem beni gerçekten sevmediğini düşünecek, oysa benim öyle bi şüphem yok. Ne yapacağım Kızlar akıl verin, annemi dinleyip restmi çekeyim?
Beni sevseydin bırakıp gitmezdin zaten diyor
Bende ikisine de aynı mesafede olmak istiyorum açıkcası. İki tarafta misafir olarak gelsin ama evime karışmasın. Kv çözemedim, şimdilik hiç bişeye karışmadı ama kime müsamaha gösterirsen karışmaya başlar, o yüzdem mesafeyi korumak istiyorum ama aynı mesafeyi anneme koyamıyorum buda adaletsizlik gibi geliyor bana bundan çok rahatsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?