• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seven İnsan Sevdiğini Bazen Bakımsız ve Çirkin Bulur mu?

gayet şık bir şekilde gelmiş görünüşe önem verir ya kendisi.
ve üstüne üstük çok kastım kendimi daha kötü oldu :59: ve aramadı hala :43:

ben senin yerinde olsam hiç üstüne düşmem ararsa konuşursun aramazsa paşa gönlü bilir rahat ol üzme kendini

cnm üzülme bir kere seni bakımsız gördü diye soğuyacaksa bırak soğusun daha iyi, hayatın gerçekleri bambaşka, evlendikten sonra evde ne hallerini görüyoruz birbirimizin, soğuyormuyuz, hayır gayet insanca bişey bu

Benim erkek arkadaşım da ellere çok önem verir. Ellerim çok kurumadığı için nemlendirici kullanmazdım. Ama şuan bulunduğum yerin havası çok kuru, ben de elimde sürekli nemlendiriciyle dolaşıyorum. 6 7 çeşit nemlendiricim var. Hem kendim için hem de erkek arkadaşım başka kızların ellerine bakmasın diye sürekli nemlendirici sürüyorum ki ellerim yumuşak olsun tırnaklarım bakımlı olsun falan filan:8:
Ama seven insan da en ufak bir şeyde soğuk davranmaz bence. Beni makyajsız gördüğü de oldu, pijamalarla çekilmiş uykulu fotoğraflarımı da gördü ama son sistem saç baş yapılmış, makyajlı falan da gördü.. Sadece kilo verdiğimden haberi yokken 15 kilo vermiş bir şekilde karşısına çıkınca bir kaç saat boyunca şapşal aşıklar gibi suratıma baktı o kadar ki bu da çok normaldi..
Bence ara sırada olsa yanına çok fazla süslenmeden doğal halinle git ki hareketlerini inceleme şansın olsun. Seni bakımsızken istemiyorsa soğuk davranıyorsa evlenince uyurkende makyajlı, bakımlı olabilecek misin bir düşün...

Seni doğal halinle beğenmiyorsa eğer yüzünü eğip karşısına çıkma derim ben. Arama o arasın..:19:
Seni doğal halinle beğenip, süslenmiş haline hayran olmalı sadece...:16:

şöyle de düşünüyor olabilir. demek ki beni hiç önemsemiyo benim için özenmiyo bakım yapmıyo diye. şahsen ben böyle düşünüyorum. sevgilimle buluşacağım zaman bin tane kıyafet deniyorum bin kere makyajımı silip tekrar yapıyorum o da öyle anlatıyo bin kere aynaya bakıyorum ya falan diyo yanına gelmeden önce. bu birbirimize karşı özen gösterdiğimizi gösterir. benim sevgilim de paspal paspal yanıma gelse insan biraz özen gösterir ya beni hiç önemsemiyo mu diye düşünürüm tabi onu kırmamak için bunu dile getirmem o ayrı konu. belki sizin sevgilinizde ona özen göstermediğinizi düşünüyodur. bunu çok dert etmemeli bence ilerde evlendiğinize ne olcak peki ? sabah kalkar kalmaz makyaj yapmanızı mı beklicek ? makyajsız bakımsız halinize bakamıcak mı ?

şöyle de düşünüyor olabilir. demek ki beni hiç önemsemiyo benim için özenmiyo bakım yapmıyo diye. şahsen ben böyle düşünüyorum. sevgilimle buluşacağım zaman bin tane kıyafet deniyorum bin kere makyajımı silip tekrar yapıyorum o da öyle anlatıyo bin kere aynaya bakıyorum ya falan diyo yanına gelmeden önce. bu birbirimize karşı özen gösterdiğimizi gösterir. benim sevgilim de paspal paspal yanıma gelse insan biraz özen gösterir ya beni hiç önemsemiyo mu diye düşünürüm tabi onu kırmamak için bunu dile getirmem o ayrı konu. belki sizin sevgilinizde ona özen göstermediğinizi düşünüyodur. bunu çok dert etmemeli bence ilerde evlendiğinize ne olcak peki ? sabah kalkar kalmaz makyaj yapmanızı mı beklicek ? makyajsız bakımsız halinize bakamıcak mı ?

önemsemiyo olur muyum. sorunda o zaten pat diye çıkıp geldi önceden ayarlanmış bişey değil :(

Sizi bilmem ama ben bulurum...erkekte temızlık ve bakım olmazsa olmaz...ama erkekten erkeğe değişir ..ama kim sevmez bakımlı mis kokan bir bayanı kızlar ...

seni doğal halinle beğenmeyecekse başka kapıya gitsin. bunu sana böyle hissettirmesi kötü ama belkide sen bu şekilde yanına gitttin diye psikolajik olarak rahatsız oldugun için, yanlış anlamışssındır belki. emin olmak için bekle ve gör.

önemsemiyo olur muyum. sorunda o zaten pat diye çıkıp geldi önceden ayarlanmış bişey değil :(

İlk mesajında olayı anlatmayıp sonraki mesajlarda yazdığın için insanlar böyle yorum yapıyor. Senin sevgiline önem verdiğin belli zaten ilk defa bakımsız görünce şaşırmasından:97:

2 buçuk yıllık bir ilişki az buz bir zaman da değil. yazılan yorumları okumayarak öyle yorum yazmıştım ama şimdi okudum da garip yani. bunları aşmış olmanız gerek diye düşünüyorum bu zamana kadar. ben olsam arayıp sorunun ne olduğunu öğrenmeye çalışırdım ve kesinlikle bunun senin kuruntun olduğunu düşünüyorum. kesinlikle başka bir sebebi vardır erkek arkadaşının :s üzme kendini bundandır diye olur mu öyle şey sonuçta ciddi bi ilişki yaşıyosanız bu evliliğe doğru gisiyosa ilerde sizi çok böyle görecek o zaman her seferinde böyle kasılacak mısnız sakın böyle düşünmeyin.

2 buçuk yıllık bir ilişki az buz bir zaman da değil. yazılan yorumları okumayarak öyle yorum yazmıştım ama şimdi okudum da garip yani. bunları aşmış olmanız gerek diye düşünüyorum bu zamana kadar. ben olsam arayıp sorunun ne olduğunu öğrenmeye çalışırdım ve kesinlikle bunun senin kuruntun olduğunu düşünüyorum. kesinlikle başka bir sebebi vardır erkek arkadaşının :s üzme kendini bundandır diye olur mu öyle şey sonuçta ciddi bi ilişki yaşıyosanız bu evliliğe doğru gisiyosa ilerde sizi çok böyle görecek o zaman her seferinde böyle kasılacak mısnız sakın böyle düşünmeyin.
görünüşe çok önem veren biri. gayet şık bir şekilde gelmiş. ne bu şıklık dedim. benim kendime saygım var dedi. gelde kuruntu yapma :59: bilmiyorum bana soğuk davrandı gibi geldi. ve üstelik aramadı hala :59:

Allah'tan biz bunu yaşadık benin en berbat halimi gördü hala yanımda kaçmadı benimle :37:
Seni anlıyorum bende onun yanına giderken makyaj ım kıyafetim parfümüm full giderim.Eğer aksi bi durum söz konusu ise kasarım ve ben uzak dururum bence senınkide pskolojik olabilir sen kendini kastıkça uzak durdurkça erkek arkadaşında sana yanaşmaya çekinmiş olabilir.

Allah'tan biz bunu yaşadık benin en berbat halimi gördü hala yanımda kaçmadı benimle :37:
Seni anlıyorum bende onun yanına giderken makyaj ım kıyafetim parfümüm full giderim.Eğer aksi bi durum söz konusu ise kasarım ve ben uzak dururum bence senınkide pskolojik olabilir sen kendini kastıkça uzak durdurkça erkek arkadaşında sana yanaşmaya çekinmiş olabilir.
sorma feci şekilde kastım kendimi yüzüne bakıp konuşamıyorum yürürken arkasından yürümeye dikkat ediyorum falan birde aramadı hala cnm çok sıkkın :59: bu yazdığın iyi geldi ama benden başkalarıda varmış aynı durumu yaşayan :(

temizlik tmm ..mutlaka olmali.. ama beni fiziksel olarak guzel oldugum icin begenecek insan hic begenmesin.. seven insan ruhu gorur yuze bakmaz...ben boyle bilirim..

görünüşe çok önem veren biri. gayet şık bir şekilde gelmiş. ne bu şıklık dedim. benim kendime saygım var dedi. gelde kuruntu yapma :59: bilmiyorum bana soğuk davrandı gibi geldi. ve üstelik aramadı hala :59:

Kendime saygım var ne demek? Ne için dedi yani bunu? Böyle olursan yanımda taşıyamam seni gibi mi? :S :S

bakımsız çirkin bulur mu derken 24 saat makyajla kıyafetle dolaşcak halimiz yok tabi. elbet o makyaj silincek doğallığımız ortaya çıkcak. zaten sizi her halinizle kabul etmeli karşınızdaki insan. bakımsız olduğunuz günlerde bile şöylesin böylesin diye yüze vurmamalı.

normalde ben saçlarımı her zaman düzleştiririm ama sevgilimle tatile gittiğimizde kıvırcık kıvırcık geziyorum valla taramıyorum bile ama bukle bukle oluyo zaten gerek olmuyo:1: o da bana; böyle daha çok yakışıyo diyo. normalde her görüşmemizde makyajımı yaparım ama tatildeyken yüzümü yıkayıp kremimi sürüp geziyorum valla ne makyaj ne bişey...

geçenlerde konuştuk nette ben çıkayım hazırlanıp okula gitcem dedim. daha 45 dk var dedi. e anca hazırlanırım dedim, sen benim tatilde öyle 5dk da hazırlanıp çıktığıma ne bakıyosun, orda çok çirkindim ya saç baş filan dedim. o ise : yoo bence gayet güzeldi, sen saçlarını bence hiç düzleştirme dedi :1: nedense o da öyle seviyo...

dışardan bi göz çirkin bulabilir ama insan sevdikten sonra karşısındaki nasıl olursa olsun dünya güzeli geliyo ona valla, ama bu durum sürekli olmamalı tabi, bi bayan bakımlı olmalı her zaman... e erkekte olsun canım :27:

Back
X