• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seven İnsan Sevdiğini Bazen Bakımsız ve Çirkin Bulur mu?

2,5 yıldır. o 24 ben 23. o her zaman bakımlı ve güzel bulurdu beni. bu sefer ne bileyim soğuk davrandı gibi hissettim.
alla alla 2.5 yıldır berabersiniz. bunları aşmış olmanız lazım. ne yani ilerde evlenseniz sen sabah kalktığında kaçcak mı bu adam evden. size yakın olması , ilgilenmesi lazım bana göre, neden gözlerin şiş ne oldu vs. demesi lazım...

sorma feci şekilde kastım kendimi yüzüne bakıp konuşamıyorum yürürken arkasından yürümeye dikkat ediyorum falan birde aramadı hala cnm çok sıkkın :59: bu yazdığın iyi geldi ama benden başkalarıda varmış aynı durumu yaşayan :(

Üzülme hiç senin düşündüğün gibi bişey yoktur belki oda oturmuş bu kız niçin benden uzak durdu bendemi bişey var diye düşünüyordur.Seni çok iyi anlıyorum bu uzakliği psikolojik olarak biz yaratıyoruz o an bakımsısız ya adamdan ne kadar uzak dursak bize o kadar az dikkat eder diye düşünüyoruz.Sen sıkma canını eminim düşündüğün gibi bişey yoktur senden başkaları yaşadı diye sende yaşayacak halin yok herşey güzel üzülme

ya ınsan saçını beğenmez bu şekıl olmadı der ama yuz çevırmez ötelemez kı..
mankenlık ajansında ya da başka bır jurıde tanışılmadı..ayıp etmış..sizi etkıleyecek kadar bıdı bıdı yapmış bu konuda..ayıp etmış..olmamalı bu tür şeyler..

çok kötü birşey oldu. soğuk davranıyor demiştim bana. çok kızmış sebebi ise bambaşka. dün geldiğinde bankaya gidecektim geldiği için beraber gittik bakımsız ve ruh gibi olduğum için ona bakmıyordum. kafasını bana her döndüğünde başka tarafa bakıyordum ve benim baktığım tarafta erkek bankacı duruyordu. ama bunu o söyleyene kadar farketmemiştim. ben neden sürekli o bankacıya bakmışım her zaman gittiğim banka olduğu için adama tanıdığımı sanıyor ve yanlış şeyler düşünüyor. tanımadığımı tesadüf olduğunu söylüyorum inanmıyor. hep oraya baktın diyor. sürekli bu bankayı kullanmamda kafasındakilere kanıt oluyor. :59: bana olan güveninin bittiğini söylüyor. aşırı soğuk şu anda. çok kötüyüm ben :43: :43: :43:

çok kötü birşey oldu. soğuk davranıyor demiştim bana. çok kızmış sebebi ise bambaşka. dün geldiğinde bankaya gidecektim geldiği için beraber gittik bakımsız ve ruh gibi olduğum için ona bakmıyordum. kafasını bana her döndüğünde başka tarafa bakıyordum ve benim baktığım tarafta erkek bankacı duruyordu. ama bunu o söyleyene kadar farketmemiştim. ben neden sürekli o bankacıya bakmışım her zaman gittiğim banka olduğu için adama tanıdığımı sanıyor ve yanlış şeyler düşünüyor. tanımadığımı tesadüf olduğunu söylüyorum inanmıyor. hep oraya baktın diyor. sürekli bu bankayı kullanmamda kafasındakilere kanıt oluyor. :59: bana olan güveninin bittiğini söylüyor. aşırı soğuk şu anda. çok kötüyüm ben :43: :43: :43:

haydaaaaaa :1::1:meğer adamcağız kıskanmış hakikaten insan bazen çok yanlış anlayabiliyo neyse gönlünü alırsın ben olsam gerçeği söylerim çok kötü ve bakımsız yakaladın diye utandım nereye bakacağımı şaşırdım derim bende beni böyle kötü gördün diye soğuk davranıyosun sandım aşkıııııımmmm deyip sarılırdım boynuna:70::70::70:

haydaaaaaa :1::1:meğer adamcağız kıskanmış hakikaten insan bazen çok yanlış anlayabiliyo neyse gönlünü alırsın ben olsam gerçeği söylerim çok kötü ve bakımsız yakaladın diye utandım nereye bakacağımı şaşırdım derim bende beni böyle kötü gördün diye soğuk davranıyosun sandım aşkıııııımmmm deyip sarılırdım boynuna:70::70::70:

dün o kadar dil döktüm ki yapmadım etmedim diye inanmadı birde üstüne bunu söylersem iyice kıvırıyor durumuna düşmez miyim :59: çok kızgın bana güvenim bitti diyo inanmıyor. :59:

insan bazen kendinde kusur buluyor.kendini bakımsız çirkin bulup beğenmiyor ee haliyle karşısındakinide beğenmemesi doğaldır yani..ben beğenmezsem beğendiğim bi halini sölerim ve öle olmasını isterim..bi şekilde istediğimi yaptırırım yani..ama olur yani bunlar..beğenmemek oğal..

dün o kadar dil döktüm ki yapmadım etmedim diye inanmadı birde üstüne bunu söylersem iyice kıvırıyor durumuna düşmez miyim :59: çok kızgın bana güvenim bitti diyo inanmıyor. :59:

abartmasın canım oda yaa sinirden öle sölüyordur geçer siniri gevşer . gerekiyorsa bu forumdan bahset açtır okut . okuyunca anlar sanırım o orda kıskanclıkdan kudururken sen burda hangi sebeplerden dolayı kıvrandığını Canım sıkma canını Bu erkeklere laf anlatmak deveye hendek atlatmakdan zor oluyor vbazen

ıns bu bankacı bahanesı degıldır canım yoksa ayrılsın gıtsın,ama cıdden kıskanclık varsa forumdakı baslıgı goster ınanır artık

bence bız kızkar,dıs gorunusumuze cok fazla onem verıyoruz yanı dıs gorunumuze onem verdıgımız zamanlarda kendımızı daha ıyı hıssedıyoruz.sanıyoruz kı sevdıgımız kısı bızı guzel gorunce daha cok sevecek :) yanı bende kendımı ıyı hıssetmedıgım zamanlarda sankı o an benı begenmedıgını dusunuyorum ve davranıslarım bıle daha farklı oluyor.ama emınım kı onlar bunların farkında degıller.yanı makyajsız bır halde karsılarına cıktıgımızda onlar bunu fark etmıyorlar bıle.hele kı hazırlıksız yakalanmıssın bence dert etme

ıns bu bankacı bahanesı degıldır canım yoksa ayrılsın gıtsın,ama cıdden kıskanclık varsa forumdakı baslıgı goster ınanır artık

banada bahane gibi geliyor. kaç gün oldu aramız düzelmedi. telefonda bikaç dakika konuşuyoruz o da eskisi gibi değil uzak soğuk uzun süreli sessizlikler.

bankacı bariz bahane..birkere öyle birşey olsa tribini o anda atar yada günün sonunda..hiöbişey sölemeyip aramayıp sonra sordugunda bunu bahane etmiş ve anlattıgınız tarzda biri sizin dış görünüşünüzden soğumuş olabilir evet aslında laf sokarcasına "benim kendime saygım var" demesi herşeyi acıklıyor ama ilişkiniz bundan bitmez bidahakine bakımlı görür o soğuma olayını halleder merak etme sende birdaha o kadar kendini salmış gitme yanına asagıda bekliyoda olsa güzel bir esofman sacını düzelt allık fln sürüp öyle git..benimde erk arkdsm cat kapı gelirdi ama birgün bile beni paspal görmedi

ayrıca bir bankacı olayıyla günlerdir böyle arası limoni gitmez insanın..bahane oldugu ordanda belli ama tabi o bunu kabul etmicektir sizide inandırcaktır

bencede bulunması doğal bi durum. nihayetinde hem erkek hemde bayan sevdiğini bakımsız zamanlardada görecektir. ve onu daha iyi görmek isteyecektir.

bazen gözüne batabilir insanın ama söylemek veya belli etmek çok ayıp bence..

Peki sen onun geleceğinden haberin yokmuydu yani ansızın mı çıkageldi akşamdan falan haber vermemişmiydi?
Yani eğer habersiz geldiyse o haline aldırış bile etmemesi lazım ama geleceğinden haberin vardı da bakımsız çıkmışsan belki de bozulmuştur bana güzel görünmek için bişeyler yapmamış özenmemiş bnm için diye.

yüzü 1 karıştı giderken ne o bakımsız haldeyim gözler şiş o yüzden mi böylesin dedim. ne alakası var dedi. gitti daha sonra :59:

ee neymiş derdi niye soğuk davranıyosun deseydin ya?---

şimdi okudum olayın devamını.gerçekten bu kadar kıskanç bi adam mı sevgilin, yoksa ilk kez mi böyle davranıyor?eğer ilk kezse ben de ayrılmak için fırsat kolluyor diyeceğim. eğer zaten normalde de kıskanç dersen, bi süre sonra barışırsınz merak etme.. yalnız, bu kadar kıskançlık iyi değil:20:

Son düzenleme:
Back
X