- 20 Temmuz 2010
- 1.053
- 382
- 123
Selam kızlar akşam akşam sinirlerim bozuldu. Eşim beni hiç kıskanmıyor. Bundan 6-7 ay önce gece geç saatte eve gidiyorduk. Bizim apartmanın önünde 9-10 tane genç. Kahkahaları konuşmalrı sokağı inletiyordu. Biz apartmana girerken onlar da bizimle beraber içeri girdi. Eşim oğlumu kucağına alıp merdivenlerden çıktı. Ben arkada gençlerin arasında kaldım. Eşim dönüp bakmadı bile arkasına. Apartmanın çocuklarıymış onlar. Ama aralarında kaldım. Ya biri elle taciz etseydi beni. Kocamdan tiksindim resmen. Bi akşam da eltimlere gittik eşim sen git ben gelicem dedi. Gece saat 12. Eltim dur dedi ben seninle geleyim sokağın başına kadar. Aramızda bir sokak var ama gece yani. Bu akşam da eşim oğlumu alıp yan sokakta oturan annesine gitti. Kaynım bizdeydi. 20 yaşında çocuk. Eşim çekti kapıyı gitti. Kardeşini çağırmadı bile. Ben gidiyorum sen de gelmiyor musun diye. Kaynım diğer odada bilgisayarın başına geçti. Kapıyı kapadı. Ben de diğer odada bebeğimi yatırıyorum. O kadar sinirlendim ki gözlerim doldu. eşim beni umursamıyor. Ama yıllar önce sevgilisi bir şort giyip sokağa çıkmış diye gidip kıza bir tokat atmış. Hatta dersanede bir kız varmış ama sevgilisi değilmiş. Hava kararmış kız tek başına eve gitmesin diye onunla beraber otobüse binip eve kadar bırakmış. Sonra tabi kız çok etkilenmiş. Bunlar sevgili olmuş. Biz eşimle görücü usulü evlendik eşim beni çok seviyor. Belki de ben öyle sanıyorum. Seven kıskanmaz mı? 4. Senemize giricez ama en ufak bir kıskançlığına rastlamadım. Sevgisinden şüphe ediyorum artık. Sizce kızlar seven kıskanmaz mı?