• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

seven kıskanmaz mı?

Afrasyab

veni vidi vici :)
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2010
1.053
382
123
Selam kızlar akşam akşam sinirlerim bozuldu. Eşim beni hiç kıskanmıyor. Bundan 6-7 ay önce gece geç saatte eve gidiyorduk. Bizim apartmanın önünde 9-10 tane genç. Kahkahaları konuşmalrı sokağı inletiyordu. Biz apartmana girerken onlar da bizimle beraber içeri girdi. Eşim oğlumu kucağına alıp merdivenlerden çıktı. Ben arkada gençlerin arasında kaldım. Eşim dönüp bakmadı bile arkasına. Apartmanın çocuklarıymış onlar. Ama aralarında kaldım. Ya biri elle taciz etseydi beni. Kocamdan tiksindim resmen. Bi akşam da eltimlere gittik eşim sen git ben gelicem dedi. Gece saat 12. Eltim dur dedi ben seninle geleyim sokağın başına kadar. Aramızda bir sokak var ama gece yani. Bu akşam da eşim oğlumu alıp yan sokakta oturan annesine gitti. Kaynım bizdeydi. 20 yaşında çocuk. Eşim çekti kapıyı gitti. Kardeşini çağırmadı bile. Ben gidiyorum sen de gelmiyor musun diye. Kaynım diğer odada bilgisayarın başına geçti. Kapıyı kapadı. Ben de diğer odada bebeğimi yatırıyorum. O kadar sinirlendim ki gözlerim doldu. eşim beni umursamıyor. Ama yıllar önce sevgilisi bir şort giyip sokağa çıkmış diye gidip kıza bir tokat atmış. Hatta dersanede bir kız varmış ama sevgilisi değilmiş. Hava kararmış kız tek başına eve gitmesin diye onunla beraber otobüse binip eve kadar bırakmış. Sonra tabi kız çok etkilenmiş. Bunlar sevgili olmuş. Biz eşimle görücü usulü evlendik eşim beni çok seviyor. Belki de ben öyle sanıyorum. Seven kıskanmaz mı? 4. Senemize giricez ama en ufak bir kıskançlığına rastlamadım. Sevgisinden şüphe ediyorum artık. Sizce kızlar seven kıskanmaz mı?

Bence esiniz oldukca saglikli bakis acisina sahip.. Apartmanin cocugundan ne diye kiskansin, iki adim yol gitseniz ne olur gece, 20 yasindaki kayindan kiskanmasini beklemek zaten korkunc..

bence eşin çok rahat bir insan bukadar umursamazlıkta olmaz seven adam kıskanır kardeşimmm kıskançlığında sınırı var kıskanç olmamanında o ne öyle gece dışarı bırakmak apartmanın çocukları babasın oğlumuda seni sakınmıyor hoş benm kocam babasının oğlundanda kıskanır ya ne diyim bilemedim eşinle konuşsan bu durumu

Kıskançlık Ben Sevmem de Bu Biraz Fazla Olmuş Eşin Baya Baya Geniş Biri Yapısı Böyle Değil Bence Öyle Olsa Eski Sevgililerini Kıskanmazdı Baksana Şort Giydi Diye Sevgilisini Tokatlamış :30: O Apartmanın Gençleri Tanıyorum Diye Bişiy Yok Yani Kimin Ne Yapacağını Bilemezsin :ssz:

Bence esiniz oldukca saglikli bakis acisina sahip.. Apartmanin cocugundan ne diye kiskansin, iki adim yol gitseniz ne olur gece, 20 yasindaki kayindan kiskanmasini beklemek zaten korkunc..

Değil 24ü 30 yaşıma da gelsem gece 12 de iki sokak yürümem. O saatte dışarı çıkan adamlar pek tekin olmuyor çünkü. Bunun kadınla erkekle alakası yok bence. O saatlerde erkekler bile dikkat etmeliler. Öyle bir toplumda yaşıyoruz ki artık kadınlar kadar erkeklerde tehlike altındalar.

Kaldı ki şortla sokağa çıktı diye sevgilisine vuran bir adam hangi sağlıklı bakış açısıyla karısını, ki karısı da değil mesele ben babam olsa bile baba al arabayla git derim, bırakır ki?

Maalesef olması gerekenlerle olanlar çok farklı. Daha yeni forumda bir kadın eşimin kardeşi resmimi çekiyor dedi, ayrıca insan bu devirde kocasının kardeşine güvenemezken ergen apartman çocuklarına nasıl güvenebilir.

Sağlıklı bakış açısı bence karşılıklı saygıdır, böyle ortamlara karısını göndermek değildir :34:

sana güveniyo bence o şort giyme olayı bundan farklı tabi sende giysen tepki gösterir elbet. apartmanın çocuğunun eşin önden giderken sana bişey yapması zor ihtimal. kaynının da aynı şekilde yani adam bunların hepsinden şüphelenecek biri olsa hayatı sana zindan eder. yani belkide aklında hiç kötü art niyet olmayan saf iyi niyetli biridir. eskiden sevgilisine yaptığı cahillik zamanıdır belki.

bak bugün bana ne oldu. tamda konuna denk geldi.

ben bana karışılmasından bekarkenden bu yana hiç hoşlanmam. 5 buçuk yıldır evliyiz eşimde hiç karışmaz. istediğim yere giderim arkadaşlarımla buluşurum. sürekli değil tabi. kıyafet desem eşimin ailesine göre daha kapalı dikkatli giyinirim o yüzden gözüne batmaz. erkek arkadaşlarımla gayet resmiyimdir. iş yada okuldan olanlarla. ama mesela bir kız arkadaşımla buluşuyorum eve geliyorum başka bi nedenden kavga çıkıyo zamanla bundan şüphe etmeye başladım aslında kıskanç biri eşim. yani kıskançlığı ise şöyle vayyy 6 saattir arkadaşıyla eğleniyo demek bensiz eğlenebiliyo. diye düşünüyo.

neyse yarın eşim oğlumu düğüne götürecek bende sinemaya gitmek için arkadaşımı aradım işi varmış. napalım tek gidicem artık dedim. eşimde tek gidemezsin olmaz dedi. küçük çapta şoktayım:27: nasıl yani dedim. ne alaka.

diyoki yani tek başına sinemamaı izlenirmiş keyif alamasın şu kişiyi al komşunun kızını al yanına. yahu tekte keyif alırım diyorum. hayır alamazsın. arkadaşınla git bi kahve içersin filmi konuşursun diyo. kahvem yine içerim tek başıma kafa dinlerim dedim. hayır gidemezsin diyo. yahu diyorum keyif alamazsın diyosun bende keyif alırım diyorum keyfimin kahyasımısın dedim. ne o öyle bekarmısın dulmusun sen kocan yokmu senin ne işin var tek başına sinemada dedi. ayyyy tiksindim o an resmen.

dedim şimdi senin bu çaban benim keyif alamayacak olmamdanmı kıskandığındanmı. ne kıskancam ya ben kıskanç değilim ne yaparsan yap diyo. tabi ben olayın üstüne gittim. dedim 5 yıl sonra içinden öküz çıktı :))) hayırdır. sen bana hani güveniyodun. sana güveniyorumda ortam kötü.

bi erkek kv si ile bukadarda benzemezki anemin lafı bu :))).

neymiş sinema karanıkmış kalabalıkmış. yahu dedim belki var 100 kişi kim ne apacak bana yok dedi. sonra tamam git dedi. ama yarın gitmiycem arada beni arıycak düğünden vicdan yapçam ona. ayyy çok gıcık bi duygu kıskanıldığım için bi haz duyuyorum. kısıtlandığım için gıcık oluyorum. bendede sorun var kesinnnnnnnnnnn:27::27::27:

he bide en son geçen hafta hamama gittim bana görücü çıktı 2 yaşında çocuğum var diyince şok oldular bende baya özgüven patlaması oldu. eşime dedim sen daha orama burama bahane bul bi kadını hamamda beğeniyolarsa en doğal haliyle gelin olarak görüyolarsa otuza merdiven dayadım beni 23 sandılar demekki bende bi kusur yokmuş hıhhhhhh dedim:))))))))))) bununda baya etkisi oldu.

Son düzenleme:
sana güveniyo bence o şort giyme olayı bundan farklı tabi sende giysen tepki gösterir elbet. apartmanın çocuğunun eşin önden giderken sana bişey yapması zor ihtimal. kaynının da aynı şekilde yani adam bunların hepsinden şüphelenecek biri olsa hayatı sana zindan eder. yani belkide aklında hiç kötü art niyet olmayan saf iyi niyetli biridir. eskiden sevgilisine yaptığı cahillik zamanıdır belki.

ben bana karışılmasından bekarkenden bu yana hiç hoşlanmam. 5 buçuk yıldır evliyiz eşimde hiç karışmaz. istediğim yere giderim arkadaşlarımla buluşurum. sürekli değil tabi. kıyafet desem eşimin ailesine göre daha kapalı dikkatli giyinirim o yüzden gözüne batmaz. erkek arkadaşlarımla gayet resmiyimdir. iş yada okuldan olanlarla. ama mesela bir kız arkadaşımla buluşuyorum eve geliyorum başka bi nedenden kavga çıkıyo zamanla bundan şüphe etmeye başladım aslında kıskanç biri eşim. yani kıskançlığı ise şöyle vayyy 6 saattir arkadaşıyla eğleniyo demek bensiz eğlenebiliyo. diye düşünüyo.

neyse yarın eşim oğlumu düğüne götürecek bende sinemaya gitmek için arkadaşımı aradım işi varmış. napalım tek gidicem artık dedim. eşimde tek gidemezsin olmaz dedi. küçük çapta şoktayım:27: nasıl yani dedim. ne alaka.

diyoki yani tek başına sinemamaı izlenirmiş keyif alamasın şu kişiyi al komşunun kızını al yanına. yahu tekte keyif alırım diyorum. hayır alamazsın. arkadaşınla git bi kahve içersin filmi konuşursun diyo. kahvem yine içerim tek başıma kafa dinlerim dedim. hayır gidemezsin diyo. yahu diyorum keyif alamazsın diyosun bende keyif alırım diyorum keyfimin kahyasımısın dedim. ne o öyle bekarmısın dulmusun sen kocan yokmu senin ne işin var tek başına sinemada dedi. ayyyy tiksindim o an resmen.

dedim şimdi senin bu çaban benim keyif alamayacak olmamdanmı kıskandığındanmı. ne kıskancam ya ben kıskanç değilim ne yaparsan yap diyo. tabi ben olayın üstüne gittim. dedim 5 yıl sonra içinden öküz çıktı :))) hayırdır. sen bana hani güveniyodun. sana güveniyorumda ortam kötü.

neymiş sinema karanıkmış kalabalıkmış. yahu dedim belki var 100 kişi kim ne apacak bana yok dedi. sonra tamam git dedi. ama yarın gitmiycem arada beni arıycak düğünden vicdan yapçam ona. ayyy çok gıcık bi duygu kıskanıldığım için bi haz duyuyorum. kısıtlandığım için gıcık oluyorum. bendede sorun var kesinnnnnnnnnnn:27::27::27:

he bide en son geçen hafta hamama gittim bana görücü çıktı 2 yaşında çocuğum var diyince şok oldular bende baya özgüven patlaması oldu. eşime dedim sen daha orama burama bahane bul bi kadını hamamda beğeniyolarsa en doğal haliyle gelin olarak görüyolarsa otuza merdiven dayadım beni 23 sandılar demekki bende bi kusur yokmuş hıhhhhhh dedim:))))))))))) bununda baya etkisi oldu.
Hamam kısmına bayıldım :))

sevgilisi şort giydi diye onu tokatladıysa ayılık da varmış kocanda,boşver böyle olduğu daha iyi
birşeyleri zorlama olmuyorsa olmuyordur,sende onu takma kıskanma keyfine bak

Selam kızlar akşam akşam sinirlerim bozuldu. Eşim beni hiç kıskanmıyor. Bundan 6-7 ay önce gece geç saatte eve gidiyorduk. Bizim apartmanın önünde 9-10 tane genç. Kahkahaları konuşmalrı sokağı inletiyordu. Biz apartmana girerken onlar da bizimle beraber içeri girdi. Eşim oğlumu kucağına alıp merdivenlerden çıktı. Ben arkada gençlerin arasında kaldım. Eşim dönüp bakmadı bile arkasına. Apartmanın çocuklarıymış onlar. Ama aralarında kaldım. Ya biri elle taciz etseydi beni. Kocamdan tiksindim resmen. Bi akşam da eltimlere gittik eşim sen git ben gelicem dedi. Gece saat 12. Eltim dur dedi ben seninle geleyim sokağın başına kadar. Aramızda bir sokak var ama gece yani. Bu akşam da eşim oğlumu alıp yan sokakta oturan annesine gitti. Kaynım bizdeydi. 20 yaşında çocuk. Eşim çekti kapıyı gitti. Kardeşini çağırmadı bile. Ben gidiyorum sen de gelmiyor musun diye. Kaynım diğer odada bilgisayarın başına geçti. Kapıyı kapadı. Ben de diğer odada bebeğimi yatırıyorum. O kadar sinirlendim ki gözlerim doldu. eşim beni umursamıyor. Ama yıllar önce sevgilisi bir şort giyip sokağa çıkmış diye gidip kıza bir tokat atmış. Hatta dersanede bir kız varmış ama sevgilisi değilmiş. Hava kararmış kız tek başına eve gitmesin diye onunla beraber otobüse binip eve kadar bırakmış. Sonra tabi kız çok etkilenmiş. Bunlar sevgili olmuş. Biz eşimle görücü usulü evlendik eşim beni çok seviyor. Belki de ben öyle sanıyorum. Seven kıskanmaz mı? 4. Senemize giricez ama en ufak bir kıskançlığına rastlamadım. Sevgisinden şüphe ediyorum artık. Sizce kızlar seven kıskanmaz mı?

Öncelikle kıskanmak ve sevmek zıt kutuplar. Seven güvenir niye kıskansın ki ?

O kocaları kıskanç olan, herşeyleri kısıtlanan kadınların kendilerini avutma yolu. Yoksa kendilerine reva görülen bu eziyeti nasıl kabul edecekler. Seven kıskanır deyip kendilerince mutlu oluyor.

Ancak daha önemli bir konu var oda eşin ne kadar sağlıklı bir düşünce yapısına sahipse, sizde o kadar sağlıksız düşünüyorsunuz.

Eğer eşin seni kaynından kıskansa senin ortalığı yıkman gerekirdi ahlaksız mıyız diye. Ama sen 20 yaşındaki gencecik, eşinin kardeşi olan çocuğa nasıl bir anlam yüklüyorsun ki, eşinin seni ondan kıskanmasını bekliyorsun.

Apartmanın gençleri diyorsun, haliyle o gençler seni ve eşini tanıyorlar. Ve ne demek elle taciz etseydi.

Sen iyi misin ? Bu fanteziler gerçekten çirkin.

Son düzenleme:

apartmanın çocukları olduğunu bilmiyorduk çünkü yeni taşınmıştık. çocuklardan biri zile bastı anne benim deyince anladım ki eşim bunu duymamıştır bile. kıskanmak dediğim biraz sakınsın istiyorum yoksa kaynım hakkında elbette böyle bişey düşünmesi beni de rahatsız eder. dün gece sordum kardeşini niye çağırmadın giderken diye internette işi varmış dedi. teklif etmiş aslında.

bence eşin çok rahat bir insan bukadar umursamazlıkta olmaz seven adam kıskanır kardeşimmm kıskançlığında sınırı var kıskanç olmamanında o ne öyle gece dışarı bırakmak apartmanın çocukları babasın oğlumuda seni sakınmıyor hoş benm kocam babasının oğlundanda kıskanır ya ne diyim bilemedim eşinle konuşsan bu durumu

konuştum da ne saçmalıyorsun dedi bana. benim bir görümcem var. 40 yaşında. öyle alımlı güzel falan da değil. eşi düğünlerde bile garson geçerken elini omuzuna koyuyor ki garson ona çarpmasın.

Kıskançlık Ben Sevmem de Bu Biraz Fazla Olmuş Eşin Baya Baya Geniş Biri Yapısı Böyle Değil Bence Öyle Olsa Eski Sevgililerini Kıskanmazdı Baksana Şort Giydi Diye Sevgilisini Tokatlamış :30: O Apartmanın Gençleri Tanıyorum Diye Bişiy Yok Yani Kimin Ne Yapacağını Bilemezsin :ssz:

apartmanın gençleri olduğunu bilmiyorduk. içlerinden biri tam ben kapıdayken zile bastı anne benim aç kapıyı diye. sinir olduğum şey de bu. sevgilini kıskanıyorsun da eşini niye umursamıyorsun. sevdiğini biliyorum beni. her zaman güzel sözler söyler. hediyeler alır. daha geçenlerde çok güzel pahallı bir saat almıştı kendi saati olmadığı halde. ama sevgililerine hiç para harcamamış. çok çok diyor 2-3 tl lik gümüş almışımdır. her zaman öper sarılır. sevgisinden şüphem yok ama niye sakınmıyor beni anlamıyorum.

ben de kaynımla aynı evde kaldım bekar o benim de kardeşim eşim bana güveniyor kardeşine de güveniyor allaha sükür neyi kıskansın

apartmanda 3 adım önünüzde apartmanın gençleri size ne yapacak allahaskına..

gece12de eve tek gitmende haklısın ama bana abartıyorsun gibi geldi kıskanılacak durum yok ki ortada canım sende şort giy cık belki bi tokat yer mutlu olursun dicem ama bana kızacaksın şimdi de ..
bence bunları takma adam sana güveniyor ne güzel işte dertsiz basa dert arama.

benden bana karışılmasından pek hoşlanmam ama ne bilim arada bişeyler çıtlatsın bana. iyi niyetlidir eşim. herkesi kendi gibi biliyor. parmağında yüzük yok diye işyerinde bekar sanmışlar. kızın biri asılacak olmuş. yemek esnasında çocuğun hasta olduğundan falan bahsetmiş ki kız anlasın diye. kız şaşırmış ve bi daha eşimle konuşmamış. güvenirim ona acaba o da bana güvendiğinden mi böyle yapıyor. ama gecenin 12 sinde tek göndermek neyin nesi. bir arkadaşım gündüz vakti apartmana girerken bir genç peşinden içeri girmiş. bir isim sormuş burda oturuyor mu diye. arkadaşım tanımıyorum demeye kalkmadan çocuk kızı tutup öpmeye başlamış kız çığlığı atınca çocuk kaçmış. neler oluyor neler duyuyoruz bu zamanda.

sevgilisi şort giydi diye onu tokatladıysa ayılık da varmış kocanda,boşver böyle olduğu daha iyi
birşeyleri zorlama olmuyorsa olmuyordur,sende onu takma kıskanma keyfine bak

öyle kaba saba biri değildir aslında. 4. senemize giricez daha elini kaldırmamış bana. insan üzülüyor ister istemez. ben neyim onun için diyorsun insan sevdiğini gözünden sakınmaz mı? en azından eve kadar gelir benimle ki arada bir sokak var. sonra geri gider.

Öncelikle kıskanmak ve sevmek zıt kutuplar. Seven güvenir niye kıskansın ki ?

O kocaları kıskanç olan, herşeyleri kısıtlanan kadınların kendilerini avutma yolu. Yoksa kendilerine reva görülen bu eziyeti nasıl kabul edecekler. Seven kıskanır deyip kendilerince mutlu oluyor.

Ancak daha önemli bir konu var oda eşin ne kadar sağlıklı bir düşünce yapısına sahipse, sizde o kadar sağlıksız düşünüyorsunuz.

Eğer eşin seni kaynından kıskansa senin ortalığı yıkman gerekirdi ahlaksız mıyız diye. Ama sen 20 yaşındaki gencecik, eşinin kardeşi olan çocuğa nasıl bir anlam yüklüyorsun ki, eşinin seni ondan kıskanmasını bekliyorsun.

Apartmanın gençleri diyorsun, haliyle o gençler seni ve eşini tanıyorlar. Ve ne demek elle taciz etseydi.

Sen iyi misin ? Bu fanteziler gerçekten çirkin.

kaynım ama kapıyı kapatıp internete giriyor gece saat 11 ne bilicem içeride hangi sitelere bakıyor. apartman olayına gelince 10 kişinin arasında kaldım. apartmanın çocukları olduklarını bilmiyorduk köşede gülüp konuşuyorlardı. tam biz apartmana girecekken hepsi birden içeri girdi. eşim çoktan oğlumu alıp merdivenleri çıkıyordu. ben şahsen erkek olsaydım gece yarısı eşimle beraber sokakta yürür ona sen git ben gelicem demezdim. kim olursa olsun eşimi evde bir erkekle yalnız bırakmazdım. neler duyuyoruz bu zamanda Allah korusun.

ben de kaynımla aynı evde kaldım bekar o benim de kardeşim eşim bana güveniyor kardeşine de güveniyor allaha sükür neyi kıskansın

apartmanda 3 adım önünüzde apartmanın gençleri size ne yapacak allahaskına..

gece12de eve tek gitmende haklısın ama bana abartıyorsun gibi geldi kıskanılacak durum yok ki ortada canım sende şort giy cık belki bi tokat yer mutlu olursun dicem ama bana kızacaksın şimdi de ..
bence bunları takma adam sana güveniyor ne güzel işte dertsiz basa dert arama.

:1: tokat yesem iyi olucak. haklısın belki de. ben de kayınlarımla 3 sene yaşadım aynı evde kardeşim gibiler. ama gece saat 11 kapıyı kapatıp internete girmesi. kapı açıktı zaten eşim gittikten 5 dakka sonra kapıyı kapattı. evde kimse yok. hoş bişey değil. kıskansın dediğim biraz sakınsın istiyorum. derdim kaynım değil. gece eve bıraksın sonra gitsin işini halletsin. dediğini yapıcam ama takmıycam artık. zorla olucak şey değil.

kıskançlık sevgi göstergesi değildir bence önce onu söyliyim.
eşinizin kıskanç olmaması değil bence sizin sorununuz.sorun düşüncesizlik daha çok.tabiki apartmanın gençlerinden kıskanmicak sizi ama birlikte çıkmanızı bekleyebilirdi merdivenlerden.yada eltinizden dönüşte bekle birlikte çıkalım diyebilirdi.(gece 12 de sizde gidersiniz 1 sokak ne olucak ama ne gerek var yani)

yıllarca kıskanmak sevgi ölçütü diye gösterildi
o yüzden böyle hissediyor olabilirsiniz
eşinizin kendi kardeşinden kıskanmasını beklemek biraz ters bence
ama gece 12 de sokakta yalnız bırakmak önden sizi beklemeden apartmana girmek bunlar düşüncesizlik kabalık bence
ayrıca kıskandığında çok sıkılacağınızdan eminim
ben erkeklerle çalışıyorum tek bir kız bile yok üstelik sahaya da çıkıyorum ve yüzlerce erkeğin arasında kalıp itiş kalkış yaptığım hatta kalabalıktan kurtulmak için dirseğimle vurup devirdiğim adamlarda oluyor
eşim yorum bile yapmıyo ben napim kıskanmıyo sevmiyo mu diiim

Ben anlamadım ki; eşiniz size de kapı önünde şort giydin ya da elin gençlerinin arasında kalsın diye tokat atsın filan mı istiyorsunuz?

Back
X