• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

seven mi olmak güzel sevilen mi

guzyeli42

Guru
Kayıtlı Üye
21 Mart 2013
524
179
333
sevene mi şans verilmeli sevdigine mi biz arkadaşla zıt düştük bu konu da bakalım sizden nasıl cevaplar gelecek

Seveni sevmeyince suçlu hissederim
Sevdiğim sevmezse acı çekerim
O yüzden sevmek ve sevilmek birlikte güzel bence

ikiside olmalı bence tek olarak düşünemiyorum

Son düzenleme:
Sevmediginin kusurlarina katlanmak cok zor oluyor.. Sevip de sevdigin kadar sevilmeyince de aci cekiyorsun.

Ikisi bi arada olacak.. En guzeli..

Illa birini secmem gerekse sevilen olmak isterdim sanirim.

sevene mi şans verilmeli sevdigine mi biz arkadaşla zıt düştük bu konu da bakalım sizden nasıl cevaplar gelecek

Sevene karşı boşsan gerek yok karşındakini kandırmaya.
Sevdiğin seni sevmiyorsa da bir an önce unutmak gerek,
boş hayaller peşinde koşmamak gerek...

Ayrıca seven seni el üstünde tutar,
Sevdiğin için ise her şeyi yapmayı göze alırsın.
Hatta bazen kendinden vazgeçersin.

Ama sevmek ve sevilmek karşılıklı olduğunda dünyanın merkezi ikiniz olursunuz...

Sevmediginin kusurlarina katlanmak cok zor oluyor.. Sevip de sevdigin kadar sevilmeyince de aci cekiyorsun.

Ikisi bi arada olacak.. En guzeli..

Illa birini secmem gerekse sevilen olmak isterdim sanirim.

haklısın sevilen olmak en güzeli en azından istedigin zaman bırakabilecek gücün var

Fuzuliye Sormuşlar ;

Sevmek Mi Daha Güzeldir, Sevilmek Mi ?

Sevmek Demiş...Çünkü, Sevildiğinden Hiçbir Zaman Emin Olamazsın :34:

Tek taraflı olursa bunlar acı verir sen sever sevilmezsen acı çekersin sevilir sevmezsen çektirirsin öyle düşün..

Sevilmek daha güzel geliyor bana.
Karşılık beklemeden seven erkekler var.
Zaten gerçekten seviyorsa, onun sevgisi sana da bulaşır.
Ben öyle düşünüyorum yani. :ssz:

Ben ne sadece seven taraf olmak isterim ne de sadece sevilen taraf. Tek taraflı yürütmek zor, yıpratıcı. İkisini aynı kişide bulmak da (hem sevip hem sevilmek) mucize.

Ama illaki seç denirse, seven taraf olmak tercihim olurdu sanırım. Çünkü seven taraf rol yapmayan taraftır, belirli koşullarda mutlu olan taraftır.

Kimse seçim yapmak zorunda kalmadan mucizesine kavuşur inşallah. :42:

Back
X