- Konu Sahibi kabardinka85
Ah elbette kalmaz hem de sadece öbür dünyada değil bizzat bu dünyada tutar. Benim teyzemin üniversitedeyken uzunca yıllar süren bir ilişkisi varmış tee bundan 30 sene filan önce teyzem hemşire olduğu için hem çalışıp hem okuyormuş sevgilisine maddi manevi anlamda yardım da ediyormuş her daim yanındaymış birlikte evlenme hayalleri filan kuruyorlar hatta teyzem annemleri filan erkek arkadaşıyla tanıştırmış bile. Ama bu çocuğunaile çok cahilmiş o zamanlar biz çalışan gelin istemeyiz diye teyzemi istememişler ve o adam da teyzemi terk etmiş. teyzem ondan sonra bir daha kimseyi sevemedi evlenmedi de. Hayatı boyunca psikiyatri ilaçları kullanıyor ve kullanacak ama sonra noldu biliyo musun. benim bir başka teyzem Diyarbakır dvlet hastanesinde hemşire bu olaylar yaşandıktan 4-5 sene sonra oraya gece acile bir çocuk hasta gelmiş ve babası diğer teyzemin eski erkek arkadaşıymış tabi teyzem hemen tanımış adamı adam geri geri park ederken kendi 5 yaşındaki kızını ezmiş ve kız o gece vefat etmiş. Ahh işte nerden çıkcağı hiç belli olmuyor Allah kimseyi bu durumlara düşürtmesin tabi.