İnşallah canımBuna pek takılma bu yaşlarda dalgasına dahi sevgili olan çok..
Biraz yaşın ilerlesin oturaklı insanlarla tanıştığın zaman uzun süreli ilişkilerinde olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımBuna pek takılma bu yaşlarda dalgasına dahi sevgili olan çok..
Biraz yaşın ilerlesin oturaklı insanlarla tanıştığın zaman uzun süreli ilişkilerinde olur.
var olmaz mı ama ah tuttu sevilmeye hakkım yokmu bu sözler için erken dahaÇok şükür derslerim iyi ama benimde sevmeye sevilmeye hakkım yokmu
napıcamEvet, tutar !!
Öyle yapıyım ona yaşattıklarımı yaşıyorum ama bitmiyoraslında ahı tutuyor ki tutmus da senın, ama sen helallık ıstemıssın o artık vermem dıyorsa yuh yani.
yapacagını yapmışsın sen sonucta ah etmısse döner onu bulur dıyecem aslında ama sen haksızsın baya ahını almışsın, bılmıyorum gorusmeyı kessen artık ıyı olur.
Hayırlısını istiyorum bendevar olmaz mı ama ah tuttu sevilmeye hakkım yokmu bu sözler için erken daha
mutluluğu sporda resimde müzikte arkadaşlarında aramak karşı cinsle olan ilişkileride kendini yormadan zamana bırakmak daha iyi özenme arkadaşlarına zaten olacağı var ise olur
Evet ya .. bende bunu cozemedim.. ki ilk erkek arkadasim sutten cikmis ak kasik'ta degildi.. beni darp ettigini bilirim.. o zamanlar 18 yasindaydim anlamamistim, ama beni almisti yerlerde suruklemisti, ayagiyla karnima, bacaklarima tekmeler filan atmisti ve bu sacmalik on dakka surmustu, hemde guluyordu, kahkaha atiyordu, bende salak kafam sakasina yapiyor zannetmistim, megerse gercekmis, gercektende darp etmis beni, ki onunla sevgiliyken bacagima vurdugunu ve bir hafta morardigini bilirim, tokadinida yedim.. bence onun ahi bitmistir.. cunku benimde ahim tutmustu ona karsi.. bitmis gitmis yani.. ama psikolojimi bozmustu, onun yuzunden bi donem panik atak yasadim.. bana derdi hep benim sorunlarim var vs, gelecektede bu sinirim basima bela olacak derdi.. manyakmisim ya resmen siddet gormusum inanmiyorum bak neler neler geldi aklima simdi.. o donemler farkinda bile degildim.. olgunlastikca fark ettim olayin boyutunu.. sonrasinda ne farkettim biliyormusun megerse bu s..z aramizdaki olaylari arkadaslarina anlatmis, bunuda yillar sonra tesadufen algiladim.. veeee baska biriyle evlendim bu sefer oda anakuzusu cikti, psikolojik siddet, fiziksel siddet vs bosandim.. gecmisimi coktan attim kenara.. ama bende psikolojik olarak iz birakti cogu sey.. ama sukurler olsunki hic bir zaman hafiften depresyona girmis olsamda kalici degildi.. irademi kullanip bu psikolojilerimi yendim..Umarım ahı kalmamıştır canım mutlu ol ama benim anlamadığım insanlar neler yapıp mutlu oluyo biz niye olamıyoruz kimseye güvenemiyorum korkuyorum artık
Kuzum ya kıyamam neler yaşamışsın bence bitmiştir artık onun yaptıklarına bak bundan sonra geçmişini takma kafana hep önüne bak bende biran önce kurtarıcam kendimi tekrar helallik isterim vermezse tamamen hayatımdan çıkarıp temiz bir sayfa açıcam sanki o hiç yokmuş gibi devam edicem mutlu olucam artık hakediyorum bunu iki senedir yalnızım son sevgilimde terketti üstelik o bizi beraber görüp ağlayarak beni aradıktan bir hafta sonraEvet ya .. bende bunu cozemedim.. ki ilk erkek arkadasim sutten cikmis ak kasik'ta degildi.. beni darp ettigini bilirim.. o zamanlar 18 yasindaydim anlamamistim, ama beni almisti yerlerde suruklemisti, ayagiyla karnima, bacaklarima tekmeler filan atmisti ve bu sacmalik on dakka surmustu, hemde guluyordu, kahkaha atiyordu, bende salak kafam sakasina yapiyor zannetmistim, megerse gercekmis, gercektende darp etmis beni, ki onunla sevgiliyken bacagima vurdugunu ve bir hafta morardigini bilirim, tokadinida yedim.. bence onun ahi bitmistir.. cunku benimde ahim tutmustu ona karsi.. bitmis gitmis yani.. ama psikolojimi bozmustu, onun yuzunden bi donem panik atak yasadim.. bana derdi hep benim sorunlarim var vs, gelecektede bu sinirim basima bela olacak derdi.. manyakmisim ya resmen siddet gormusum inanmiyorum bak neler neler geldi aklima simdi.. o donemler farkinda bile degildim.. olgunlastikca fark ettim olayin boyutunu.. sonrasinda ne farkettim biliyormusun megerse bu s..z aramizdaki olaylari arkadaslarina anlatmis, bunuda yillar sonra tesadufen algiladim.. veeee baska biriyle evlendim bu sefer oda anakuzusu cikti, psikolojik siddet, fiziksel siddet vs bosandim.. gecmisimi coktan attim kenara.. ama bende psikolojik olarak iz birakti cogu sey.. ama sukurler olsunki hic bir zaman hafiften depresyona girmis olsamda kalici degildi.. irademi kullanip bu psikolojilerimi yendim..
arkadaşlarımın hepsinin sevgilisi varken ben yalnızım mutsuzumDaha yaş 19.
Hangi ara bir çok ilişki yaşadınız da mutlu olamayıp acaba ümit verdiğim kişiden aldıgım ah dan dolayı mı diye soruyorsunuz..
Daha yaşınız küçük kafa dengi birisi çıkmamıştır, ne acele ediyorsun ne dertlendin
Demekki senin istediğin gibi birisi yok şuanda.Tüm
arkadaşlarımın hepsinin sevgilisi varken ben yalnızım mutsuzum
Bekliyorum sadeceDemekki senin istediğin gibi birisi yok şuanda.
Herkesin var benim niye yok diye vahlanmanın manası yok. bugün olmaz seneye olur. olacak diye zorlayınca böyle oluyor işte.
napıcam
Öylemi dersin bilemedim İnşallah öyledirBen inanmıyorum eden bulura. Daha 19 yaşındasın bu yaştaki ilişkiler genelde boş olur zaten.
Çok sağol canım çok haklısın onu üzmek istemediğim için attığı mesajlra cevap vermem bile umutlandırıyordu onu yapıcak bişey kalmadı hayatımdan çıkarsam iyi olucakEn yakın zamanda görüşmeyi net bir şekilde bitirmelisin, çünkü bi saatten sonra artık sen umut vermek istemesende, ona bir bakman umut veriyormuş gibi olur, umutlanır da umutlanır, ve sen bunun sonunu getiremezsin!! Dikkat et kendine, ve Allah'a çok çok dua et! Başka verebileceğim bir tavsiyem yok şu an![]()
Çok sağol canım çok haklısın onu üzmek istemediğim için attığı mesajlra cevap vermem bile umutlandırıyordu onu yapıcak bişey kalmadı hayatımdan çıkarsam iyi olucak
Çok sağol canım çok haklısın onu üzmek istemediğim için attığı mesajlra cevap vermem bile umutlandırıyordu onu yapıcak bişey kalmadı hayatımdan çıkarsam iyi olucak
Yok tatlım ya üzülmem kaç senedir ona karşı bişey hissedemiyorum bu saatten sonrada olmazEğer ki üzüleceksen, adım at artık, ama "Yok ben üzülmem?" dersen de, bu işe noktayı kesin olarak koy. Çünkü "ah" acısı gerçekten çok kötü birşey![]()