Sevenler kulübü

kaderim_48

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2008
1.286
3
116
63
Muğla
Önce açıldımı bilmiyorum ..
Her şeye rağmen çok seviyorum,hala beraberim ve bir ömür de beraber olacağımızı inanıyorum diyenler haydi buraya...:asigim::asigim::asigim:

Ben ben ben ben.............

Şikayet ettiğim tarafları yok değil var, ama herşeye rağmen seviyorum tontişimi....

bende varımmm kızlar bende çoook seviyorum oda beni çoook seviyorum canım kocacım seni çok seviyorum herşeyimsin iyiki benimsinn

kızlarrr bende varım.. canım sevgilimi çok seviyorum,her ne kadar sorunlu olsak da şu son günlerde.

Eskiden bir yerdeki çanak çömlek tıkırdar derlerdi küçük anlaşmazlıkların adını..Şimdi küçük anlaşmazlıklar ne yazık ki evlilikleri yıkıveriyor..Evlilik denen kurumu ayakta tutabilmek için bence sabırlı olmak gerekiyor..Allah hepimize sabır versin..Bu konuda kadınlara büyük görev düşüyor..Sonra pişman olacağımız şeylerin başımıza gelmemesi adına..Ya sabır..klava:klava:klava:

selamkızlar ben 5 seneyı bıtırdım evlılık muessesınde cok şukur cok mutluyuım eşimı çokkkkkkk sevıyoruummmm:asigim::asigim::asigim::asigim: oda benı çok sevıyo bırbırımızsız bır dakıka bıle gecıremıyoruz alla bızım gıbı herkesı mutlu etsın cunku mutluluk huzur ve saglık olduktan sonra asılamayacak engel yok kocışim senı çok sevıyorumm

Ben de 28 yıldır kocamı sırtımda taşıyorum. İnşallah iyi de kötü de 28 yıl daha beraber geçiririz..

bende varım..bende seviyorum
çok çok çok çok çok:))

aaa güzel bir konu

28 yıldır evli birinin "hala seviyorum" demesi, evliliğe karşı olumsuz düşüncelerden uzaklaşmamı sağladı doğrusu, teşekkürler

o 28 yılları bende görmek istiyorum,cancağızımın yanında opuyorumnanaktan

Törpülenmesi gereken bir cok yönün olmasina ragmen,
o can alici bakislarinda kaybolmak istercesine,
SENI COK SEVIYORUM!

çok çok çok çok çokkkk aşığımmm ona :asigim: şu an 2. rüyasını görüyodur kaydirigubbakcemile3 inşallah beni görüyodur bitaneciğim opuyorumnanaktan

Törpülenmesi gereken bir cok yönün olmasina ragmen,
o can alici bakislarinda kaybolmak istercesine,
SENI COK SEVIYORUM!

helal olsunn güzeldialkisalkisalkis

bende 2 yıldır yüreğimi verdiğim ciğerpareme sesleniyorum şu yalan dünyada sen bana gelmişsin ben daha ne isterimki yoluna gülüşüne can feda olsun ne savaşlar verdimde uğruna gene vazgeçmedim...ikimizde bi yola başkoyduk ne canlar yakarımda senden vazgeçmemŞeniz...seviyorrumm uleeeeeennnn

ben de çooooooo...kk seviyorummopuyorumnanaktan
her anım onunla geçsin istiyorum:asigim:
3 yılı bitirdik birlikte hala telefon her çaldığında her mesaj gelişinde kalbim hızlı atmaya başlıyor buluşcağımız zaman sanki ilk kez görüşcekmişiz gibi heyecanlanıyorum:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…