- 11 Aralık 2018
- 42.507
- 264.102
- 598
Konu nerde güzelimyeterli![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu nerde güzelimyeterli![]()
Konuyu sildiğiniz için ban alacaksınız ve silinen konunuz geri gelecek haberiniz olsunyeterli![]()
:) şimdi sana aslında hiç sandığın gibi biri olmadığını anlatıcaz ama içten içe sen inkar boyutuna geçip o öyle biri değil diyeceksin
ilerde ne kadar yanıldığını anlarsın zaten yaşlar çok küçük o şuan deli fişek , birine bu kadar bağlanmak istemenide anlıyorum o yaşlarda biraz hayalperest oluyor insan
sen bilirsin ,istersen yaşa gör istersen kulak verhayat senin
ya saçma sapan yargılamalar aldım o yüzdenKonuyu sildiğiniz için ban alacaksınız ve silinen konunuz geri gelecek haberiniz olsun
Adam yedekte tutuyor, yaşın küçük erkekleri masum zannediyorsun. Abla tavsiyesi veriyoruz kanma diye.ya saçma sapan yargılamalar aldım o yüzden
tamam da aşırı saftirik bi insan değilim ve karşımdaki 4 yıldır tanıdığım bi insan anlarım bilirim öyle olsa yani siz de fikrinizi belirtiyosunuz bir sorunum yok ama taze olduğu için acıtmak istemiyorum canımıAdam yedekte tutuyor, yaşın küçük erkekleri masum zannediyorsun. Abla tavsiyesi veriyoruz kanma diye.
18 yaşındasınız 14 yaşınızdan beri tanıdığınızı söylüyorsunuz daha küçüksünüz bir insanı tanıdım demek için çok erken... karakterler daha yeni şekillendi daha düşünceler zevkler değişecektamam da aşırı saftirik bi insan değilim ve karşımdaki 4 yıldır tanıdığım bi insan anlarım bilirim öyle olsa yani siz de fikrinizi belirtiyosunuz bir sorunum yok ama taze olduğu için acıtmak istemiyorum canımı
Şu an 18 yaşı çok büyükmüş gibi görüyosun ben de zamanında öyle görürdüm kendimi ama geri dönüp baktığımda 18 hatta 20 yaşımda bile ne kadar safmışım diyorum. O yapmaz dediklerim neler neler yaptı. Hayatta kendinden başkasına güvenmeyeceksin. Kimseye yalvarıp geri kazanmaya çalışmayacaksın. Bittiyse bitmiştir başka limanları arıyodur o şimdi, biliyorum çünkü ben de çok güvendiklerimde aynı şeyi yaşadım.tamam da aşırı saftirik bi insan değilim ve karşımdaki 4 yıldır tanıdığım bi insan anlarım bilirim öyle olsa yani siz de fikrinizi belirtiyosunuz bir sorunum yok ama taze olduğu için acıtmak istemiyorum canımı
Sen yargılama görmemişsin.ya saçma sapan yargılamalar aldım o yüzden
Kemalim yapmaz yanıolsa saklicak biri değil
Evet bazı konu sahipleri neler neler gördü buradaSen yargılama görmemişsin.
Artık senden sadece f.b olur bu çocuğa..mal gibi yalvardım yok dedi
Bunlar hep yokluktan.oyy oyy ne çwktik şu pısırık türk erkeklerinden.seviyorduk 2 yıl beraber 9 ay mesafe ilişkisi yaşadık ama kavgalardan dolayı düzelmiyor dedi ve ayrıldı mal gibi yalvardım yok dedi sonrasında normal konuştuk engelleri falan kaldırdı haberleşiriz düşman değiliz sonucta haberleselim arada falan dedi olmasini cok istiyorum ama hep bi sey cikiyo diyo.duzeltme sansim var mi sizce donebilir mi
Aaa öyle mi oluyormuş ?Konuyu sildiğiniz için ban alacaksınız ve silinen konunuz geri gelecek haberiniz olsun