severek ayrılanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
:) şimdi sana aslında hiç sandığın gibi biri olmadığını anlatıcaz ama içten içe sen inkar boyutuna geçip o öyle biri değil diyeceksin
ilerde ne kadar yanıldığını anlarsın zaten yaşlar çok küçük o şuan deli fişek , birine bu kadar bağlanmak istemenide anlıyorum o yaşlarda biraz hayalperest oluyor insan

sen bilirsin ,istersen yaşa gör istersen kulak ver :KK66: hayat senin

Konuyu sildiğiniz için ban alacaksınız ve silinen konunuz geri gelecek haberiniz olsun
ya saçma sapan yargılamalar aldım o yüzden

Adam yedekte tutuyor, yaşın küçük erkekleri masum zannediyorsun. Abla tavsiyesi veriyoruz kanma diye.
tamam da aşırı saftirik bi insan değilim ve karşımdaki 4 yıldır tanıdığım bi insan anlarım bilirim öyle olsa yani siz de fikrinizi belirtiyosunuz bir sorunum yok ama taze olduğu için acıtmak istemiyorum canımı

tamam da aşırı saftirik bi insan değilim ve karşımdaki 4 yıldır tanıdığım bi insan anlarım bilirim öyle olsa yani siz de fikrinizi belirtiyosunuz bir sorunum yok ama taze olduğu için acıtmak istemiyorum canımı
18 yaşındasınız 14 yaşınızdan beri tanıdığınızı söylüyorsunuz daha küçüksünüz bir insanı tanıdım demek için çok erken... karakterler daha yeni şekillendi daha düşünceler zevkler değişecek ;)

Şu an 18 yaşı çok büyükmüş gibi görüyosun ben de zamanında öyle görürdüm kendimi ama geri dönüp baktığımda 18 hatta 20 yaşımda bile ne kadar safmışım diyorum. O yapmaz dediklerim neler neler yaptı. Hayatta kendinden başkasına güvenmeyeceksin. Kimseye yalvarıp geri kazanmaya çalışmayacaksın. Bittiyse bitmiştir başka limanları arıyodur o şimdi, biliyorum çünkü ben de çok güvendiklerimde aynı şeyi yaşadım.

Açıkçası hiç güven vermiyor. Siz severek ayrılmışsınız ama onda böyle bir şey sezmedim. Her acı zamanla geçer. Bence yolunuza bakın hiç boşuna beklemeyin. Sizi yedekte tutuyor olma ihtimali de var.

mal gibi yalvardım yok dedi
Artık senden sadece f.b olur bu çocuğa..
Asla ciddi düşünmez senin için.
Hatta arkanı döndüğünde sağa sola anlatmıştır bile : "yalvardı,elime ayagimi öptü,engelini kaldırdım.Evet desem koşa kosa gelir" şeklinde.
Yani sende ne olursa olsun gelsin kafasindasin gibi geldi bana..
Umarım uzulmezsin.

Daha yaşım genç ben bir hayatı tanıyım baktım bir cacık olmuyor o zaman seni alırım tarzında bir açık kapı olmuş..
Sen o kapıyı kapat komple zibilyon olan başka kapılara yönel ağır ağır..

seviyorduk 2 yıl beraber 9 ay mesafe ilişkisi yaşadık ama kavgalardan dolayı düzelmiyor dedi ve ayrıldı mal gibi yalvardım yok dedi sonrasında normal konuştuk engelleri falan kaldırdı haberleşiriz düşman değiliz sonucta haberleselim arada falan dedi olmasini cok istiyorum ama hep bi sey cikiyo diyo.duzeltme sansim var mi sizce donebilir mi
Bunlar hep yokluktan.oyy oyy ne çwktik şu pısırık türk erkeklerinden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X