severek ayrılmak çok zor

peri212

Guru
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2007
211
75
318
arkadaşlar benimde üniversitede okurken başlayan 5 yılı geçmiş bir ilişkim var.birbirimizi çok seviyoruz.şu ana kadar öyle alıştık ki biribirimize.ama ailem evlenmeme izin vermiyor.tek gerekçe olarak da gurbet olmasını gösteriyor.ben manisadayım sevdiğim ise istanbulda.bende aileme çok düşkünüm ama,onu sevmekten vazgeçmem çok zor.ya ailem ya sevdiğim arasında karar vermek çok acı yardımlarını bekliyorummirmirmirmir

allah yardımcın olsun:teselli:a.s.
kelin ilacı olsa kendine sürer dogrususenağlama:çok üzgünüm:

eğer ailem beni elle tutulur bir gerekçe olmaksızın sevdiğimden ayırmaya kalksaydı onları asla affetmezdim. kızım nasıl mutlu olursa... demelerini beklerim ben.

gurbet nedeniyle sevdiğini bırakırsan çok acı çekersin, keşke demekten ağlarsın çok. ama her koşulda aileni kaybetmezsin. bence kesinlikle sevdiğini seç. kedin için yap bunu.

aılen bence baskA SEYLER ICIN YOKDA DIYO OLABILR CUNKU SIRF MESAFE VAR DIYE YOK DIYEMEZLERR BENIMDE OLE IDI AA BENIM MUTLULUGUM SOZ KONUSU OLUNCA ELINDE SONUNDA BI YUVA KURACAZZ DEMI IZIN VERDILER TAMM 13 SAATLIK BI MESAFEDE ANNEMLERR BENDE DUSKUNDUMM AMA HAYATIM MUTLULUGUM SOZ KONUSU OLUNCA SEVDIGIM INSANLAYIM VE COKDA MUTLUYUMM
ESIM ASKERR DOGU GOREVI VAR VEE DOGUYA GIDECEZ OZAMAN BU MESAFR IKIYE KATLANACAKK SENIN MUTLULUGUN SOZ KONUSU ISEE KATLANACAKSIN ALISIRSINN OLE GUZEL ALISILIYOKI:)AMA AILEDEN KESINLIKLE OLMAZ DIYOSADA AILENI KARSINA ALMA ASLAA
NE OLURSA OLSUN HERZAMANA AILENN SANA DESDEKOLURR CAnımm ayrıca unıversıte okumussun gurbetlıgı az cok yasamıs olmalısın canım yaa

hepinize benim derdimi paylaştığınız için çok teşekkür ederim .
ama ne yardan ne serden vazgeçemiorum.o kadar çok seviyoruz ki birbirimizi ömrümüzün sonuna dek böyle yaşamaya razıyım.uzakda olsa kalbimde yanımda olduğunu hissetmek bile öyle güzel ki.eğer bir gelişe olursa sizlerle paylaşıcam.hepinize tekrar teşekkür ederim
sevgiyle kalın...

Back
X