• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Severek ayrılmak zorunda olan var mı

cennetyarim

Hadi Gelin Bebeklerim
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
2.814
2.062
333
arkadaşlar merhabalar
çok üzgün ve acı doluyum.
okb rahatsızlıgım var yani takıntı saplantı bozukluğu. Takıntım sürekli şekil değiştirdi şimdi eşime taktım ve o da artık cok yoruldu .
cocugum da olmadı 7 yıllık evliyiz.

severek ayrılan var mı yaşayabiliyor musunuz

Neden tedavi olmuyorsunuz? Psikolojik sonuçta bir destek alın.
Ve yanlış yönlendirmek gibi olmasın ama hacamatın psikolojik rahatsızlıklara çok iyi geldiğini duydum, Ramazan'dan sonra inşallah ben de yaptıracağım. Bi deneseniz belki faydası olur ama önce tabiki bir psikolog.

Neden tedavi olmuyorsunuz? Psikolojik sonuçta bir destek alın.
Ve yanlış yönlendirmek gibi olmasın ama hacamatın psikolojik rahatsızlıklara çok iyi geldiğini duydum, Ramazan'dan sonra inşallah ben de yaptıracağım. Bi deneseniz belki faydası olur ama önce tabiki bir psikolog.

tedavi görüyorum yıllardır su an içtiğim ilaçlar da en yüksek doz da ama malesef hastalıgım cok ağır seyrediyor .

eşinizin nesine takıntı yapıyorsunuzda yoruldu peki. belki de eşinizin davranışları hastalığınızı tetiklemiştir olamazmı?

Okb tabiki zor ama neyine taktiniz eşinizin anlamadım? Çift terapisine gidin belki ise yarayabilir

ben takıntı rahatsızlıklarının yaşanan travmalara bağlı olduğunu düşünmüşümdür.
regresyon ya da geçmiş yaşam şifası terapilerini deneseniz acaba ?

eşinizin nesine takıntı yapıyorsunuzda yoruldu peki. belki de eşinizin davranışları hastalığınızı tetiklemiştir olamazmı?

kısmen evet olabilir benim takıntı türüm dini. onun her günah işleyişine takıyorum ve a bak dinden cıktı benim nikahım düştü diye korkuyorum

ben takıntı rahatsızlıklarının yaşanan travmalara bağlı olduğunu düşünmüşümdür.
regresyon ya da geçmiş yaşam şifası terapilerini deneseniz acaba ?

terapi türleri çok gördüm sanat psikodrama grup bireysel vb . iletişim anlamında çok fayda gördüm ama takıntılar anlamında bir ilerleme olmadı

kısmen evet olabilir benim takıntı türüm dini. onun her günah işleyişine takıyorum ve a bak dinden cıktı benim nikahım düştü diye korkuyorum
Nikah; eşiniz boş ol demeden düşmez. Dinden de o kadar kolay çıkılmaz.
Babanın oğulu tanımayacağı o gün siz de eşinizi tanımazsınız merak etmeyin. Herkes kendi kabrine cennetine cehennemine girecek. Bunun nesini takıntı yapıyorsunuz?

Nikah; eşiniz boş ol demeden düşmez. Dinden de o kadar kolay çıkılmaz.
Babanın oğulu tanımayacağı o gün siz de eşinizi tanımazsınız merak etmeyin. Herkes kendi kabrine cennetine cehennemine girecek. Bunun nesini takıntı yapıyorsunuz?

hastalık ağır basıyor ama malesef onun da boyle düşünmeme etkisi oldu

Back
X